bdada 14836 Napisano Avgust 28, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I meni se odvrnula i ostala u dekli, samo veoma pazljivo sa maticom,lepak i polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, bdada said: I meni se odvrnula i ostala u dekli, samo veoma pazljivo sa maticom,lepak i polako. Uputstvo kaze 70Nm. Tako sam je i stegao. Metnuo sam lepak i onaj osigurac sam lepo iskrivio na 2 suprotna mesta . Valjda se sad nece odvijati. Prekontrolisacu je za koju hiljadu km. Definitivno sam uvrstio kontrolu matice u svoju listu za proveru na polu godisnjem nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 28, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da li ma li mesta na spisku za nedelju?Da probamo da ispunimo kvotu za grupnu posetu.Ja sa gospodzom. Samo da napomenem da moj TDM nije u fabrickom stanju da ne bude posle "kvarim ocenu za umjetnicki dojam".Sala mala Promenio Avgust 28, 2018 član aspar Greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Svi su dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 28, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bacajte se na spisak da imamo jasnu sliku. 1. Alekre i Alekrina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre i Alekrina 2. Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre i Alekrina 2. Astral 3. Milos-v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre i Alekrina 2. Astral 3. Milos-v 4. ThePainkiller (mozda i gospodja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Primate li u vašu sektu iz druge sekte.Ako ne odem u selo eto i mene a možda i gospođe. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan 1.Alekre i Alekrina 2.Astral 3.Milos-v 4.ThePainkiller (mozda i gospodja) 5.Aspar i gospodza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu jos da potvrdim nas ili moj dolazak za nedelju. Cim budem znao i 100% javljam. Prosli vikend bili na TA i TF. Iako sam ove sezone, tj od kako imam TDM presao preko 11k, tek mi je sad posle TA i TF dosta bolje legao. Stoji i da nisam iskusan vozac, tek mi je druga moto sezona, ali neverovatno koliko jedan vikend voznje moze da znaci u iskustvu. Uglavnom, sve super, motor super posluzio kao i do sada. Prosecna potrosnja 4.9l sa tri kofera, suvozac i ja. Sto se tice klapne koju ste pominjali, ni ja nisam iskljucio. U startu sam mislio da nesto nije u redu sa motorom kad tako radi na niskim obrtajima (pre TDMa vozio maksi skuter). Kasnije se navikao ili makar delimicno. Mehanicarskog iskustva nemam nimalo a iskreno ni nekog prostora ni alata...tako da se i pomalo plasim svog neznanja, a ne krecem nista da radim dok nisam 100% siguran u to sta radim...tako da sve oko mehanike ostavljam majstorima ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1.Alekre i Alekrina 2.Astral 3.Milos-v 4.ThePainkiller (mozda i gospodja) 5.Aspar i gospodza 6. Svaler сас цуру Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 28, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, imamo minimum deset ljudi za grupnu. Poslao sam prijavu mejlom. Voda je odlična, sve ostalo je dosta skupo. Nemojte ako baš ne morate da trošite na dodatne usluge. Usluga nije nešto, hrana, piće, skupo a loše. Ponesite svoju vodu, neki sendvič, pecivo, šta god. Diskretno naravno. Ako ste posle gladni, sa bazena mogu da vas uputim na pileće punjene batake kakve niste jeli do sada. Ima i belo, krilca, svašta od pileta Kafana nije baš velika pa ako ste za javite da rezervišem mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Meni do Grcke i nazad po auto putu prosek 6.5-6.7 sa tri kofera,torbom na koferu i suvozacicom i brzinom 130-160 km. I naravno pola litre ulja za 2200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste posle gladni, sa bazena mogu da vas uputim na pileće punjene batake kakve niste jeli do sada. Ima i belo, krilca, svašta od pileta Kafana nije baš velika pa ako ste za javite da rezervišem mesta.Ako je kod Zote u Smederevu,odlični su.Sad mi ide voda na ustaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da uvrstim gospodju 1.Alekre i Alekrina 2.Astral 3.Milos-v + gospodža 4.ThePainkiller (mozda i gospodja) 5.Aspar i gospodza 6. Svaler сас цуру Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem i za kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem i za kafanu Астрале уљезу. Мислим да ће сви и у кафану после, такође се пријављујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Svaler said: Астрале уљезу. Мислим да ће сви и у кафану после, такође се пријављујем Ja uljez, pa jedini ja ovde u temi i dalje vozim Tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мислим на списак, баци поглед па види ко штрчи Него шшш, и ја потајно гледам 900 и даље, него ми се не залеће са продајом док га не испробам у вожњи са још једним кандидатом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A to,jedino ja sam. Pa takva mi sudbina.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Ja uljez, pa jedini ja ovde u temi i dalje vozim Tdm Hmmm… ne bih baš rekao da si jedini... Ja sam odbegli povratnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, danas sam pregledao prednji lančanik, sve stoji na mestu, zategnuto koliko treba... Usput zamenio svećice (nisu bile za zamenu, ali kad imam nove - što da ne...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko pita kako izgledaju sterilna kljesta TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 29, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je to :)))) Pogledaj kakvo su to klješta, odlivak, klipovi, sve... Promenio Avgust 29, 2018 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...