hotazmaj 84 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ekipa znali neko odakle naruciti emulzione tube za 3vd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ws_woolf je napisao: Meni je nekako najlakse bilo da skinem rezervar, i sve ti je tu kao na tacni E sad ne znam kako je na 4tx mozda nisu na istom mestu? 3vd i 4tx nisu isti po pitanju polozaja akumulatora. Kod 3vd-a aku je ispod rezervoara, a kod 4tx je ispred zadnjeg tocka, ispod amortizera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, hotazmaj je napisao: ekipa znali neko odakle naruciti emulzione tube za 3vd? @bokilic bi trebao da ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje sijalice idu u farove 3VD-a ?Pre 10ak dana sam imao saobracajku sa kolima, polomio ih sve ali ostali mi xenoni, pa se razmisljam da ugradim u motor. Imam H1 i H7Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje sijalice idu u farove 3VD-a ?Pre 10ak dana sam imao saobracajku sa kolima, polomio ih sve ali ostali mi xenoni, pa se razmisljam da ugradim u motor. Imam H1 i H7Послато са SM-G930F уз помоћ ТапатокаH4Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Stole_018 je napisao: Drugari, koje sijalice idu u farove 3VD-a ? Pre 10ak dana sam imao saobracajku sa kolima, polomio ih sve ali ostali mi xenoni, pa se razmisljam da ugradim u motor. Imam H1 i H7 Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока 3vd ima 2 vrste farova - one gde idu 2 H4 sijalice i one gde je jedna H4 a jedna H1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 15, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, hotazmaj said: ekipa znali neko odakle naruciti emulzione tube za 3vd? 3 hours ago, ThePainkiller said: @bokilic bi trebao da ima... A ako nema bokilic, wemoto ih ima sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.7.2018 at 22:36, Alekre je napisao: Ako neko ima bolju ideju neka piše. Ova cev što ti kači aspuh je poluga koju nagaziš kada podižeš motor, i nije nešto bitna. Svaki bravar ili termoinstalater, može da ti brenerom zagreje i savije cev kako ti treba. Druga varijanta je da tu cev isečeš pa zavariš pod drugim uglom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jako retka prerada da mi se baš dopada, pogotovo izduv, mono viljuškla, klješta od 900ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme vrlo mocno izgleda...! Bas me zanima kako su napakovali tu mono vilu nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan 3vd ima 2 vrste farova - one gde idu 2 H4 sijalice i one gde je jedna H4 a jedna H1.Postoji 3VD gde su oba fara kartko i dugo svetlo (H4) ? Nisam znao, kako se raspoznaje to, od koje godine se tako ugradjivalo ?Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Jul 16, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: Bogme vrlo mocno izgleda...! Bas me zanima kako su napakovali tu mono vilu nazad... Jos da je USD napred samo sto bi u Srbiji sluzio za ukras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Jul 16, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Stole_018 je napisao: Postoji 3VD gde su oba fara kartko i dugo svetlo (H4) ? Nisam znao, kako se raspoznaje to, od koje godine se tako ugradjivalo ? Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Ja neznam za 2xH4 ali znam za far sa sijalicama 2x BA20D i one su 35w,ima ravno staklo kao na Super Tenere i TDR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba puno modifikacija za viljušku od VFR-a. Evo nečeg novog, bolje se uklapaju u agresivniji stil TDM-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Stole_018 je napisao: Postoji 3VD gde su oba fara kartko i dugo svetlo (H4) ? Nisam znao, kako se raspoznaje to, od koje godine se tako ugradjivalo ? Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Ja sam imao te farove gde u oba ide H4. Moguće da su to ti što bdada spominje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 16, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam za 2xH4 ali znam za far sa sijalicama 2x BA20D i one su 35w,ima ravno staklo kao na Super Tenere i TDR.И код мене била 2 комада Н4 колико се сећам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Postoji 3VD gde su oba fara kartko i dugo svetlo (H4) ? Nisam znao, kako se raspoznaje to, od koje godine se tako ugradjivalo ?Послато са SM-G930F уз помоћ ТапатокаKod mene je tako, 2xH4, sada led sa H4 grlomSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 18, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkOdličan snimak. Nego da li se meni čini ili je tebi volan blago otišao u desnu stranu?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 18, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Odličan snimak. Nego da li se meni čini ili je tebi volan blago otišao u desnu stranu?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaCini ti se, izgleda na snimku, verovatno zbog sirine ugla kamere. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 18, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Primjecujem da ovu temu polako, ali sigurno preuzimaju vlasnici TDM-ova 900 od pokretaca Teme sa TDM-ovima 850. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 18, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, od pre nedelju dana sam vlasnik Yamahe TDM 850 2002 god, jedva sam nasao "zivu" temu za ovaj model. Posto nemam mnogo iskustva sa ovaj model da li imate savete za mene? Ubacicu par slika samo da se snadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 18, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 18, 2018 (promenjeno) Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Par slika Promenio Jul 18, 2018 član Hitmanle016 Evo par slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 18, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na temu.Redovno proveravaj ulje za početak, mislim da je to najbitniji savet koji ti neko može dati.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...