zocist 56 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, verovatno kupujemo u istom dućanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan a dućan se nalazi ..... gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 3, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ... da znam i ja. Necu iskopirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 4, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2018 at 16:32, Astral je napisao: Isto mi se desavalo . Sa oba proizvodjaca. Do 2000km, ok. Kako predje 3000 mozes ga prosuti.. Koliko je Pro 4? U Novom Sadu Comp 4 XP i Pro 4 XP su ispod 1000 din litar. Probao oba i odluka je za trajno Pro 4 XP 10W 40 (sto ce nekom mozda vise odgovarati 15 W 50 spram stanja potrosenosti agregata). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano April 4, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taman mi stigla LED pozicija sa Alija ali ispade da ne pase. Previse je fest grlo Cale dobi za dzabe pozicije za Renault Dodao sam jos jedan par maglenki, sad isterujem djavole iz mraka Nisam ih jos uvek povezeo, cekam da mi stignu konektori pa da sve to lepo spakujem bez da pravim uvojke i izolir trake. Na viziru je pcela koja je nosila med Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Alekre said: Taman mi stigla LED pozicija sa Alija ali ispade da ne pase. Previse je fest grlo Cale dobi za dzabe pozicije za Renault Dodao sam jos jedan par maglenki, sad isterujem djavole iz mraka Nisam ih jos uvek povezeo, cekam da mi stignu konektori pa da sve to lepo spakujem bez da pravim uvojke i izolir trake. Na viziru je pcela koja je nosila med Koja je snaga alternatora na 900? Gde si nasao taj podatak? Racunas li potrosace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano April 4, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izbacuje oko 430W. Info sa jednog TDM bloga, neki francuz sto tera vec 200 000 :O Pozadi u stop ide LED koji blinka 6 puta u sekundi pa permanentno. U poziciji napred ide LED takodje ali to je mizerno sve. Tu je i Garmin, nije vise od 15W. Te dve LED jedinice su po 18W. Probao sam ih na akumulator od auta, bacaju solidno. Mada, opet je to neozbiljno u odnosu na prave pravcate maglenke ispod njih, Hella Micro De, magnezijumsko kuciste, inicijalno sa 2x55W H3. Pored njih nema potrebe za farovima. Ja sam ih konvertovao na H3 LED zute boje pa dodju kao gabaritna svetla. Ostaje mi jos da plastificiram tegice u crno i stavim neke super aluminijumske retrovizore. Vecinu isturenih srafova sam pokrio plasticnim kapicama, trenutno tragam za veliku okruglu kapicu za rupu viljuske. Mozda i premerim vecinu srafova da zamenim titanijumskim ali o tom po tom. To cu za sledecu zimu da spremam igrarije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova vožnja i okupljanje deluje interesantno! Gledao sam i Bansko kao mesto i deluje mi lepo za videti. 1. Astral 2. Zocist 3. Alekre 4. Joker-ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Izbacuje oko 430W. Info sa jednog TDM bloga, neki francuz sto tera vec 200 000 :O Pozadi u stop ide LED koji blinka 6 puta u sekundi pa permanentno. U poziciji napred ide LED takodje ali to je mizerno sve. Tu je i Garmin, nije vise od 15W. Te dve LED jedinice su po 18W. Probao sam ih na akumulator od auta, bacaju solidno. Mada, opet je to neozbiljno u odnosu na prave pravcate maglenke ispod njih, Hella Micro De, magnezijumsko kuciste, inicijalno sa 2x55W H3. Pored njih nema potrebe za farovima. Ja sam ih konvertovao na H3 LED zute boje pa dodju kao gabaritna svetla. Ostaje mi jos da plastificiram tegice u crno i stavim neke super aluminijumske retrovizore. Vecinu isturenih srafova sam pokrio plasticnim kapicama, trenutno tragam za veliku okruglu kapicu za rupu viljuske. Mozda i premerim vecinu srafova da zamenim titanijumskim ali o tom po tom. To cu za sledecu zimu da spremam igrarije. Nisam nigde uspeo da pronadjem snagu za 4tx, jednostavno se ne pominje nigde. Ne znam zasto, buduci da je prilicno bitan podatak?! Dobro,pazi samo da ne preteras sa potrosacima jer ces u slucaju pada napona imati preveliki tok struje u instalacijama sto dalje vodi u pregrevanje provodnika. Racunaj na to da napon varira od 12-15V iz ovog ili onog razloga nikada nece biti stabilan 100% vremena,a potrosaci su uvek isto gladni u tim trenucima imaces povecan protok struje kroz vodove kako bi dobio snagu. Tako da artiju i plajvaz u ruke i racun. I ne boli te glava posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 4, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Него људи, није ме било неко време овде, нема помена о ТДМ вожњи "пролеће 2018"?Ајде бре да вас видим, да видим јел се неко поновио, какве су зимске измене на моторима и то Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da niko neće spomenuti TDM vožnju... Dogovara se put u Bugarsku 2019, a niko da potegne okupljanje TDM-aša sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 4, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Видиш ти то, ми већи ТДМаши и без ТДМа од њих Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 4, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude okupljanja, ja sam za. Samo ako obaveze naravno dozvole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15330 Napisano April 4, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Svaler je napisao: какве су зимске измене на моторима Od zimskih izmena ja mog prekrstio u "Ćira" stavio dve sirene,one trube kompresorske,al' je zanimljivo videti bicikliste po kanalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sve je pod kontrolom. Dacu na glasanje jednu rutu koju imam u glavi. Sad za Uskrs cu imati vremena da upalim komp pa cu postovati rute i dati na glasanje,kao i potencijalne termine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek kupio prvog TDMa tako da ne znam za te voznje ali ako ce biti, ja sam ZA. Taman da upoznam starije TDMase Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ko bre stariji ? Pazi sta pricas ! Bdada , salio se on ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah ja se izvinjavam, mislio sam starije po stažu sa TDMomPlaćam piće na prolećnoj vožnji u znak izvinjenjaПослато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15330 Napisano April 4, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovde i stariji izgledaju kao mladici,sta ti mislis da je TDM obican motor,ko predje na drugi ostari preko noci,eto ex kolege L.V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 5, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Spreman :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis TDM, navikni se na takve ruke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se zabolo u zadju gumu. Zakrpio privremeno sa bocom za krpljenje i pravac vulkanizer. Zakrpio, tj. Stavio fleku iznutra. I od tada dobijam neke vibracije cudne i povrrmene. Ima li neko slicno iskustvo???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano April 6, 2018 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da je to od one splacine iz spreja za krpljenje, (u slucaju da guma nije ociscena od toga) neravnomerno se rasporedi unutar gume i izaziva vibracije, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio sa "cepom" "crvicem" u gumi i to dok se nije potrosila skroz. Nisam imao vibracije nikakve, sve se lepo ponasalo,cak nije ni pritisak gubila. Nemam iskustva sa tim flekama iznutra. Nije iskljuceno da masa same fleke donosi debalans gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...