Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Veeujem da si ovo trazioHvalaПослато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Decembar 21, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Nego kolege, ide li neko na Dedamarazijadu sad u Subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 21, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja se svojski trudim da smanjim otok na nozi kako bih mogao da uđem u bilo koju cipelu/patiku, da bih mogao da dođem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sneg... Ne mogu verovati... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman za sutra :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Decembar 22, 2017 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra kod mene popis. Lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, problem. Uzmem da operem lanac. Lepo ga posle toga podmažem. Primetim da se malo olabavio. Dotegnem kako treba, zategnem centralni šraf. Kad ono.Okrećem točak na prazno i uglavnom je kako treba, ali kada dođe do jednog dela lanca zategne se nenormalno do te mere da točak stane. Gledao sam karike ni jedna mi ne glavi na oko. Šta li može da bude? Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 22, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi popustao nosac zadnjih kocionih celjusti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jesi popustao nosac zadnjih kocionih celjusti?Jesam. Menjao sam zadnje pločice pa sam morao da ga skidam. Šta ti je na umu? :-/Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 22, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ukrsta disk,jesi ga zadnjeg stegao? Mislim na sraf za kljuc 14 sto ide na zadnju viljusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti se isteglio lanac. Uvek se neravnomerno istegne kada je pri kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da mu nađem balans Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to zvuci na istegnut lanac,tako je bilo kod mene pre zamene. Jedino mozes da ga postavis na taj polozaj gde je najkraci i da podesis,a ostatak kako ispadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sada pokušavam... sad će da vidimo može li neka sredina da se nađe...Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nema sredina, uradi ko sto Milos kaze i menjaj na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To hoću naravno, al mora u sremčicu sutra da se ode :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni to zvuci na istegnut lanac,tako je bilo kod mene pre zamene. Jedino mozes da ga postavis na taj polozaj gde je najkraci i da podesis,a ostatak kako ispadne. To sam i uradio. Ali bukvalno je iz krajnosti u krajnost zategnut i opušten. Nisam znao da to uopšte može da se dogodi :-)Čovek se uči dok je živ ;-)U svakom slučaju, na proleće će morati nov.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nenadbg88 je napisao: To sam i uradio. Ali bukvalno je iz krajnosti u krajnost zategnut i opušten. Nisam znao da to uopšte može da se dogodi :-) Čovek se uči dok je živ ;-) U svakom slučaju, na proleće će morati nov. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Mom drugaru na njegovom TDM-u se isto to desilo...morali smo menjati lanac jer je bio toliko istegljen da je na jednom delu 5cm opušten, a na drugom totalno zategnut kao struna... To se može desiti kada se stavi jeftiniji lanac koji je za snagu do 70 konja. Pošto TDM ima za zeru malo više, on uspe da ga istegne kao žvaku...rešenje je staviti skuplji lanac koji je deklarisan za snage preko 70 konja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Decembar 24, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2017 at 10:34 AM, ThePainkiller said: To se može desiti kada se stavi jeftiniji lanac koji je za snagu do 70 konja. A može se i desiti ako je lanac prešao 30, 40 hiljada Samo što se na Nenadu prelomilo da ga menja. A i on ga malo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A može se i desiti ako je lanac prešao 30, 40 hiljada Samo što se na Nenadu prelomilo da ga menja. A i on ga malo vozi Ne vozim ga uopšte Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Decembar 26, 2017 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio Osram Fog Breaker? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Night Breaker i apsolutno mi isto sija. Moraću malo da se pozabavim farom sad preko zime, kao da nemam dovoljno jaku struju na faru.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Ja sam kupio Night Breaker i apsolutno mi isto sija. Moraću malo da se pozabavim farom sad preko zime, kao da nemam dovoljno jaku struju na faru. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока izmeri prvo napon na na dzeku sijalice. Treba biti 13-15V. Meris unimerom opseg do 20V u delu za jednosmernu struju ti je ovaj simbol sa slike. Ako nemas dovoljan napon onda ti je oksidirao neki kontakt mase. Ako imas,onda ti je socivo zveknulo (ima svoj vek) menja se kad sagori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Alekre said: Da li je neko koristio Osram Fog Breaker? Nemam iskustva sa konkretnim sijalicama. Mislim da su odlican izbor . Jedino bi xenon bile bolje i komplikovanije. https://www.ebay.com/p/H7-3000k-Gold-Yellow-35w-Slim-AC-Canbus-Ballast-Xenon-HID-Conversion-Kit/2148846251?iid=192053112316&rt=nc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 26, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako se menja socivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...