Nenadbg88 1521 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko situaciju sa ovim lampama kada je duže ugašen motor kada se upale ne rade na istom modu, jedna trepće druga ne i tako?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko situaciju sa ovim lampama kada je duže ugašen motor kada se upale ne rade na istom modu, jedna trepće druga ne i tako?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaTrebalo bi da rade tako da kad pališ i gasiš napajanje za lampe da se menja mod u kojem rade, a kao default mod, koji se pali po dobijanju napajanja posle dužeg vremena, treba da svetle najjače. Tako je bar kod meneSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jul 28, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Nenadbg88 je napisao: Nisam siguran kako bi mogao da se iskrivi korman :-/ Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Mislio sam u slucaju,ne daj boze pada na bok,zasta je i predvidjen,ako je nisko vagnuo bi. Verovatno mi se samo cini,valjda zna majstor koji ga je montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 28, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci kolegi @Astral sada i Ana i ja imamo dodatno blicajuce stop svetlo iza nasih dupeta. Ja sam hteo da i moje ide ispod ploce kofera, ali mi bilo mrsko da busim plocu, pa sam je stavio kod blatobrana. Jedva cekam da vidim posle koje kise ce da rikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ovamo ispod kofera ga prska. Al na blatobranu je bas na udaru. Mada izgleda bas dobro ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jedna jeste takva, ali druga nije. Problem sam rešio tako što uvek posle blinkanja ugasim poslwdnji put (sledeći mod je jako svetlo).Za ove pare nema ništa korisnije da se kupi za motor.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jedna jeste takva, ali druga nije. Problem sam rešio tako što uvek posle blinkanja ugasim poslwdnji put (sledeći mod je jako svetlo).Za ove pare nema ništa korisnije da se kupi za motor.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaČudi me da ti ne rade obe isto.. Pa i nema baš, ja sam ove našao po 7,5 € čini mi se Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Jul 28, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86141-servis-amortizera/&do=findComment&comment=2105968 Nadam se da sa malo pomogao oko vešanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Jul 28, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Jul 28, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 30, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.7.2018. at 17:03, Nenadbg88 je napisao: Jel imao neko situaciju sa ovim lampama kada je duže ugašen motor kada se upale ne rade na istom modu, jedna trepće druga ne i tako? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Tako su napravljene, svakim ukljucivanjem menja se mod u kojem rade....to moze da se resi tako sto se otvore, a onda samo odlemis jednu stvar na stampanoj ploci....imas na netu klipove kako i sta pa istrazi. Ako ti je to komplikovano ili ti pregori jedna lampa (kada ti udje voda u nju) nemoj da bacas i kupujes drugu, vec lepo kupis sijalicu na Aliexpresu, probusis stampanu plocu i ubacis sijalicu koju zalemis samo na + i - i to je to....svetli kao ludo https://www.aliexpress.com/item/2PCS-White-12V-15W-Eagle-Eye-LED-DRL-Daytime-Running-Backup-Light-Motor-Car-Lamp/32839890574.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.68d84c4dlQIdO5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan _ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tako su napravljene, svakim ukljucivanjem menja se mod u kojem rade....to moze da se resi tako sto se otvore, a onda samo odlemis jednu stvar na stampanoj ploci....imas na netu klipove kako i sta pa istrazi. Ako ti je to komplikovano ili ti pregori jedna lampa (kada ti udje voda u nju) nemoj da bacas i kupujes drugu, vec lepo kupis sijalicu na Aliexpresu, probusis stampanu plocu i ubacis sijalicu koju zalemis samo na + i - i to je to....svetli kao ludo https://www.aliexpress.com/item/2PCS-White-12V-15W-Eagle-Eye-LED-DRL-Daytime-Running-Backup-Light-Motor-Car-Lamp/32839890574.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.68d84c4dlQIdO5Hvala za ovo ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 30, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 30, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio ovakve čizme? Dobio sam ih na poslu, nove, pa me zanima nešto više o njima ako neko zna, koristio bih ih i za neke ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Jul 30, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta im fali, rabi to pa napiši ti jesu li dobre ili nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 30, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne fali im ništa, još kad su džabe extra su biće probane već u četvrtak pa pišem. Koliko sam našao na nekom italijanskom sajtu koštaju 130€ u redovnoj ceni, treba da su vodonepropusne a paropropusne, pa videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer gotov. Kaže majstor da na stolu radi super. Sutra ga šalje pa ga u sredu montiram kad stigne. Javljam rezultate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo izvestaj o kvalitetu usluge i ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Jul 30, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošio sam "Presto" sprej za plastiku, kupio "Arexons" danas. Nebo i zemlja, mnogo bolji sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 30, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo u belo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 30, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Auu...Usra stanicu i sefa stanice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Jul 30, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: Amortizer gotov. Kaže majstor da na stolu radi super. Sutra ga šalje pa ga u sredu montiram kad stigne. Javljam rezultate... Da li znaš kako je rešio punjenje gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Po njegovim rečima, ovaj amortizer nema gasa... Da se samo sipa ulje i da mora da radi... Čovek radi servisiranje amortizera za full cross motore za takmičenja. Nema razloga da mu ne verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Jul 30, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, ThePainkiller je napisao: Po njegovim rečima, ovaj amortizer nema gasa... Da se samo sipa ulje i da mora da radi... Čovek radi servisiranje amortizera za full cross motore za takmičenja. Nema razloga da mu ne verujem... Nije tačno, ima gasa, ta trugasta nalepnica to naglašava.. Promenio Jul 30, 2018 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...