JoeD 595 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel' zna neko gde mogu da se nađu one matice na koje se šrafi oklop. Mislim na one gumene koje ulaze u ram. Ili koji bi uopste bio naziv na engleskom za njih pa da ih potražim negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Fairing rubber bolts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovo trazim uglavnom mi da one za vizir. Ali lici na ono sto mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, JoeD je napisao: Kad ovo trazim uglavnom mi da one za vizir. Ali lici na ono sto mi treba isto je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 31, 2021 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On 27.3.2021. at 7:32, ThePainkiller je napisao: @Svaler Drug, hoće li biti nešto od organizacije za majice? Није проблем. Јел имаш неку припрему да ми шибнеш да видим како шта и тачну цену на количину? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Svaler je napisao: Није проблем. Јел имаш неку припрему да ми шибнеш да видим како шта и тачну цену на количину? Nemam ništa od pripreme. Za zadnju turu majica pripremu i štampu je radila štamparija. Ja sam im odneo jednu od tvojih tadašnjih majica da iskopiraju dizajn i da ih samo praktično kopiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 31, 2021 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел има неко у групи кадар у раду са одређеним програмима да нам то одради? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 3, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2020 at 9:36 PM, ThePainkiller said: Znači, spisak potrebnih delova za kompletan remont vodene pumpe izgleda ovako: brojevi 3 na slici - o-ring na vodenoj pumpi - 93210-33133 - o-ringovi (2 komada) na mostu (cevki broj 4) - 93210-21190 - o-ring na cevi do cilindra (cevka broj 5)- 93210-357A2 broj 2 na slici - podloška na osovini vodene pumpe - 90201-127E1 Druga slika: brojevi 9, 8 i 4 idu u kompletu - 11H-12438-10-00 zaptivke na vratilu (moze da ne prepozna, onda probati 11H-12438-00-00) broj 6 - semering - 93101-12173-00 broj 5 - ležaj - 93306-00105-00 broj 10 - o-ring poklopca vodene pumpe - 3LD-12439-00 broj 2 - zeger prsten - 99009-12400 To je to... Molim za pomoc Odakle poruciti delove za remont ? Da li preko ovlascenih disteibutera ili preko nekog sajta? Pokusao sam na Ebay-u ali bezuspesno... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10075 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Remont vodene pumpe prepusti specijalizovanoj radionici koja se samo time bavi. Imaju delove i sve potrebne alate, iskustvo pre svega. Firma se zove "Tim Sistem", nalaze se u ulici Mije Kovačevića br. 10. To je TC kod stadiona OFK Beograd ( ispod Bogoslovije). Kod njih sam uradio dve pumpe, cena (sa delovima) je bila 7-8000 dinara. Garancija 1 godina bez obzira na kilometražu. Remont i Servis pumpi za vodu za sve vrste vozila | TIM SISTEM TIMSISTEMPUMPE.RS Popravka i remont vodenih pumpi. Remont pumpi za vodu sa 30 godina tradicije. GARANCIJA od 12 meseci za svaku remontovanu pumpu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 3, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, bajker71 said: Remont vodene pumpe prepusti specijalizovanoj radionici koja se samo time bavi. Imaju delove i sve potrebne alate, iskustvo pre svega. Firma se zove "Tim Sistem", nalaze se u ulici Mije Kovačevića br. 10. To je TC kod stadiona OFK Beograd ( ispod Bogoslovije). Kod njih sam uradio dve pumpe, cena (sa delovima) je bila 7-8000 dinara. Garancija 1 godina bez obzira na kilometražu. Remont i Servis pumpi za vodu za sve vrste vozila | TIM SISTEM TIMSISTEMPUMPE.RS Popravka i remont vodenih pumpi. Remont pumpi za vodu sa 30 godina tradicije. GARANCIJA od 12 meseci za svaku remontovanu pumpu Hvala puno na ovoj informaciji. Nisam znao za ovo. Definitivno cu i njih kontaktirati. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 3, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Okramovski je napisao: Molim za pomoc Odakle poruciti delove za remont ? Da li preko ovlascenih disteibutera ili preko nekog sajta? Pokusao sam na Ebay-u ali bezuspesno... hvala unapred Delove za remont vodene pumpe sam dobio uz motor kad sam ga kupio, tako da nisam ja nabavljao te delove. Kontaktiraj kolegu @Vuleta, on je te delove pumpe za moj bivši TDM nabavljao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 3, 2021 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Caba 061 6209666 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 4, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 8.3.2021. at 19:56, demro.st je napisao: molim za jedan odgovor gledam slike tdm 900 ..nijedna nema onu ralicu...odkud meni .blesavo pitanje ..il je ruzno pa vlasnici skinuli ? i i Hoces li da prodas ralicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DarkoČa je napisao: Hoces li da prodas ralicu? Prodao je Demro taj TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Da li vredi/ koliko bi platili MIVV Titanium sa cevima do izduvnih grana, nije cela linija, sa selnama za spajanje U odlicnom stanju, kako Vlasnik kaze, bez DB kilera, trazi 400e Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mivv auspusi od 400 evra, a šelne one za 200 dinara iz Delmax-a... Promenio April 6, 2021 član ThePainkiller 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je takve kupio za 250e,tipske za cbf, sa sve granamaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na opažanju i odgovorima, nije da mi gori da moram da uymem, svakako je pojaka cena, imam fabriku, jeste da su tiši, pa ćemo čekati da naleti nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, DarkoČa je napisao: Hoces li da prodas ralicu? covek u mladenovcu pravi brkic..nemanja čini mi se pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, demro.st je napisao: covek u mladenovcu pravi brkic..nemanja čini mi se pozdrav Znam, nasao sam, oko 40eura, plus farbanje u boju Motora. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 10, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak dana kad sam parkirao tdm-a u garazu, lupim kill switch dugme i zaboravim kljuc u bravi koji je ostao na kontaktu... I sad mrtav skroz. Mislio sam akumulator. Skinem akumulator, stavim na punjac, punjac kaze da je pun. Sta je svisnulo?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano April 10, 2021 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator, probaj sa drugimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 10, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osigurac recimo mada nije imao opterecenje ne znam sto bi crko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12786 Napisano April 10, 2021 Ne silazi, 7385 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A šta drugo na početku sezone nego o akumulatorima Meni se litijumskim jonski ispraznio tokom zime. Obično, kada ga upalim prvi put na kablove, pali bez frke celu sezonu. Ovaj put, ne imadoh koga da pozovem za kablove i odem da kupim drugi. Da se ne sramotim i zovem ljude i da palim motor na gurku da me gleda ceo grad ko kretena. Od izbora sam imao jedinu Vartu i Toplu. Varta 5800 topla, Topla 4000. Garancija ista, vizuelno isto... Malo sam se naljutio pa sam zbrzao kupovinu. Ponovo bih kupio litijum jonski ali sad mi je malo komplikovano jer ih kod nas nema a ne mogu da ga poručim iz inostranstva. Sve u svemu, sa novim aku pali ko džihad. Posle dve godine ćemo novi i tako u krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...