Alekre 12779 Napisano Avgust 17, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga kod nas svi se kunu u D.I.D... Ko može da nađe Enuma ili Tsubaki lanac, nešto najbolje što možeš da kupiš. Tu je i A.F.A.M. Ja koristim Reginu, ali samo zato što se nekako namesti da je na popustu pa je uzmem jeftino. Uostalom, to je potrošni materijal. Ko ga šiša. Jedino što me nervira što razdrljan lanac pravi buku i pravi krš od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aj dajte neki predlog gde da odem na registraciju, od ponedeljka jedan dan. Nesto u bg, a da ne deru za tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce na Ledinama i ako budes dolazio javi da popijemo staПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko želeo da menja svoj fabrički korman od 4tx-a za ovaj moj crni širi korman? Meni se ne sviđa položaj ruku u vožnji i hteo bih da mu vratim fabrički korman... Ili ako neko ima da proda samo fabrički korman, to bi isto bilo ok... P.S. u obzir dolazi samo korman od 4tx-a. Od 3vd-a me ne interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14523 Napisano Avgust 17, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sirok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ček idem da izmerim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: Koliko je sirok? Sam korman (bez tegića) je 77 cm širok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14523 Napisano Avgust 17, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je uze ok 4TX, jedino ako je ravniji, ajd ako ti nije problem sibni sliku na viber (moj je hromirani od 4tx) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik mi reče da ga je montirao umesto originalnog kormana jer mu je taj originalni bio uži. Zato sam i ja napisao da bi trebalo da je širi od originalnog. Ko zna kakav korman je ovaj imao pre ovog crnog... Ja bi hteo da mu vratim originalni korman jer se sećam da mi je prethodni TDM savršeno odgovarao sa svojim originalnim kormanom.. Slikam pa šaljem slike na viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 17, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako resis da prodas taj crni, javi se Ja jurim malo siri volan za mog TDMa A da fabricka sirina je cinimi se oko 67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa kolegom na kuglama... upload pic to url 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8861 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre i ovde i prosli put kad smo ga @Astral i ja cekali u Kovinu, totalno ozbiljan i namrsten, pomislih u sebi: "Ovom dosadno, pa nas zvao ovde da nas bije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Baš je prokomentaris'o... Što li se ovako mrštim? Nije ovo namrštena faca,samo se udubio u sešn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 18, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U njegovom prisustvu samo se smeskas, budes ljubazan i mozda ne dobijes batine. Da je nezgodan, jeste. Nas je prosli put terao da jedemo ogromne kolicine sladoleda. Ja u opste ne volim sladoled. Cutis, jedes. Sta ti tesko?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 18, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pre toga ono sa piletinom. @Zuba87 i sad place kad cuje kokosku. Jedva smo ga povratili. Jebi ga, takav je zivot. Gde onolikom coveku da se zameris? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А ко за баксуз, у неком дворишту крај моје зграде гомила кока и један пет'о!Ујутру буђење са Алекреовим намрштеним лицем пред очима... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Avgust 18, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: U njegovom prisustvu samo se smeskas, budes ljubazan i mozda ne dobijes batine. Da je nezgodan, jeste. Nas je prosli put terao da jedemo ogromne kolicine sladoleda. Ja u opste ne volim sladoled. Cutis, jedes. Sta ti tesko?! Owasome Fight Men.., - 9GAG 9GAG.COM Join the fun convo with 9GAG community Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nas je raznih marki i modela, ali druženje i vožnja nije mogla proći bez TDM-a Tura je bila 17 i 18 Avg "10 planina Srbije" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Avgust 19, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to one organizovane moto ture sa "Fejsa"? Koja je fora sa time? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2019. at 16:09, Markone88 je napisao: Aj dajte neki predlog gde da odem na registraciju, od ponedeljka jedan dan. Nesto u bg, a da ne deru za tehnicki. ćao... ja sam išao pre mesec dana u ili na Tehnički pregled - PT Centar Novi Beograd... 3000 din tehnički plus sve ostalo... cca malo manje od 26000 din. Bili su skroz korektni... jedino sam skidao led svetla odnosno lepio ih na hladnjak da se ne vide... sve ostalo prošlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam kod njih ici, nego ja kao kod komsije, i ispade 29000. Nije mi jasno kako 29000, tehnicki je 3500, polisa 17000, to je 20500. Sta to jos ima da se plati 8500??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8861 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam kod njih ici, nego ja kao kod komsije, i ispade 29000. Nije mi jasno kako 29000, tehnicki je 3500, polisa 17000, to je 20500. Sta to jos ima da se plati 8500???Dazbine drzavi, tzv. TAKSE.. ??Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ali 8500. Mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8861 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta placamo..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2019. at 21:54, ThePainkiller je napisao: Da li bi neko želeo da menja svoj fabrički korman od 4tx-a za ovaj moj crni širi korman? Meni se ne sviđa položaj ruku u vožnji i hteo bih da mu vratim fabrički korman... Ili ako neko ima da proda samo fabrički korman, to bi isto bilo ok... P.S. u obzir dolazi samo korman od 4tx-a. Od 3vd-a me ne interesuje... Korman je otišao kolegi @bdada. Nadam se da će mu odgovarati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...