Strider 333 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno par stranica obećah raport za diskove... Elem sva 3 komada na ruke 260 eur. Nisu originalni (originalni su preskupi u GR, preko 600 eur), ali su kupljeni kao alternativni u Yamahinom šopu. Zemlja porekla: Indonezija Dobavljač: Zoki, KG Stari još nisu skroz istanjeni, mogu da guraju sezonu-2 zavisi od dinamike vozača. Ova zamena je preventivna. Ako nekom trebaju, cena će biti jako prihvatljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma radice to posao, a koliko je ovaj set lancanika i lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dajte mišljenje o ovome: http://www.polovniautomobili.com/motori/7655975/yamaha-tdm-900-i-akcija Nije mi daleko pa ću otići da pogledam ovih dana ali me zanima i mišljenje iskusnijh (bar ovako na prvu loptu i preko oglasa). Delite li sa mnom mišljenje da su šanse da je prešao 21000km moguće kao peške na Mesec? Jel cujete vi da mu sve vreme neko suflira u pozadini :-) Da. I nije mi se taj glas javio na telefon. Priča deluje jako dobro za ovaj motor. U subotu idem da ga pogledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Februar 3, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno par stranica obećah raport za diskove... Elem sva 3 komada na ruke 260 eur. Nisu originalni (originalni su preskupi u GR, preko 600 eur), ali su kupljeni kao alternativni u Yamahinom šopu. Zemlja porekla: Indonezija Dobavljač: Zoki, KG Koliko su debeli diskovi ako je min. 4,5 mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 3, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma radice to posao, a koliko je ovaj set lancanika i lanac? Kutija je od diskova sa slikom lancanika i lanca koliko vidim, a mozda i grijesim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uuu nisam ja to primetio u opste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 3, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je debljina 4mm, a minimum je 3.5mm (piše u manual-u), vežbaj motorno kočenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да сам нашао где је проблем са сијалицама. Губи контакт на овим спојевима што сам правио, што са хтео да сачувам оригиналне буксне па из њих вукао струју на нове. Уједино и разлог за сваки случај ако сијалице направе белај само почупам то а остану ми оригинал. Немам чиме да мерим напон на акумулатору, али надам се да ће ово помоћи... На леру, угашена светла И са светлима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na pakovanjima su označeni lančanici. Deklaracija je za kočioni disk. Ako je debljina 4mm, a minimum je 3.5mm (piše u manual-u), vežbaj motorno kočenje Mradomire, Debljina novog prednjeg diska i u manualu je navedena kao 4 mm. Zadnji je u manualu 5 mm. Da bi se on istanjio sa 4 na 3.5 mm potrebni su setovi i setovi pločica. I godine kočenja. Moj TDM je 2000-to i ovo je prva zamena. U svakom slučaju motorno kočenje nije zgoreg vežbati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaler, ne znam dali ti taj V metar pokazuje prave vrednosti, moj motor uvek ima preko 14V, sa svetlima 14,2,bez 14,3V,ugasen 12,9V na aku (sa tendencijom padanja naravno) ali moj je 4tx,ne znam dali im se razlikuje nesto sto se tice punjenja. I isto tako uvek mi je stabilan napon 14,2-14,3V ne zavusno od broja obrtaja, ler mi je na 1200rpm. Ove brojke znam zato sto kao i ti imam V metar na kormanu i pratim uvek. A testiran vise puta unimerom. Mozda postoji razlika izmedju 3vd i 4tx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A te sijalice izbaci. Ili stavi deklarisane ili stavi ksenon. Preporucujem ksenon 4300K (kelvina, cisto belo svetlo, montira se za 4,7 minuta i kosta 20ak € snage 35w a svetli 17puta bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма да је 4tx давно би убацио ксенон, овако не бих стављао да не сметам људима. Што се тиче сијалица, светле јебачки стварно и много добро осветљавају. А и квар сам пронашао, тако глупа ситница је била у читању да ме срамота рећи Што се тиче волтметра, мораћу до другара чим истерам мотор па да упоредним са унимером. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kada pravis takve kontakte, lemi ih. U suprotnom ces imati uvek otpor i uvecanu temperaru. A ksenon ubaci sve jedno, mogu se ksenoni dobro umeriti i u faru bez sociva, veruj mi. Treba ti samo jedan zid i srafciger. A ako imas druga na tehnickom, onda se jos lakse mogu umeriti uz pomoc onog optickog uredjaja kojim bi oni trebali to da proveravaju. Podrazumeva se da ces cak i tada imati malo rasipanja snopa, ali to nikome nece smetati, samo ces biti uocljiviji a to nikako nije losa stvar. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Nije me bilo neko vreme ovde i sada slučajno naletih. Evo ako nekog interesuje 4TX! Za sada ču ga ovde postaviti za TDM-aše, kasnije će u oglasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 3, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, imam isti takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti kažem da je i dobar, ali me vuče 900-ka, da i to probam. Vozio sam 3VD, 4TX, pa ajde i 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 3, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si postovao među skuteraše, odlepili bi. Ovako - moj ima samo drugačiju kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да сам нашао где је проблем са сијалицама. Губи контакт на овим спојевима што сам правио, што са хтео да сачувам оригиналне буксне па из њих вукао струју на нове. Уједино и разлог за сваки случај ако сијалице направе белај само почупам то а остану ми оригинал. Немам чиме да мерим напон на акумулатору, али надам се да ће ово помоћи... На леру, угашена светла IMG_20160203_121520.jpg И са светлима IMG_20160203_120532.jpg IMG_20160203_120750.jpg IMG_20160203_120753.jpg veliki pozdrav gde da se3 i ja ponovim sa pokazivacem brzina hvala na odgovoru savetu janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Janko, zaista je lep. Da te lepo služi. hvala druze moj valjda ce opravdati ukazano mu poverenje kao i predhodni 3 vd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @demro.stAliexpress, око 12-13 долара ево и линк показивача Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,zna li neko nesto o sivom tdm-u iz Gornjeg Milanovca ima ga na polovnim a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 4, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko ugradjivao ovaj pokazivac, jel komplikovano, ako nije, onda bi i ja stavio na moj moped. Previse cesto trazim 6. brzinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,zna li neko nesto o sivom tdm-u iz Gornjeg Milanovca ima ga na polovnim a. Nemoj me držati za reč, ali ukoliko ima male, sive KAPPA bočne kofere (nema ih sada na slikama) onda se prodavao i prošle godine kada sam ja tražio sebi TDM-a. Tada sam odustao od njega jer prodavac nije znao skoro ništa o tom motoru, bile su loše gume i rekao mi je da 200gr ulja na 1000km. Ali molim te, proveri za svaki slučaj, nisam 100% siguran da je to taj pa ne bih da bude da dajem lažne informacije.Evidentno je da su mu različite boje plastike od rezervoara, te bih stoga malo to bolje pogledao na licu mesta i debelo pokušao da spustim cenu. Uzimajući u obzir u kakvom je stanju bio moj do pre par dana kada sam ga prodao, šta je sve od opreme imao, šta je sve urađeno i da je otišao za 1950e, ovaj vredi 1500-1600 i to samo zbog Wingrack-a (po mom mišljenju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko ugradjivao ovaj pokazivac, jel komplikovano, ako nije, onda bi i ja stavio na moj moped. Previse cesto trazim 6. brzinu..Уграђивао ја. Што се тиче компликованости.. Ех... И јесте и није, зависи како гледаш. За повезивање инсталације није компликовано,чак ни за мене што немам везе са струјом. Највећи је проблем како и где позиционирати сензоре и магнет, тако да кад шалташ горе сензор прихвати сигнал магнета, доле понови радњу. Не сме бити ни предалеко ни преблизу. Код мене ферцерало лепо, ја сам моје ставио испод оне пластичне декле која иде преко полуге мењача и предњег ланчаника. Пробао без враћања те пластике и радило. Међутим кад сам ставио пластику која је изнутра обложена дебелим сунђером почело је да брљави, ваљда сунђер притисне магнет, шта знам. Пре неки дан сам скинуо комад сунђера, пробавао пола сата по гаражи и радило је (да куцнем у дрво) без грешке. Чекам да мало отопли па ћу га истерати и пробати у вожњи. Р.Ѕ: Ради се о овој универзалној варијанти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan [quote name="Dudic90" post="1813674" timestamp="1454612982" verovatno je to taj,nek pusti pp ako neko prodaje ilizna neki da je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...