Alekre 12763 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Данас комшији и мени било досадно, испили х кафа, нисмо знали шта ћемо па смо кренули да правимо носач за подмазивач ланца. Можда неком колеги помогне да не купује оригинал носач и безвезе да баца паре. Ja baš petljam oko tog nosača. Naručio sam sa Alija par varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 28, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Верујем. Ја сам гледао и нашао да оригинал изађе нешто око 23-24фунти. Ово што смо направили изашло 0 динара ( мада нема свако ту могућност) и сат времена рада. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Готово је седиште од Бобана. Да ми доњи део тела не пати више 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12763 Napisano April 29, 2021 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira šta drugi pričaju, Boban ubedljivo ima najprecizniji rad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alekre je napisao: Bez obzira šta drugi pričaju, Boban ubedljivo ima najprecizniji rad. Искрено за Бобана сам чуо само позитивне ствари. Када сам ишао код њих, то сам се и уверио. Бобан и Александра су пријатни људи, поштени тако да би свима препоручио сарадњу. Једино око термина љута борба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 29, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alekre je napisao: Bez obzira šta drugi pričaju, Boban ubedljivo ima najprecizniji rad. To i ja mislim. Mada me drugi hejtuju kad to kažem. Jeste najskuplji, ali s razlogom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 29, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Duplo je skuplji od ostalih... Bobanovi radovi jesu lepi i kvalitetni, ali preskupi, a čekanje na termin da i ne spominjem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 29, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ThePainkiller je napisao: Duplo je skuplji od ostalih... Bobanovi radovi jesu lepi i kvalitetni, ali preskupi, a čekanje na termin da i ne spominjem... Nije duplo skuplji. Ima sedišta od 80-90 eur, zatim od 130 i od 180-190. Posebne fantazije su i do 300. Sve zavisi od materijala, različiti dobavljači, različite cene. Što se tiče termina, ja sam zvao, najavio se, rekli su mi pošalji sedište za 30 dana (tačan datum mi je naveden) i u toku te nedelje će biti urađeno. Tako je i bilo, sve ispoštovano. Dakle, bio sam 6 dana bez sedišta. Promenio April 29, 2021 član WoodyRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Намонтирано и за сада колико сам пробао доњи делови тела кажу хвала 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 29, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vau, kako moćan TDM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano April 29, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ubav, a i to sjediste mu cucnulone znam jel moglo bolje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: Vau, kako moćan TDM... Остало ми је још једна ситница да урадим што сам видео на тдм-у. ( мада сам то рекао неколико пута Само да комшија и ја уграбимо време, надам се да ће лепо испасти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Bigor je napisao: Stvarno ubav, a i to sjediste mu cucnulone znam jel moglo bolje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Одрадио Бобан за све паре Ја сам људима рекао шта желим и изабрао материјал, а што се тиче дезена то сам им препустио на слободну вољу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano April 30, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao fabricke topove na 4tx? Stavio bih neki aftermarket, a nista o tome ne znam. Ne bih menjao granu. Koje mere mi trebaju, sta da izbegqvam i sta da trazim, a da nije neko skupo ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 30, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Aku je napisao: Da li je neko menjao fabricke topove na 4tx? Stavio bih neki aftermarket, a nista o tome ne znam. Ne bih menjao granu. Koje mere mi trebaju, sta da izbegqvam i sta da trazim, a da nije neko skupo ludilo. Kod njega topovi idu zajedno sa srednjim loncem i zbog toga, kad kupuješ topove, moraš da računaš da moraš da nabaviš i deo grane (račvu) koji bi išla umesto srednjeg lonca do topova. Jeftinija varijanta topova nemaju homologaciju i većina ne prolaze tehnički pregled. Homologovani aftermarket topovi koštaju kao suvo zlato. Ja bih uvek izabrao neku jeftiniju varijantu (Dragon, RaceAda...) topove i zadržao bih originalne topove da se ima za tehnički pregled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao oring na senzoru sa slike? Ima li neke pameti ili se samo odsrafi zameni oring i vrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан Ускрс свим колегама и њиховим породицама. Да Вас Господ Бог чува и пуно безбедих клометара. ХРИСТОС ВОСКРСЕ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Voskrese, sve najbolje, svima koji slave!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu vaskrse, srecan praznik svim bajkerima +++ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2019. at 7:41, ThePainkiller je napisao: Evo i uporedne slike o onome što je @Astral pisao, da prednji lančanici nisu isti za 4txL (96-99) i 4tx (99-01) modele... Levo je lančanik za 4tx, a desno je za 4txL: Primećuje se distancer na 4txL modelu. Danas promenio lanac i lancanike i gle cuda, kad skinuh prednji lancanik nije isti kao ovaj novi, na starom (17 zuba) je imao distancer, a novi (16 zuba) nema ga. Namontirano, lepo sve leglo, lepo lanac naleze, nigde ne kaci, ali me kopka ta razlika. Da li je to ok ili mora sa distancerom, cemu on sluzi uopste? Inace 4tx je u pitanju, 99.godiste, 16-43 je po prospektu i to sam montirao... Promenio Maj 3, 2021 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Maj 4, 2021 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi TDM majica, izgleda niko u grupi nije vican izradi pripreme, pa da li moze da se pita tamo gde su ranije radjene da li jos uvek imaju pripremu ? Verujem da te firme cuvaju pripreme u kompu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Probas ovde KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo rad sam pokloniti jednu, imam ih dve, nije mnogo korišćena...Nema potrebe da stoji, neka se nosi...M veličina, za neke suvonjave, oko 75kg. Mislio dati Marku ili Aci-Alekreu ali njima je to do pupka Ko hoće, u stvari, ko se prvi javne ovde ili na PP... Uslov je naravno, da se nosi 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka fotkaj prednju i zadnju stranu majice, da vidim dizajn i prema tome da uradim odgovarajuću veličinu u istom izgledu. Ako ceć neko nema pripremuPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, ako se ne varam, da nam je sve organizovao pokojni kolega Boris... Neka me ispravi neko, ako grešim. Majica spremljena za kolegu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...