Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan mozes i da uzmes brake cleaner u spreju, dignes nekako prednji deo i vrtis tocak i prskas u deo gde se spajaju plocice i disk. Ako cure govna dole znaci da je bilo zrelo za ciscenje. Takodje, povadi plocice i vidi da li ima zabijen neki kamencic ili nesto metalno u plocice sto moze da skripi i grebe disk. To ti je pola sata posla Hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kad već pričamo o kočnicama...Napred imam sinter pločice, interesuje me da li one više troše disk od običnih pločica?Navodno,da. Svasta sam procitao. Kazu " bolje koce,bucne su,oce da skripe i jedu disk. Kad su hladne losije koce od organskih. Organske hladne bolje koce ali se lakse pregreju i onda gubis kocionu silu,manje jedu disk." ovo sam ja procitao na internetu,uzmi sa rezervom,nije moje licno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za Tdm se mogu naci i organske i sinter za prednje.. Za zadnju ima organskih(sto je i preporuka). Dilema koje uzeti.. E pa.. Nem' pojma.. Mislim da cu ja uzimati sinter kad budem menjao,neka trosi disk,neka se trosi sve,briga me,samo da ja ukocim kad treba,ostalo me ne iteresuje puno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To da su bučne, to sam se uverio...ali dosta dobro koče i na hladno i na toplo. Čak i kad je kiša, nisam primetio da lošije koče nego kad je suvo. Ali ako jedu disk onda mi je bolje da uzmem organske jer su 2 polovna diska 160 evra, a set pločica za oba točka nešto manje od 5000 din...Više mi se isplati da menjam pločice nego diskove. Edit: na Teneri sam imao organske i napred sa jednim diskom je zakucavala koliko je dobro kočila. Organske bi trebale da su isto ok i za TDM...nisam pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam, mozda probati organske, pa ako se primeti neki nedostatak kocine sile, lako je preci na sinter. Mada, licno, uzecu sinter odmah, necu bas eksperimentisati, buduci da sam uvek pod teretom sa suvozacem. Grad ne vozim skoro nikad, uvek bezim na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Sinter definitivno koci bolje ali malo vise trosi diskove dok organske skoro da ne trose diskove. Moj glas ide definitivno za sinter,potrosio sam do sad 4 seta plocica i nebi nikad stavio organske. Razlog: Kad je nedaj boze potrebno bolje neka stane na vreme pa makar otiso ceo disk a za svakodnevno kocenje uvek pustim gas na vreme,iskoristim motorno kocenje koliko je moguce i na vrh prsta prikocim tek koliko da zaustavim motor. U tom slucaju i sa sinter plocicama diskovi traju 100 god. Organske znaju da pokazu losiju stranu bas onda kad su najpotrebnije. 100% provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako nekako i ja razmisljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 26, 2016 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vozim autoputem po neverovatnom pljusku desetak minuta,nigde nikog,nailazim na dva kamiona koji pocinju obilazenje,pipnem kocnicu a ona ne postoji,ohladile se plocice a kasnije i ja,posle sam cim je vozilo na vidiku dirao kocnicu da iz zagrejem za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да је био фазан у близини да припомогне... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 26, 2016 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prednju ili zadnju? Pa zadnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim autoputem po neverovatnom pljusku desetak minuta,nigde nikog,nailazim na dva kamiona koji pocinju obilazenje,pipnem kocnicu a ona ne postoji,ohladile se plocice a kasnije i ja,posle sam cim je vozilo na vidiku dirao kocnicu da iz zagrejem za svaki slucaj. A koje su ti pločice? Sinter ili organske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 27, 2016 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vozim autoputem po neverovatnom pljusku desetak minuta,nigde nikog,nailazim na dva kamiona koji pocinju obilazenje,pipnem kocnicu a ona ne postoji,ohladile se plocice a kasnije i ja,posle sam cim je vozilo na vidiku dirao kocnicu da iz zagrejem za svaki slucaj. A koje su ti pločice? Sinter ili organske? Tada su bile organske i diskovi su bili bukvalno isti 30000 sada su sinter i ne verujem da ce izdrzati istu kilometrazu bez zamene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 meseca stavio polovne (skoro nove) diskove napred. Imam sinter plocice i vec vidim da se polako trosi disk. A presao sam oko 1000 km od tad... Ovim tempom ako diskovi izdrze 5000-6000 km bice extra. A to mi je kilometraza za pola godine. Vrlo alarmantno zdranje diskova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A da se ja ukljucim sa pitanjem ,kakvo je stanje kod nas za keramičke pločice za TDM ja sam nasao na netu da imaju brembove keramičke plocice, kako se prica o njima trebale bi da manje trose diskove od sinter a opet da koce odlično u svim temperaturama.Msm spomenuo sam ovo posto vidim da nike ne uzima u obzir i ceramic koje su po meni isto dobra opcija. Samo ne znam dali ima kod nas za TDM da se nadju.PozzSent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan koja im je cena? mozda je to razlogPa ja juce sto sam video bilo je Brembo 24 funte ceramic a 28 funti sinter prednje po disku . Znaci ispada da je jeftinija od sintera. E sad nemam ideju kako se kreću inače kod nas sad cu da probam da nadjem taj sajt. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan koja im je cena? mozda je to razlogPa ja juce sto sam video bilo je Brembo 24 funte ceramic a 28 funti sinter prednje po disku . Znaci ispada da je jeftinija od sintera.E sad nemam ideju kako se kreću inače kod nas sad cu da probam da nadjem taj sajt. Evo nasao sam taj engleski sajt ,ako nekoga zanima moze da pogleda ako nista iz informativnih razloga , ja neznam kako se krecu cene takvih plocice po srbi za TDM , sa TDM 900 se druzim od septembra prosle god pa neznam mnogo o cenama . http://www.demon-tweeks.co.uk/motorcycle/brake-pads/bike/yamaha/2007/tdm900-w/ebc-brakes-brake-pads-organic-kevlar-road-front Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan a ti diskovi su original polovni, ili neki zamenski polovni?Original polovni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да разбијемо тему о кочницама, немам појма које плочице имам знам да су одличне, дискови нови и кочи ми добро вазда'. Него, да јавим за мајице. Мало сам се разочарао, прво у пословност (чекао пар дана да ми јави) затим и у цену. Кад сам штампао пре пар година код њих били су доста повољнији. Додуше, штампа у једној боји. Питао сам за ову комбинацију (Џокеров модел 4) и каже ми 520 динара. Испадне штампа скупља од мајице. Тако да, ако неко може повољније да нађе... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10516 Napisano April 27, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Majice pamucne kostaju u rasponu 230 - 260din, a cena sito stampe sa otvaranjem sita zavisi od broja prelaza ( u koliko boja ) i koliko majica se stampa. Ukupna cena od 780din za jednu ovakvu majicu mislim da nije mnogo. Bar ne meni. Kad se bude znalo koliko majica se stampa moci ce da se zna i tacna cena po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 250дин мајица + 270 штампа у две боје = 520дин мајица по комаду. С тим да је минимум 20-25 мајица. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ok.. Ne zezaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако одговара, може и списак да крене. И може да буде тек тамо после Ђурђева, славе славу људи, колективни годишњи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju vam keramicke plocice. Za majice sam zainteresovan, dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju vam keramicke plocice. Za majice sam zainteresovan, dve. Pa čisto kontam ako su jeftinije od sintera a manje trose disk a nisu ni glasne a i ne ostavljaju lepljivu prašinu zašto ne bi bile bolji izbor. Msm nemam iskustva čisto komentarisem naglas ono sto sam pročitao o pločicama. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Majce: Nick veličena količina 01 Alekre 2 kom 02 Joker 5XL 5 kom 03 04 05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...