Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pogodite koga smo sreli u Sebešu :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 22, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam u oglasima, ajde i ovde da pitam, pa gde pre odgovorite Treba mi centralni stender za TDM 900, gde ga mogu nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Septembar 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nenadbg88 je napisao: Pogodite koga smo sreli u Sebešu :-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Zena zmaj, nju ce neko slucajno sresti i na Nordkappu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9/20/2018 at 7:44 PM, bocca_bastard said: Nemam bas ali CDi nije umro sam od srbe. Nesto ga je ubilo skoro sigurno. Moraces da vidis jos spojeve i dzekove. Regler isto Bocca , bio si u pravu.... Izgleda da je regler sprzio tranzistor na CDI-u .... Cim mu se takne gas ,puni 17,9 V , a treba oko 14,4 V ... Tranzistor sam promenio sa ekvivalentom na 200V , a treba 380 (dok ne dodje orginal sa eBay-a) ,tek toliko da se privremeno sanira CDI .... Sada je na redu regler ... Stavicu oglas da Kupujem u podforumu , ali da pitam ovde ,jer je usko specijalizovana grupa dobrih ljudi i kolega , gde da potrazim original regler ,nov... na slici su podaci o modelu reglera... Momci izvinite ako smaram , ali sto cu ,nemam resenja drugog....A sto kaze kolega u gornjem postu , ne moze da skodi da se nauci nesto ... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9144 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona vozi GSX650F, crni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bocca , bio si u pravu.... Izgleda da je regler sprzio tranzistor na CDI-u .... Cim mu se takne gas ,puni 17,9 V , a treba oko 14,4 V ... Tranzistor sam promenio sa ekvivalentom na 200V , a treba 380 (dok ne dodje orginal sa eBay-a) ,tek toliko da se privremeno sanira CDI .... Sada je na redu regler ... Stavicu oglas da Kupujem u podforumu , ali da pitam ovde ,jer je usko specijalizovana grupa dobrih ljudi i kolega , gde da potrazim original regler ,nov... na slici su podaci o modelu reglera... Momci izvinite ako smaram , ali sto cu ,nemam resenja drugog....A sto kaze kolega u gornjem postu , ne moze da skodi da se nauci nesto ... ;-)Reglere prave Joska i@zika56 , bolje od fabrickih.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Astral said: Reglere prave Joska i@zika56 , bolje od fabrickih. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Daaaaa....Upravo listam taj topik...Hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13018 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 7437 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Nenadbg88 said: Pogodite koga smo sreli u Sebešu :-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Fini neki ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8141 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, ProMaster je napisao: Jel ona vozi GSX650F, crni ? Ja vozim, s'oproštenjem - štooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9144 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Video putopis ovde iz Rumunije (pa prepoznao motor na PA), onda gledam oglas na PA, na slikama i nju, pa povezujem stvari.. edit: Sad gledam malo bolje, to nije isti motor, znam da sam video da si ti iz NS, pa sam nekako pomislio da je to tvoj motor, jer je i ovaj koji sam ja gledao NS table, crni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, ProMaster said: Jel ona vozi GSX650F, crni ? C! Vozi Hornet sivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 23, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako mi to, lakse je u dvoje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Nenadbg88 je napisao: Pogodite koga smo sreli u Sebešu :-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Nikad neznas kada i gde ces naleteti na Maju.. Kraljica drumskih puteva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 23, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moja devetstotka :D, parkirao na selu pred kucom, morao sam da uslikam, sunce sa prave strane, pozadina u kontrastu... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin, stvarno... Ali ko Boga te molim(o)... Nemoj vise cackati oko njega...! Oblajznuce ti sarafi vec, pa ce biti karambol... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 23, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexexeeee.... Vidi, nemam vremena da se vozim, samo "obigravam" oko njega sa cegrtaljkom u ruci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 23, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda potpuno isto kao i pre promene ulja u stapovima. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Moja devetstotka :D, parkirao na selu pred kucom, morao sam da uslikam, sunce sa prave strane, pozadina u kontrastu... Još ralica,štitnici ručki,neka led lampičica...pa na izložbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 23, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sediste cu sigurno odraditi i preko zime stitnike ruku! Skoro sam izao za Zajecar preko Paracina pa tamo Boljevca, vrucina bas bila, dobar put, brzo se vozi, skinem ti ja rukavice kad ulete osica u rukav (stegnut iza zgloba) i bode li bode Da je pcela pa jedan ubod i gotovo ovako me izbode par puta u levu ruku, desna na gasu ne smem da popustim nabio mi se neki kombi "u kofer" sto bi se reklo Da sam imamo neke stitnike (ne one kozmeticke) bio bih spasen, ili od sitne, hladne kise! Bez rukavica kao da igle padaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uh...ja alergičan,na ose manje...jedino me to u vožnji štreca i pravi stres... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Septembar 24, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meni nema korisnije stvari od stitnika ruku, zastita od insekata (takodje me IZujedala osa) , kise (suve rukavice i neklizu) , hladnoce (u kombinaciji sa grejacima rucica prava stvar i pun efekat) ... prosto mi vise nezamislivo bez njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13018 Napisano Septembar 24, 2018 Ne silazi, 7437 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znače puno. Ja sam ih stavio bezveze ali rade posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Septembar 24, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za 900 tku meni najlepsi od Stroma, sta vise bolje mu stoje nego Stromu, prate konture ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13018 Napisano Septembar 24, 2018 Ne silazi, 7437 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednu stvar moram da montiram, harmonike kada budem menjao ulje u viljuškama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Septembar 24, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od kojeg motora planiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...