demro.st 435 Napisano Decembar 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan A ti si od demro.st uzeo zelenka? U zdravlju da se vozite! pozdrav da od mene je kupio da mu sluzi dugo i srecno pozdrav a ja cekam bokilicevu tdm ku samo da se malo sredim finansijski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima... pozdrav mene zanima al samo malo da resim nesto drugo pa se cujemo 1300e... ima i oglas u oglasniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima osecam se prozvanim pa se moram javiti ,kao sto je poznato moj problem oko menjaca sam ovde opisivao i dosta clanova je dalo savete ,,meni to trzanje nije smetalo jer sam vozio mirnije znao sam da na 3800 obrtaja trza pa sam prelazio sa tih obrtaja na 4ooo i sve bilo ok iskreno sam sve sam reko kupcu zbog cega ga prodajem ,,za tako smesnu cifru koja je meni ipak bila dobrodosla da sam trazio vise neznam dal bi sto Boris kaze i kad sve sredi ponovo nece dostici cenu po kojim se ove dobre masine prodajui i kad bi prodo ovako bolje vrabac u ruci... mislim da mog kupca nisam sa nicim zezno , isreno mislim da sam sve posteno reko .e sad da planiram kupovinu motora pa naravno ...samo moram da stanem malko makar sa jednom nogom... nmislim da sam sve objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima osecam se prozvanim pa se moram javiti ,kao sto je poznato moj problem oko menjaca sam ovde opisivao i dosta clanova je dalo savete ,,meni to trzanje nije smetalo jer sam vozio mirnije znao sam da na 3800 obrtaja trza pa sam prelazio sa tih obrtaja na 4ooo i sve bilo ok iskreno sam sve sam reko kupcu zbog cega ga prodajem ,,za tako smesnu cifru koja je meni ipak bila dobrodosla da sam trazio vise neznam dal bi sto Boris kaze i kad sve sredi ponovo nece dostici cenu po kojim se ove dobre masine prodajui i kad bi prodo ovako bolje vrabac u ruci... mislim da mog kupca nisam sa nicim zezno , isreno mislim da sam sve posteno reko .e sad da planiram kupovinu motora pa naravno ...samo moram da stanem malko makar sa jednom nogom... nmislim da sam sve objasnio Janko, nisam ja ni rekao da si me zeznuo, samo da su neke stvari vezano za motor elegantno prećutane... Ali, kao što sam i rekao, ovaj motor vredi te pare...drago mi je što sam ga kupio i nadam se da ću lepe kilometre zgaziti sa njim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima osecam se prozvanim pa se moram javiti ,kao sto je poznato moj problem oko menjaca sam ovde opisivao i dosta clanova je dalo savete ,,meni to trzanje nije smetalo jer sam vozio mirnije znao sam da na 3800 obrtaja trza pa sam prelazio sa tih obrtaja na 4ooo i sve bilo ok iskreno sam sve sam reko kupcu zbog cega ga prodajem ,,za tako smesnu cifru koja je meni ipak bila dobrodosla da sam trazio vise neznam dal bi sto Boris kaze i kad sve sredi ponovo nece dostici cenu po kojim se ove dobre masine prodajui i kad bi prodo ovako bolje vrabac u ruci... mislim da mog kupca nisam sa nicim zezno , isreno mislim da sam sve posteno reko .e sad da planiram kupovinu motora pa naravno ...samo moram da stanem malko makar sa jednom nogom... nmislim da sam sve objasnio Janko, nisam ja ni rekao da si me zeznuo, samo da su neke stvari vezano za motor elegantno prećutane... Ali, kao što sam i rekao, ovaj motor vredi te pare...drago mi je što sam ga kupio i nadam se da ću lepe kilometre zgaziti sa njim... pozdrav borise mislim da ces biti prezadovoljan sa motorom ako ne ja ga kupujem natrag ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Brateee, samo cekam odakle ce da uskoce u pricu Kasandra i Ljovisna... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Brateee, samo cekam odakle ce da uskoce u pricu Kasandra i Ljovisna... Ma moze i Esmeralda...ne bih se bunio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @painkiller vrati coveku TDM-a i ajdmo u sumu i blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @painkiller vrati coveku TDM-a i ajdmo u sumu i blato Jok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 31, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ајде да пожелим секти срећну нову 2016-ту, да им се све жеље остваре, направе што више километара, ТДМ-ови потроше што мање горива и уља, да немате никаквих кварова, да имате што боље сапутнике, и да се сретнемо на некој вожњи 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Srecna da vam je 2016 I cuvajte se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama, zelim Vam svima puno zdravlja i puno lepih voznji sa dragim osobama zivi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Sretna i berićetna Nova 2016. godina, želim vam puno sunčanih kilometara pređenih granica, dobrog društva i sigurnih povrataka voljenima! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari srecna nova godina sve najbolje , da se lepo i sigurno vozimo u 2016 . Pozz !!! Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sekto TDM-aska, a i ostali ljubitelji dva tocka, srecna Vam Nova Godina! Bezbroj lepih i sigurnih km. u 2016! Zivi izdravi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svima puno zdravlja i lepih prizora 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svima puno zdravlja i lepih prizora Uuuuu prava fotografija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina i sve najbolje TDM sekti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 2, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bi mogao da potrazim nove ili polovne prednje diskove za mog TDM-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna radnja u kraljevu, blizu mesta gde smo stali kad smo bili na voznji ove godine. Znace neko odande. Oni su meni ponudili finu cenu za nove diskove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna radnja u kraljevu, blizu mesta gde smo stali kad smo bili na voznji ove godine. Znace neko odande. Oni su meni ponudili finu cenu za nove diskove Prodaju Shark kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna radnja u kraljevu, blizu mesta gde smo stali kad smo bili na voznji ove godine. Znace neko odande. Oni su meni ponudili finu cenu za nove diskove Prodaju Shark kacigeVerovatno misliš na "Motocross Team Kraljevo" za njih znam da prodaju shark-ove kacige . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E bas oni. Nisam pri kompu ali mogao bih da bocnem google street view u ponedeljak kad se vratimNeznam jel ovo zabranjeno ako jeste obrisite ako nije možda bude od koristi ovo je njihov sajt zapravo kontakt. http://motocrossteam.rs/kontaktirajte-motocrossteam/ Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Vidim da rade od 8. Januara pa cu ih kontaktirati za diskove da li imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan "Sine" O'ma, odma ili odmah bez ikakvih pred uslova da uzmes diskove, inace si RIP. Imam dva sina I oba su "bike-raiders" kao I ja I koliko god da kosta kocnice, pored guma I upravljaca su na prvom mesu ako hoces da zivis. Amen. Ko misli drugacije neka "dzede geven"(on "inglis" mislim) PS Motor je kita, nekad se digne a nekad ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...