Markone88 4825 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: Moz da dodjes kad krenem stapove da radim. Taman da ispunim uslov da u garazi prilikom rasturanja mora biti prisutan bar jedan mozak sa IQ vecim od 64,8. Ja mogu da dodjem da pomognem Bocci da ispunimo kvotu od 64.8, ali samo kao posmatrac, ili da skoknem po sok/pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko rekao pivo? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nenadbg88 said: Jel neko rekao pivo? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ja cu doneti, ko sta pije, to je moj doprinos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pivo mora sami da donesete. Ja alkohol ne trosim, samo motorno ulje. A inace rasturanje se nastavlja. Bio sam kod druga i pistoljem odvrnuo srafove na vilama koji su problematicni. Pistolj je pravo resenje. Prljanje pocinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Net u garazi nemam tako da samo poziv. Viber takodje ne radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја доносим домаћу шљиву или лозу, заузврат тражим само да ме не терате да нешто радим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Astra, kad je bal... Stavi mu Ohlins opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano April 6, 2019 Integrisan, 9521 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moralo je pistoljem znaci... Katastrofa, ne zatezu se oni toliko, postoji i O-ring u vrhu srafa koji dihtuje... Sretan rad, lepota gledati nove delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: Astra, kad je bal... Stavi mu Ohlins opruge. Mislis da nisam 'teo? Trebaju mi jos i gume. Da nemam trosak guma bio bi Ohlins. Ali gume. Inace 507mm je duzina opruga u stapovima, sto dalje implicira da su mi opruge dobre. Tako da opruge ce biti drugom prilikom. Trenutno nema pas za sta da me ujede. Jedem kiflu i jogurt na poslu. Da kupim te gume jos i da se teram u 3 lepe. A evo slike za tebe da ne mislis da te baronisem. how much money does a forensic anthropologist make Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Moralo je pistoljem znaci... Katastrofa, ne zatezu se oni toliko, postoji i O-ring u vrhu srafa koji dihtuje... Sretan rad, lepota gledati nove delove Pa to kad majstori rade. Zato sada Astral radi sam. Znaci sterilizujem sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Astral said: Mislis da nisam 'teo? Trebaju mi jos i gume. Da nemam trosak guma bio bi Ohlins. Ali gume. Inace 507mm je duzina opruga u stapovima, sto dalje implicira da su mi opruge dobre. Tako da opruge ce biti drugom prilikom. Trenutno nema pas za sta da me ujede. Jedem kiflu i jogurt na poslu. Da kupim te gume jos i da se teram u 3 lepe. A evo slike za tebe da ne mislis da te baronisem. how much money does a forensic anthropologist make Što da mislim... Gde si kupio Advance? Ja našao neki topstop auto prodavnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 6, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koje sijalice idu u faru na TDMu 900 ? Da ne vadim u napred Mislio sam da kupim neke malo jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 6, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Koje sijalice idu u faru na TDMu 900 ? Da ne vadim u napred Mislio sam da kupim neke malo jace H7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: Što da mislim... Gde si kupio Advance? Ja našao neki topstop auto prodavnicu Nisam kupio. Dobio sam na poklon. U BG-u ima na vise mesta da se kupi. Mogu da ti kupim ako hoces pa da ti posaljem po kolegama kada budemo imali teren u SD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8835 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre me obidje na Zrenjanincu kolega Nenad, rekao bih po TDM, izgleda da je stvarno organizovan skup, sklapanja Astralovog mopeda..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan jes' bio Nenad i njegov drug na Banditu. A bocca je samnom proveo ceo dan pravio mi drustvo. Slatko se ispricasmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano April 6, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za sutrašnje otvaranje sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8835 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan jes' bio Nenad i njegov drug na Banditu. A bocca je samnom proveo ceo dan :jee1:pravio mi drustvo. Slatko se ispricasmo. Pa sklopiste li ga ili ste pričali samo.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 6, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Astral said: Nisam kupio. Dobio sam na poklon. U BG-u ima na vise mesta da se kupi. Mogu da ti kupim ako hoces pa da ti posaljem po kolegama kada budemo imali teren u SD. Trebalo bi u ponedeljak da mi poruč 4L od uzvoznika. No frx, hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 6, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Astral je napisao: Pa to kad majstori rade. Majstore nemoj zaboraviti stapove ispolirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Branko said: Majstore nemoj zaboraviti stapove ispolirati. Poliranje je za amatere. Ja moje niklujem ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano April 6, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan what do you need to become a forensic anthropologist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano April 6, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano April 6, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A jes lep. Bas ocuvan primerak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...