Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Каква прозивка, ццц Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog TDM majica.jpg Ahahhahahaha oodlicna!! Uzecu i dve ove!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас или сутра јављам неке оквирне цене, па ако одговара да се сложимо око слике које ће ићи. Наравно, можемо и више опција. Можемо и две боје мајица. Ако неко нађе јефтиније, још боље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan A dok vi smislite izgled majci da se ja pohvalim novom masinom Po prvi put na touring motoru pa videcemo... Juce uradio servis i vec stigo da predjem 500km. Za sad ulje nije mrdnulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 23, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...lep... Što se ulja tiče, hoće malo da posrče ako ga ganjaš malko žešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi!! Daj nam neko poredjenje sa motorima koje si vozio, tdm u odnosu na njih, prednosti/mane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...lep... Što se ulja tiče, hoće malo da posrče ako ga ganjaš malko žešće... Pa vozio sam ga do 200,nije mogo vise sa koferom Salim se,vozio sam ga pretezno 110-120 ali ga jesam probao koliko moze,dogurao je nekako do 200. Mislim da mu je to max,mozda moze jos malo ako mu se skine kofer. Ulje stvarno nije mrdnulo mada praticu ga i dalje da budem siguran trosi li ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао,да те лепо служи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi!! Daj nam neko poredjenje sa motorima koje si vozio, tdm u odnosu na njih, prednosti/mane.. Hvala Motor je bas ono sto sam ocekivao i nista me nije neprijatno iznenadilo,cak sta vise jeste prijatno. Neverovatno udoban i lagan za voznju,menjac precizan,kocnice vrh,potrosnja 5.3 izmerena na predjenih 250 km. Vozio sam pre nje CBR 900RR i mislim da nema tu sta mnogo da se poredi,u pitanju su babe i zabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао,да те лепо служи Hvala Iskreno cilj mi je bio,a i dalje je TDM 900,medjutim nisam bio siguran jesam li ja za touring ili ne pa sam se ipak odlucio za nesto jeftiniju varijantu da se oprobam mogu li ja to posle 10god vozne "R"-a. Razlog je da se udaljim od brze voznje a ovo je bas ono sto mi treba,jednostavno me ne vuce da je zavrtim kad se nista ne cuje pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Промени ауспух па да видиш шта је журка. Ја га не би возио са оним усисивачима фабричким па нема шансе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Р.Ѕ Када сам куповао мотор фаворит на списку кандидата ми је био 900RR, ТДМ на зачељу. Након што сам се добро преиспитао за шта ми треба и како ћу да га користим, те да не би пао у искушење у које такав мотор може довести, веома брзо се листа преокренула. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Промени ауспух па да видиш шта је журка. Ја га не би возио са оним усисивачима фабричким па нема шансе Ne smem.... Zar ne kapiras da sam na lecenju od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Lako se vama zezati. Ja sam danas "morao" da odvozam 470km. Šabac-Valjevo-Užice-Mokra Gora-Višegrad-preko Rogatice do Zvornika-Loznica-Šabac. 50km preko Rogatice me pratila kiša a narednih 100km me sušio vetar. Potrošnja sa suvozačicom + puna maxia = 4,24 lit/100km. Testirao sam na relaciji Šabac-Kremna, 8,57lit na 202km. Ove sezone i sa 900tkom prešao 2000km... adult image host 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 23, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta potrosnja od 4.24L sa prosjecnom brzinom 60-70km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta potrosnja od 4.24L sa prosjecnom brzinom 60-70km/h. Moj stil vožnje, 86-90km/h u 6-oj. Taman na 3000 obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Соколе, јел помогло оно што сам слао или да враћамо? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Соколе, јел помогло оно што сам слао или да враћамо? Odlično je, sokole. Nosi starog "BECKER"-a 7927 (koji je danas kisnuo i nije mu ništa) bez ikakvih problema. Nema da mrdne... Jeftino a mnogo znači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana montirao "Maksiju'' i vec uspeo da spalim jedan rezervoar ove nedelje. Odusevljen sam svakim kilometrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 23, 2016 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa mojim prebacio 50000 km i jos uvek me odusevljava svaki kilometar,zaista, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Е јебига. Желим ти да ти што пре прође тих годину дана Да ли ће бити неки "rent a Arrow exhaust"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta potrosnja od 4.24L sa prosjecnom brzinom 60-70km/h. Moj stil vožnje, 86-90km/h u 6-oj. Taman na 3000 obrtaja... Što se tiče potrošnje i kod mene slično, prošli vikend sam i bez kofera(još nisam namontirao nosač )prešao sam 215 km sa 8.6 litara goriva.Posto nas je bilo oko tridesetak motora brzina je bila oko 80 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Za majice ja sam za broj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ukoliko nekome treba, prodao bih moj Givi monorack (nosac gornjeg kofera) . Ne znam dali pase na 3vd. Ponovio sam se malo, pa mi je sad visak, ali mi je zato prisutan manjak para, pa mi zamene ne igraju bas.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Moj zadnji prosek beše 5,11, ali 100-160 Km, dvoje, Fruška gora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...