darinjo 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se niko nov nije prijavio za sutrasnje pice u NS. Neka neka postavicemo slike samo da vam rastu zazubice ;D HVALA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Posto su ovi stitnici za ruke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sekti. evo i ja kupih tdm POSTAVICU SLIKE kad uhvatim vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sekti. evo i ja kupih tdm POSTAVICU SLIKE kad uhvatim vremena Cestitam na odlicnom izboru i dobrodosao u druzinu. Pravi izbor motora ;D Ko ga jednom proba, uvek mu se vraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zna lli neko kako se gleldal lulje u TDM 850 dal masina treba da radi iili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan zna lli neko kako se gleldal lulje u TDM 850 dal masina treba da radi iili ne? Kao sti ti je BG Fantom rekao ili ako nemas staklo, onda na zagrejan motor pogledas ispod sica na meracu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan zna lli neko kako se gleldal lulje u TDM 850 dal masina treba da radi iili ne? Upalis da odradi minut dva ,,, ugasis i pogledes sa desne strene motora iznad kvacila u visini kolena iza rama se nalazi prozor trba da bude pun ...izvini, ali moram malu ispravku Upalis i pustis da se motor zagreje toliko da pocne da dize temperaturu, oko 5min, zatim ugasis i sacekas oko 1 min, pa onda gledas u prozorce (naravno da motor bude na ravnom i ako nemozes sam, da ti neko pomogne da ga ispravi u polozaj za voznju, tj. da nebude na copavoj) da bude izmedju dve crte koje pokazuju min. i max. Nebih se slozio da mora da bude pun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Mada mislim, cak sto vise siguran sam da je kod tebe ova stuacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan zna lli neko kako se gleldal lulje u TDM 850 dal masina treba da radi iili ne? Kao sti ti je BG Fantom rekao ili ako nemas staklo, onda na zagrejan motor pogledas ispod sica na meracu. ups, vidis, covek se uci dok je ziv, pa tako i ja. Eto nisam znao da stariji modeli imaju merac ispod sica. Ali opet predpostavljam da i na ovom plasticnom meracu postoji min. i max. , pa se i dalje neslazem da treba da bude pun. Pogotovu ako je toplo vreme pa ulje od temperature pravi jako veliki pritisak, sto moze da bude stetno ako je ulja vise nego sto mu je potrebno. Jamahini agregti kao kod TDM a tako razbacuju ulje (da ne ulazim sad u detalje) moze da radi bez ostecenja sa mnogo manje ulja nego sto mu stane, ali mu visak smeta. Naravno smeta mu i manjak, ali mnoooogo manjka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Na starijem modelu je kao kod auta, znaci merac na kome je oznacen minimum i maksimum i motor treba da bude zagrejan i ravan na tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan joker-ns hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem , i sam se ucoim polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod merenja ulja, preso prvih 3.000 km i ni kapi potrosnje, autoput-put, prosecno 130 km/h, a bogami bilo je i 210 km/h (bar je tako pokazivala mala kazaljka na onom okruglom), daklem tacno je gde je i bilo kad sam uso. Nista ne pitam samo se falim ;D Ustvari pitam, kakvi ste s potrosnjom ulja inace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod merenja ulja, preso prvih 3.000 km i ni kapi potrosnje, autoput-put, prosecno 130 km/h, a bogami bilo je i 210 km/h (bar je tako pokazivala mala kazaljka na onom okruglom), daklem tacno je gde je i bilo kad sam uso. Nista ne pitam samo se falim ;D Ustvari pitam, kakvi ste s potrosnjom ulja inace? Jako losem stanju, treba da ga menjam ;D Ajd kada se vec hvalis, reci makar koje si ulje sipao, pa mozda ni nas TDM nece trositi onu fabricku kolicinu ulja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100, al ne mislim da su ostala losa. pa mozda ni nas TDM nece trositi onu fabricku kolicinu ulja ;D ;D ;D Zabelezio sam posle zamene ulja i filtera gde je nivo i tu je i sada, sad jel to malo km il sta drugo ne znam, imam tek 2 meseca ovog TDM. Znam da Yamahe oce da potrose ulja. XT 600 mi je kido litru na 1.500 km, al sam ga konstantno przio, pa moguce zato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Decembar 7, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam ja vozio TDM-a ta normalna potrosnja ulja se skoro potpuno gubila po hladnom vremenu i umerenoj voznji, a islo je u drugu krajnost pri velikim vrucinama i sa lakom rukom na gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, eto objasnjenja, ja se vec uplasio da je neispravan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se zimi moze slobodno voziti 10/ 40wzimi a ljeti 15/50w a sto se tice ulja nevjerujem da je japanski motul los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...