Sachmo 1314 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Predlog samo:Pokretac ideje da prelomi tacno kad i tacno gde i neka objavi. A mi ostali da se uklapamo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre hajde da dogovor privodimo kraju polako... Meni je hrana manje bitna, dal je masno ili čorbasto, jedem sve. I ne viđamo se zbog hrane, nego jedemo zato što se viđamo. Mali Hrast sam preporučio jer znam da je vanvremensko pečenje, i Aranđelovac mi je nekako dobro pozicioniran za sve učesnike (manje-više). Ali prihvatam sve kombimacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi vise odgovarala nedelja. I da mi iz vojvodine ne treba da picimo 200-300km do vas. Ako moze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Surla85 je napisao: Meni bi vise odgovarala nedelja. I da mi iz vojvodine ne treba da picimo 200-300km do vas. Ako moze... Podržavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10023 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda jedino neka vožnja do Fruške Gore da i vama bude blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bajker71 je napisao: Onda jedino neka vožnja do Fruške Gore da i vama bude blizu. Kolega, nećemo karikirati sada... Rekli smo da je Smederevo ok, a onda se predložio Aranđelovac, pa sad i Orašac... Mi iz Vojvodine bi morali krenuti u 6 ujutru i da vozimo ceo dan, samo da bi pojeli ručak negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10023 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje kolega, našalio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodno je i za nas s juga. Isto razmisljam. To jedino da je dvodnevna voznja pa da se sastavimo svi. Ovako tesko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vi sa juga imate do Smedereva ? Koliko do Arandjelovca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Onda jedino neka vožnja do Fruške Gore da i vama bude blizu. Mi smo na fruskoj svaki dan,to je suavise blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Meni do AR oko 70, fruška 200+ SD oko 130 Takođe sam za druženje, vožnju, nije mi akcenat na krkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 25, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je tek počela, tema nam je jaka pa hvala Bogu neće ovo biti ni prvo ni poslednje okupljanje Predlog je ovakav: Nedelja, 31.5. u 14h Lokacija: Pečenjara Švabić u Smederevu Lokacija 2: Poslatičarnica Proleće u KovinuSD - KO - 15 min. vožnje TDM nije obavezan, samo dobra volja. Kako da dođem? Lokacija je veoma laka da se pronađe i pristupačna za ljude sa svih krajeva Srbije. https://goo.gl/maps/fvbSX6MytxyxFCz98 Ko ide iz pravca Beograda autoputem, prvo isključenje za Smederevo i pravo dolazite u pečenjaru. Ko dolazi sa juga, treće isključenje za Smederevo. Ko ne ide autoputem, nema šanse da omaši, samo nek hvata obilaznicu do kružnog toka gore. To je inače legendarni kružni tok koji se preleće Naravno, ko se zamrsi neka me pozove, kaže gde je i dolazim po njega. Šta mi treba od vas: Stavite se na spisak jer moram da nas najavim bar dan - dva ranije! Napomena: Ako se neko napije u pečenjari, neće da izađe iz Smedereva! 1. Alekre 2. ThePainkiller (ipak solo dolazim) 3. shoyyka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,znači da se samoorganizujemo za neku vožnju pre, da bi ogladneli... a što se tiče 'rane, ok slažem se... poješću 300g. u inat PS neki moj bivši kolega vol' o da ide po Slavama i sličnim proslavama i kaže:Šta... kad to dodje ja ne jedem ništa dva dana, samo pijem pomalo sirće... i kad se najedem dobro... a imalo ga... onda jedem stojeći... da više stane... Ima u ovome istine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavimo...ček' da upišem pod 1...ako se ne ljuti organizator! 1. Alekre 2. ThePainkiller (ipak solo dolazim) 3. shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre 2. The Painkiller 3. Shoyyka 4. Markone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, WoodyRider je napisao: 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo bi bilo ok. I nedelja je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Surla85 said: Koliko vi sa juga imate do Smedereva ? Koliko do Arandjelovca ? 207 do Smedereva i 214 do Arandjelovca. Nije problem kilometraza vec vracanje posle. Ajde da vidim da ja ostanem negde pa u ponedeljak da se vracam. Inace za koji dan idem dunavskom magistralom pa onda na Drinu pa na dole. Lepo bi bilo da uklopim i ovo druzenje u tu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 25, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti se uključiš na Niš i bukvalno se isključiš kod kafane. Tu si za 3. 5 sata laganese. Ako ti je frka javi da ti bukiram prenoćište u SD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Zoxxx69+bolja polovinaПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Surla85 je napisao: 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena 8.Zoxxx69+bolja polovina 9. DarkoČa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko dimenzije O-ring gumica, za zamenu ulja 4TX? Spoljni prečnik puta debljina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, DarkoČa je napisao: 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena 8.Zoxxx69+bolja polovina 9. DarkoČa 10.Zocist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...