Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan AdresaWe are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan AdresaWe are born naked, wet, and hungry, then things get worse!Ugao Tršćanske i Bulevara Kralja Aleksandra.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mi sedimo u kaficu kod one radnje bella moto, We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nismo , dolazi vamoWe are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iz bulevara kad skrenes prema kocki odma tu na coskuWe are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan EveWe are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se! Evo jedna spontana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija! Obozavam ovakva druzenja We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 28, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. imam pitanje problem mozda se desavalo nekom nesto slicno. Ponekad se javljaju zvukovi poput cesanja ventilatora o zastitu za prste i brzina cesanja se smanjuje, to se desava samo po nekad i to uglavnom kada npr. dam jaci gas pa pustim i kocim motorom, Posle stiskanja kvacila to cesanje nestaje a nekada i samo prestane. Na leru nema tih zvukova ni pri dodavanju gasa( turiranja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 28, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je samo lanac bregaste i spaner zreo za zamenu , ali ne cujem ga na leru pa me to buni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 28, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan zvuk mi dolazi od napred, a i jel moguce da se sam dotegne jer sam presao 3000 od kako je motor kod mene i nisam imao taj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, jutros mi se javio clan dragan_alumiroi koji je hteo da idemo zajedno na predhodno planirani put u Crnu Goru i na Jadransku Magistralu. Ubrzo smo se našli i uz kaficu i dogovor šta gde i kako, otišli smo skroz na drugu stranu i rešili da idemo na transalpinu s'obzirom da čovek ima 3 slobodna dana, a i ja sam više zaključio da bih voleo da se vozim sa njim nego sam, jer je čovek zaista korektan, i kroz priču se dosta poklapamo po načinu vožnje i stilu putovanja.Dakle, ruta još nije detaljno isplanirana, znaćemo do večeras šta i kako. Polazak će biti u Subotu ujutru, provratak najverovatnije u ponedeljak.Ukoliko je neko zainteresovan za transalpinu, i može da se uklopi, dorodošao.Ova tema je već napravljena u predlozima za izlete i putovanja, ali rekoh da obavestim TDM-aše ovde :-)Ko je zainteresovan neka piše tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega bocca_bastard, Jeste malo je pretegnut i suv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта се овде више ништа не пише?Ја се мало возао "новим" мотором до Крушевца. Аутопутем, правио прву паузу после 170км.Ахахаха, укочио сам се људи моји Канда се смеше огласи и прелазим на "спорт туринг" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Svaler said: Шта се овде више ништа не пише? Ја се мало возао "новим" мотором до Крушевца. Аутопутем, правио прву паузу после 170км. Ахахаха, укочио сам се људи моји Канда се смеше огласи и прелазим на "спорт туринг" Jesi se ponovio? I sta si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan К2 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Napusti grupu Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Svaler said: К2 600 Kako sam promasio slike? Daj koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nenadbg88 je napisao: Napusti grupu Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Ne mora,vraaaatice se on nama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam promasio slike? Daj kojuПих, и нисам направио неки "фотошут" Ал ево има ово Ne mora,vraaaatice se on nama!!3:Па и није искључено. Рекао сам себи прескочићеш 4TX па ако се вратиш враћаш се у стилу на 900 Мада сад ми се и 4TX почиње свиђати, али видећемо још како ће се ситуација развијати 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Jul 4, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Svaler je napisao: Шта се овде више ништа не пише? Ја се мало возао "новим" мотором до Крушевца. Аутопутем, правио прву паузу после 170км. Ахахаха, укочио сам се људи моји Канда се смеше огласи и прелазим на "спорт туринг" Prva pauza posle 170 km na R-u moze u Savanovu temu "sta ste nocas sanjali" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ех, не знаш ти од чега сам ја каљен Веровао или не али тако је било, само једна пауза до Крушевца. Утрнуло све Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Jul 4, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Svaler je napisao: Ех, не знаш ти од чега сам ја каљен Веровао или не али тако је било, само једна пауза до Крушевца. Утрнуло све Ma sprdam se,kako nebi verovao,imao sam i ja tvoje godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na video snimku, lep Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na video snimku, lep Suzuki Ма нема на чему, знаш које сам паре зарадио на том снимку и још ово што сам сад поделио овде, ихааај ахахах Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...