stoka 127 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo!!! Prvi utisci su više nego pozitivni! Oduševljen sam. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, stoka said: Stigli smo!!! Prvi utisci su više nego pozitivni! Oduševljen sam. Prelep primerak. Nek te dobro sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 15, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bdada said: @Hitmanle016 da bi prosao teh. migavac mora da ima homologaciju i 90 +- 30 otkucaja u minuti. Dali si skidao produzetak vizira ili ceo? Ako je samo produzetak u pitanju OK, ako im je ceo smetao zato sto je duzi od fabrickog a nisu imali prigovor na top, menjaj teh. Vizir ne spada pod delove koji moraju biti homologovani, moze biti zatamnjen, ofarban, providan ... Inace, moje licno misljenje po pitanju migavaca je da nista ne moze zameniti veliki zuti, po pitanju uocljivosti, inace smo drugima nevidljivi a sa led pa jos po suncu ... Ali ok, to je samo moje misljenje. Menjao ceo, rekli mi da nema neku oznaju posto je ceo menjan a imam i fabricki. Ma mi smo nevidljivi i bez auspuha za neke, ikreno sredjujem masinu po mom ukusu, na redu su retrovizori od Tracera, druge rucice i tegovi, led svetla, led stop itd. Da kazem malo da izgleda modernije kad tdm vec ima moderan izgled i ko ne zna kaze jel ovaj motor 2008-10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 15, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Ausländer said: Ускоро..... "Tdm je dosadan i pomalo ruznjikav motor, nimalo privlacan." Rece jedan mudar momak dok je po prelepom danu pio kafu u B.Koviljaci i odmeravao crni 4tx. Sta bi? Tdm kao i pihtije, dolazi sa godinama ili ...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 15, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2019. at 14:30, bdada je napisao: I kada smo vec u prici, za vizir, tu Vam ne mogu nista @Hitmanle016 evo da sledeci put ne sarafas dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 16, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer Jes` se to ponovio? Cestitam i da je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ausländer je napisao: Јеееее!!! Čestitam! Neka te dobro služi... ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 16, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ausländer said: Јеееее!!! Sa srecom masina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Ausländer je napisao: Јеееее!!! Čestitam. Motor je prilično zanimljiv i lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Februar 16, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer Lep Caponord U zdravlju ga vozio. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Februar 16, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo čudi otkud crn ram na 4tx-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Ausländer je napisao: Шта ме плашиш? Леп и готово. Jeste lep... Ali crn ram su imali samo 3vd modeli do 1993. god pa mi zato čudno... Svi 4 tx modeli su sa srebrnim ramom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 16, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ofarban kao i cizme, i ja sam to radio, lepse estetski. Jes lep i da te lepo sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lep je, crven na rados' Cestitam dosadni covece! U zdravlju ga trosio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A sta uradi sa GS 1200/2-100 ? Nisi ga valjda prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tip1. Ulje se ispusta u 2 tacke. Tip2. Nivo ulje se meri jako komplikovano. Agregat se zagreje, onda se ostavi 10ak min, tek onda se moze kontrolisati nivo na prozoru. Tip3. Kada menjas filter ulja, zameni obe O-ring gumice. Ne lepi silikonom nista. Tip4. Uvek imaj ulja, pri voznji na visim obrtajima, popice. Kao i vlasnici, sklon je, ima naviku. To bi bilo sve na sta je ovaj model osetljiv, ostatak je ok i zavisi od primerka do primerka. Evo ti service manual. Yamaha_TDM850_Manual.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, koje ti je godiste masina. Razlikuju se neke sitnice po godistima, mehanika je 95% identicna. Ako imas neko pitanje, stojim na raspolaganju. 1996_service.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 16, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga ranije pikirao ili se potrefilo kao bokilicev, bez suvozackog rukohvata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aham, taj je isti kao moj. Imas el.pumpu goriva sto je super. Nemas slavinice i vakum pumpu. Imas samo jednu slavinu koja sluzi za prekidanje toka goriva kada skidas rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio vlasnik? Znamo li coveka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tip1. Ulje se ispusta u 2 tacke. Tip2. Nivo ulje se meri jako komplikovano. Agregat se zagreje, onda se ostavi 10ak min, tek onda se moze kontrolisati nivo na prozoru. Tip3. Kada menjas filter ulja, zameni obe O-ring gumice. Ne lepi silikonom nista. Tip4. Uvek imaj ulja, pri voznji na visim obrtajima, popice. Kao i vlasnici, sklon je, ima naviku. To bi bilo sve na sta je ovaj model osetljiv, ostatak je ok i zavisi od primerka do primerka. Evo ti service manual. Yamaha_TDM850_Manual.pdfE a zasto da se saceka 10 minuta po zagrevanju pa da se meri ulje, sta se desi? Jel poraste ili se smanji nivo posle 10 minuta? Ja sam uvek merio nivo sa zagrejanim agregatom ali nisam nikada cekao da prođe 10 minuta...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10486 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče, nek je sa srećom! pre 49 minuta, bdada je napisao: Ofarban kao i cizme, i ja sam to radio, lepse estetski I moja gospođa se farbala u riđe, žuto, crno . . .al kad uzjašem ko gleda boju, važan je ugođaj i da radi kako trba. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Best je napisao: I moja gospođa se farbala u riđe, žuto, crno . . .al kad uzjašem ko gleda boju, važan je ugođaj i da radi kako trba. Aha.. nije važna boja dok ne dođeš do toga kad želiš da prodaš motor... Tek onda vidiš koliko je boja ustvari bitan faktor... Pričam to iz iskustva kao neko ko je imao zlatno-narandžastu VFR-ku, za koju me niko pozvao nije kad sam je prodavao... A mehanički je bila vrh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, vidakn said: E a zasto da se saceka 10 minuta po zagrevanju pa da se meri ulje, sta se desi? Jel poraste ili se smanji nivo posle 10 minuta? Ja sam uvek merio nivo sa zagrejanim agregatom ali nisam nikada cekao da prođe 10 minuta... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk A zato sto ima poreklo od SuperTenere. Taj agregat je radjen tako da moze da se obori na bok i da i dalje radi bez ostecenja. Izvorno je za terenski motocikl,ne za putni. Usisava ulje iz kartera i gura ga u zasebnu komoru. Mislim, zakomplikovase ga, to putnim motorima ne treba ali sta je tu je... Sedis cekas, sta ti tesko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...