Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

A ti si od demro.st uzeo zelenka? U zdravlju da se vozite!

pozdrav da od mene je kupio da mu sluzi dugo i srecno pozdrav a ja cekam bokilicevu tdm ku   samo da se malo sredim finansijski  

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

ako nekog zanima...

20151221_091533.jpg

20151221_091503.jpgpozdrav mene zanima al samo malo  da resim nesto drugo pa se cujemo

20151221_091525.jpg

20151221_091456.jpg

20151221_091512.jpg

20151221_091518.jpg

20151221_091539.jpg

20151221_091552.jpg

1300e... ima i oglas u oglasniku...  :)

pozdrav  svima osecam se prozvanim pa se moram javiti ,kao sto je poznato moj problem oko menjaca sam ovde opisivao i dosta clanova je dalo savete ,,meni to trzanje nije smetalo jer sam vozio mirnije znao sam da na 3800 obrtaja trza pa sam prelazio sa  tih obrtaja na 4ooo i sve bilo ok iskreno sam sve sam reko kupcu zbog cega ga prodajem ,,za tako smesnu cifru  koja je meni ipak bila dobrodosla da sam trazio vise neznam dal bi sto Boris kaze i kad sve sredi ponovo nece dostici cenu po kojim se ove dobre masine prodajui  i kad bi prodo ovako bolje vrabac u ruci... mislim da mog kupca nisam sa nicim zezno , isreno mislim da sam sve posteno reko .e sad da planiram kupovinu motora pa naravno ...samo moram da stanem malko makar sa jednom nogom... nmislim da sam sve objasnio  

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

pozdrav  svima osecam se prozvanim pa se moram javiti ,kao sto je poznato moj problem oko menjaca sam ovde opisivao i dosta clanova je dalo savete ,,meni to trzanje nije smetalo jer sam vozio mirnije znao sam da na 3800 obrtaja trza pa sam prelazio sa  tih obrtaja na 4ooo i sve bilo ok iskreno sam sve sam reko kupcu zbog cega ga prodajem ,,za tako smesnu cifru  koja je meni ipak bila dobrodosla da sam trazio vise neznam dal bi sto Boris kaze i kad sve sredi ponovo nece dostici cenu po kojim se ove dobre masine prodajui  i kad bi prodo ovako bolje vrabac u ruci... mislim da mog kupca nisam sa nicim zezno , isreno mislim da sam sve posteno reko .e sad da planiram kupovinu motora pa naravno ...samo moram da stanem malko makar sa jednom nogom... nmislim da sam sve objasnio  

Janko, nisam ja ni rekao da si me zeznuo, samo da su neke stvari vezano za motor elegantno prećutane...

Ali, kao što sam i rekao, ovaj motor vredi te pare...drago mi je što sam ga kupio i nadam se da ću lepe kilometre zgaziti sa njim...

• Podržavam 2

Janko, nisam ja ni rekao da si me zeznuo, samo da su neke stvari vezano za motor elegantno prećutane...

Ali, kao što sam i rekao, ovaj motor vredi te pare...drago mi je što sam ga kupio i nadam se da ću lepe kilometre zgaziti sa njim...

pozdrav borise mislim da ces biti prezadovoljan sa motorom ako ne ja ga kupujem natrag ......

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ајде да пожелим секти срећну нову 2016-ту, да им се све жеље остваре, направе што више километара, ТДМ-ови потроше што мање горива и уља, да немате никаквих кварова, да имате што боље сапутнике, и да се сретнемо на некој вожњи :)

• Podržavam 2

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Pridruzujem se cestitkama, zelim Vam svima puno zdravlja i puno lepih voznji sa dragim osobama :) zivi bili!

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL

Sretna i berićetna Nova 2016. godina, želim vam puno sunčanih kilometara pređenih granica, dobrog društva i sigurnih povrataka voljenima!

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

• Podržavam 1

• Drug član, 510 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C

Sekto TDM-aska, a i ostali ljubitelji dva tocka, srecna Vam Nova Godina! Bezbroj lepih i sigurnih km.  u 2016! Zivi izdravi bili.

• Drug član, 2106 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

Ima jedna radnja u kraljevu, blizu mesta gde smo stali kad smo bili na voznji ove godine. Znace neko odande.

Oni su meni ponudili finu cenu za nove diskove

Ima jedna radnja u kraljevu, blizu mesta gde smo stali kad smo bili na voznji ove godine. Znace neko odande.

Prodaju Shark kacige

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Prodaju Shark kacige
Verovatno misliš na

"Motocross Team Kraljevo" za njih znam da prodaju shark-ove kacige .

Sent from my LG-D852 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

E bas oni. Nisam pri kompu ali mogao bih da bocnem google street view u ponedeljak kad se vratim

Neznam jel ovo zabranjeno ako jeste obrisite ako nije možda bude od koristi ovo je njihov sajt zapravo kontakt.

http://motocrossteam.rs/kontaktirajte-motocrossteam/

Sent from my LG-D852 using Tapatalk

"Sine"  O'ma, odma ili odmah bez ikakvih pred uslova da uzmes diskove, inace si RIP. Imam dva sina I oba su "bike-raiders" kao I ja I koliko god da kosta kocnice, pored guma I upravljaca su na prvom mesu ako hoces da zivis.

Amen.

Ko misli drugacije neka "dzede geven"(on "inglis" mislim)

PS

Motor je kita, nekad se digne a nekad ne

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja