Astral 6236 Napisano Jul 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Javi cifru ,koliko znam ,one su povoljnije od brendova na koje su navikli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slučajno zna šta bi moglo da mi curi sa ovog sastava na auspuhu? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kondenzacija koja je pomesana sa garezi unutar izduva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jedan jedini, neponovljivi!@Astral Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jes' probao da pomirises ili liznes ? We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prob'o sam da pipnem Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma baci samo malo prasine na to i teraj We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nenadbg88 je napisao: Da li neko slučajno zna šta bi moglo da mi curi sa ovog sastava na auspuhu? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Kao sto rece @Astral u pitanju je kondenzat ( voda ) sa garezi koji se vremenom nakupi u najnizoj tacki topa i pod pritiskom nadje supljinu u spoju grane i topa i tu izlazi sto je slucaj kod tebe. Nekada su fabricki topovi imali malu namjensku rupicu ( cca fi 3mm ) upravo za cijedjenje tog kondenzata iz topova. Da bi sprijecio curenje na spoju mozes izbusiti tu rupicu na svom topu kako je prikazano na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 30, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Nenadbg88 said: Da li neko slučajno zna šta bi moglo da mi curi sa ovog sastava na auspuhu? Ne curi nista, malo si se "zalepio" za auspuh. Proveri desnu nogavicu. Ako nisi ti ja jesam sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Onako je nalik smoli. Ipak nije nogavica Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 30, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako izbusi rupicu pucace na auspuh ko lud kad oduzme gas i koči motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 30, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan originalni auspusi imaju rupicu za kondez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 30, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali je fabrika proracunala gde ce biti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Busiiii !!! Ahahah ! Buuuuuusi !! Decoo,decooo!!!!We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 30, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Nenadbg88 said: Hahaha Onako je nalik smoli. Ipak nije nogavica Ma jeste - na mojim pantalonama je desna istopljena skroz. Jos dok je bio kod mene bila je ta fleka. Ocisti to lepo i videces da se vise nece pojaviti. Inace to su prohromske cevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14844 Napisano Jul 30, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,neki dan napravim,bolje reci prepravim fork brace (ako se tako zove ) od GSXF-a i montiram na TDM-a,pretpostavio sam da ce biti bolje ali sam se iznenadio koliko je to bolje,cvrsce i preciznije kroz krivine. Kada sam montirao,isprobao,hm da malo se oseti (zato sam i grunuo tamo u temu "sta ste danas...") medjutim danas malo zesce poteram pa kroz krivine i keeez ,nesto od prilike kao kada vozis na staroj gumi,naviknes se i onda stavis novu. Nego odma mi podstanar postavi pitanje "ako je to toliko bolje zasto nije ucestalije,zasto ne vidjas na buljavcima"? 3VD ima stapove 41mm za razliku od 4TX-ovih 43mm sto je fina razlika. Da ne davim vise evo slika,zbog blatobrana morao sam ga malo podici ali za distancere su koristeni srafovi fara Yamahe koji se legli ko ... oblikom duzinom... takodje i blatobran stoji cvrsce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Druze ajde slikaj malo bolje ( detaljnije ) jer ne mogu da vjerujem da ( po ovoj fotki ) da si most ucvrstio na vijke blatobrana koji su 5mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14844 Napisano Jul 30, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Srafovi su 6mm,raskacio sam na blatobranu limove sa maticom i ostavio samo biksne u plastici,ove srafove-distancere sam stegao do kraja pa sa donje strane stavio matice sa osiguracem ali je to ispod blatobrana a kada sam montirao skinuo sam tocak. Na zalost nisam slikao u samom procesu rada,cesto nesto cackam pa nemam obicaj da slikam a ovo sam slikao vec sastavljeno jer mi bilo zanimljivo kako je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Jul 30, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na MOTORRADOV test i tehničke podatke za TDM 900, pa rekoh da ostane ovde ako mi zatreba da ga lakše nađem. Sad, možda to nikome neće nešto da koristi, ali sigurno ne može da šteti . Motor: wassergekühlter Zweizylinder-Viertakt-Reihenmotor, zwei Ausgleichswellen, zwei oben liegende, kettengetriebene Nockenwellen, Trockensumpfschmierung, elektronische Saugrohreinspritzung, Ø 42 mm, Motormanagement, geregelter Katalysator mit Sekundärluftsystem, Lichtmaschine 400 Watt, Batterie 12 V/10 Ah, mechanisch betätigte Mehrscheiben-Ölbadkupplung, Sechsganggetriebe, O-Ring-Kette.Bohrung x Hub 92 x 67,5 mm Hubraum 897 cm3Verdichtungsverhältnis 10,4:1Nennleistung 63,4 kW (86 PS) bei 7500/minMax. Drehmoment 89 Nm bei 6000/minFahrwerk: Brückenrahmen aus Aluminium, Motor mittragend, Telegabel, Ø 43 mm, verstellbare Federbasis und Zugstufendämpfung, Zweiarmschwinge aus Aluminium, Zentralfederbein, verstellbare Federbasis, Zug- und Druckstufendämpfung, Doppelscheibenbremse vorn, Ø 298 mm, Vierkolben-Festsättel, Scheibenbremse hinten, Ø 245 mm, Einkolben-Schwimmsattel.Alu-Gussräder 3.50 x 18; 5.00 x 17Reifen 120/70 ZR 18; 160/60 ZR 17Maße und Gewichte: Radstand 1485 mm, Lenkkopfwinkel 64,5 Grad, Nachlauf 114 mm, Federweg v/h 150/133 mm, Sitzhöhe 825 mm, Gewicht vollgetankt 223 kg, Zuladung 201 kg, Tankinhalt 20 Liter.FahrleistungenHöchstgeschwindigkeit* 210 km/hBeschleunigung0–100 km/h 3,5 sek0–200 km/h 19,9 sekDurchzug60–140 km/h 10,7 sek140–180 km/h 7,7 sekVerbrauch 4,2 bis 4,9 l/100 km, Normalbenzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13031 Napisano Jul 30, 2017 Ne silazi, 7443 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izvukose ovih 3.5 sekundi? Ja ne znam da li bih mogao i za 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 30, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја верујем да може. Нисам прецизно мерио али сам убеђен да сам ја мог 3VD могао испод 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 1, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2017 at 18:08, bdada je napisao: Drugari,neki dan napravim,bolje reci prepravim fork brace (ako se tako zove ) od GSXF-a i montiram na TDM-a,pretpostavio sam da ce biti bolje ali sam se iznenadio koliko je to bolje,cvrsce i preciznije kroz krivine. Kada sam montirao,isprobao,hm da malo se oseti (zato sam i grunuo tamo u temu "sta ste danas...") medjutim danas malo zesce poteram pa kroz krivine i keeez ,nesto od prilike kao kada vozis na staroj gumi,naviknes se i onda stavis novu. Nego odma mi podstanar postavi pitanje "ako je to toliko bolje zasto nije ucestalije,zasto ne vidjas na buljavcima"? 3VD ima stapove 41mm za razliku od 4TX-ovih 43mm sto je fina razlika. Da ne davim vise evo slika,zbog blatobrana morao sam ga malo podici ali za distancere su koristeni srafovi fara Yamahe koji se legli ko ... oblikom duzinom... takodje i blatobran stoji cvrsce. Da, u nasem narodu poznato kao TRECI MOST. Vrlo korisna, efikasna i jeftina prepravka. Nekada smo redom to porucivali kod drugara koji nam je po meri pravio i ugradjivao na motore ako ga motor nije imao fabricki. Kolega bdada, od kog motora ste uklopili gumene mehove za prednju viljusku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14844 Napisano Avgust 1, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od JAWA 350,jedino ti odgovaraju,uglavnom su dugacke a ove na knap. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...