Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ekipa za danas ili za sutra?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Nenadbg88 said: Ovo je ekipa za danas ili za sutra? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Za sutra. Danas se alkoholisemo i unosimo holesterol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim sutra Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Nenadbg88 said: Ja radim sutra Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka ceo dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan ceo dan? Do 3Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Nenadbg88 said: Do 3 Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Da. Moracemo to nas dvojica da nadoknadimo jednom voznjom uz Drinu vidim ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Auu kako je lepa Drina Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Nenadbg88 said: Auu kako je lepa Drina Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Nema nam druge. Makar i nocili u Bajinoj basti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Beše neka mnogo dobra vikendica blizu Bajine Bašte u nekom putopisu sam čitao.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Nenadbg88 said: Beše neka mnogo dobra vikendica blizu Bajine Bašte u nekom putopisu sam čitao. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ma ima svega. Samo vreme da dogovorimo Ti i ja bar nismo izbirljivi.. tebe cu pustiti da se dogovaras sa tetkom za smestaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima svega. Samo vreme da dogovorimo Ti i ja bar nismo izbirljivi.. tebe cu pustiti da se dogovaras sa tetkom za smestaj Biće to lepa avantura ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipiJel ima neka okvirna satnica za sutra,razmišljam i ja da se priključim grupi pa da se upoznamo? Vodio bi i suprugu....Sent from my D6633 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ima okvirna satnica u temi TDM vožnje i okupljanja, bar za početak druženja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, KTibor je napisao: Pozdrav ekipi Jel ima neka okvirna satnica za sutra,razmišljam i ja da se priključim grupi pa da se upoznamo? Vodio bi i suprugu.... Sent from my D6633 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si @KTibor, gde da vas očekujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @KTibor gledaj predposlednju i poslednju stranu teme. Koju je linkovao ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Evo i ja posle nekoliko razlicitih tema(motora) na ovom forumu da se prijavim i ovde kao vlasnik TDMa od zimus. Ovaj primerak vecina vas poznaje.Sto bi rekli :"Nas,sa foruma". Nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustava,zdravog humora itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam satnicu kolege,hvala.Iz Temerina sam,al nisam uspeo da se uskladim sa poslovim tako da moram da otkazem vožnju. Možda sledeći put....Sent from my D6633 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Šteta kolega. Neki sledeći put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano Maj 2, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam na poklon od miloga mi brata nov ALU upravljač, MOTECC jer je fabrički uzak. Izgleda baš lepo, širi je od fabričkog tačno koliko za tegiće za obe strane i nešto niži. Nešto mi se ne menja, ne bih da diram fabrički ali probaću kako to može da se upakuje da bude bez fino i uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2018 at 21:11, aspar je napisao: Pozdrav drugari.Evo i ja posle nekoliko razlicitih tema(motora) na ovom forumu da se prijavim i ovde kao vlasnik TDMa od zimus. Ovaj primerak vecina vas poznaje.Sto bi rekli :"Nas,sa foruma". Nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustava,zdravog humora itd. Iskulirasmo čoveka zbog euforije oko jučerašnjeg druženja. Dobro nam došao i da te dobro služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Alekre je napisao: Dobio sam na poklon od miloga mi brata nov ALU upravljač, MOTECC jer je fabrički uzak. Izgleda baš lepo, širi je od fabričkog tačno koliko za tegiće za obe strane i nešto niži. Nešto mi se ne menja, ne bih da diram fabrički ali probaću kako to može da se upakuje da bude bez fino i uredno. Izgeda TOP! Ako tebe mrzi, ima nas koji bi ga rado montirali Taman toliko nedostaje fabričkom, neki cm da bude vrh. Bar se meni tako čini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @aspar dobrodosao ! Cudna kolor sema,jedinstvena. photo hosting Jesu dalmatinci spakovani u kofere ili je bunda unutra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=4526]aspar[/mention] dobrodosao ! Cudna kolor sema,jedinstvena. photo hosting Jesu dalmatinci spakovani u kofere ili je bunda unutra? Ahahahahahahahahahahahahaha kakav si ti kralj umirem! Ahahahahahahahaha ????????????????????????????Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...