Arakis 6129 Napisano Februar 26, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi smo...ko upisani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kad ćemo opet??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Stara skolo, koliko Vas na slici vozi TDM-a? Kume, pa napolju cini mi se da je suncano, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 23. marta u ovom sastavu, plus novi drugari dobro su dosli.Predlazite lokaciju okupljanja i plan voznje al nek to bude u temi TDM voznje i okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Znači imam skoro mesec dana (do 23.03.)da se kvalifikujem kupovinom TDM-a. Da me više ne prozivate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne imas jos 25 dana Oce pasti novi ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mislio novi iz radnje, to su samo puste želje. Ako si mislio 900, samo taj bi došao u obzir, ali ima tu još mnogo ???, naprimer treba naći i kupca za Hondu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno sam mislio na nov iz radnje A hondu bi mogao da oglasis ja nevide nigde da je na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Februar 26, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 23. marta u ovom sastavu, plus novi drugari dobro su dosli.Predlazite lokaciju okupljanja i plan voznje al nek to bude u temi TDM voznje i okupljanja. E jbg Produzili sajam u BG do 23. tako da ne racunajte na mene :'( Ako bude u planu neka voznja posle 23. tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa cime se ti bavis kad ne mozes malo da "zbrises sa posla ranije" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Februar 26, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa cime se ti bavis kad ne mozes malo da "zbrises sa posla ranije" ? Jbg Lucky, ne mogu bas da zbrisem bas poslednji dan sajma Kada bolje razmislim, to je u stvari najbolji dan sajma (bar za one koji tamo rade) PS. neki sam "manager" ako je to uopste bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bitno je, kako nije bitno ! Da znamo na kom standu cemo videti prijateljsku facu, a sad ces verovatno i biti zatrpan molbama za free ulaznice Ajde baci bar na PP za koju robnu marku radis (navijam da radis za Skodu ), mozda se vidimo na sajmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Februar 27, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa bitno je, kako nije bitno ! Da znamo na kom standu cemo videti prijateljsku facu, a sad ces verovatno i biti zatrpan molbama za free ulaznice Ajde baci bar na PP za koju robnu marku radis (navijam da radis za Skodu ), mozda se vidimo na sajmu! Nacices me na prvom standu sa leve strane od Skode, pa tamo pijemo kafu Za karte mrka kapa - kriza je pa se kupuje samo koliko je neophodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni free karte ne trebaju, a mi se vidimo ako dooobro ohladis kiselu vodu (kafu ne pijem, ali cu da je ponesem za tvoje kolege i koleginice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 5, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem u TDM sektu,jedno pitanje,posto nemam bas iskustva sa 2 cilindra,kakva je prica sa 2 protocna auspuha na TDM-u?To bi trebalo da grmi samo tako,ali da ne bude previse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ako su otvorena bas grmi pali alarme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 5, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi fabricki su tisi od skutera,mislim za putovanja su super,al za kratke relacije vise mi pase nesto da se cuje.E sad glavna dilema,da li 2 u 1 ili 2 u 1 pa u 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15117 Napisano Mart 5, 2014 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa a i sam zvuk zavisi od proizvodjaca,poslusaj par komada pa sam odluci sta ti odgovara ili prija uhu,kazem stvar ukusa a o tome se ne raspravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Mart 5, 2014 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju ti ide 2 u 1, grane ne diraj, ako napravis 2 u 2 bez onog u 1 izmedju spalices ventile, osim toga mozes da stavljas sta hoces. Samo ja bih na tvome mestu pazio, TDM poprilicno grmi kada je otvoreni lonac u pitanju, za nijansu je tisi kada su 2 komada, ali samo pazi da neko od komsija ne potegne ciglu na tebe kad te ugleda... Ja sam 2-ipo godine terao otvoren lonac i tek posle sam cuo od ljudi meni bliskih sta su mi sve pozeleli po komsiluku, ne samo moja zgrada, nego i nekoliko zgrada dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 5, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio bi 2x1x2 varijantu sa mojim protocnim auspusima,imam fabricke kad pocnem da gubim sluh haha...sto se tice komsija navikao sam ih vec,i ja trpim svasta i ne zelim nikom zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Mart 7, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nego ocemo negde da se okupimo uskoro na neutralnom terenu da bude pola pola po KM ili kako god...nebitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91768-tdm-voznje-i-okupljanja/page__st__200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15117 Napisano Mart 9, 2014 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dokle treba da bude nivo goriva u soljama,karbovi na motoru,do crte na solji ili... ne mogu da iskopam nigde,3vd je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Mart 10, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dokle treba da bude nivo goriva u soljama,karbovi na motoru,do crte na solji ili... ne mogu da iskopam nigde,3vd je u pitanju Ovo je iz servisnog uputstva za model iz 96. Nisam siguran da li su karburatori 100% isti. Nemam bas za 3VD. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15117 Napisano Mart 10, 2014 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh da oba modela nose Mikuni BDST 38 pa cu nivelisati po ovij semi,Mr.No Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...