ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je korman što sam pazario od kolege Strider-a i danas sam ga montirao. Prezadovoljan sam rezultatom. Korman je kraći od fabričkog 3 vd modela i položaj ruku je više ka vozaču, tako da se malo uspravnije sedi u odvosu na 3 vd model. Evo i slika kako to izgleda na motoru: Inače, moj stari korman je na prodaju, daću ga za 10 evra sve zajedno sa tegićima, mostovima za prihvat i šarafima, pa ako nekom zatreba za neki projekat ili slično...biće tema u podforumu ˝prodajem˝. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ispalo! Taman ni sajle nisi morao da diras.. Ekstra! We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ispalo! Taman ni sajle nisi morao da diras.. Ekstra! We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Kao što bi rekli: čučnulo je kao dupe na nošu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Mart 3, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ispalo! Taman ni sajle nisi morao da diras.. Ekstra! We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Kao što bi rekli: čučnulo je kao dupe na nošu... Nisi ti imao original za 3vd,video bi kako izgleda citati mini-strip na noši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ispalo! Taman ni sajle nisi morao da diras.. Ekstra! We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Kao što bi rekli: čučnulo je kao dupe na nošu... Nisi ti imao original za 3vd,video bi kako izgleda citati mini-strip na noši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Упалио данас мој мопед после 3 (ТРИ!) месеца мировања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 4, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @mr.no ako nije problem, postavi sliku ili šemu tog dela koji mora da se ošteti. U pitanju su metalni slajderi koji su presvuceni materijalom koji omogucava da lakse kliza (teflon ili nesto slicno). Prilikom izvlacenja stapa viljuske donji slader koji je zakacen za stap udari u gornji slajder koji stoji u cizmi I taj "Teflon" se osteti. Na slici se vidi kako je veci (donji) slajder ostecen spolja a manji (gornji) unutra. [/url evo I seme delova za prednju viljusku: https://yamahatdm.files.wordpress.com/2015/08/katalog-rezervnih-delova.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za Parts Manual ! We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 4, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @mr.no Hvala. Sad se brinem da li je to meni zamenjeno kad sam skidao štapove!? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dragi moji drugovi braco moja evo da napisem par reci ,,moj tdm je danas otiso od mene znaci neko vreme necu vas smarati zelim novom vlasniku puno srecnih km i vama sve najbolje vaš janko..nadam se kupovini ponovo tdm.a al sad cu se malo smiriti ...ostajeem i dalje sa vama praticusta se dešava ,,,jos jednom hvala na savetima i evo mene za koji mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Janko, sad pamet u glavu pri sledecoj kupovini...ako nije tajna, za koliko si ga prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-TDM-850cc-reg-42398406-oglas.htm?filter_id=68723613 jel ovo neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-TDM-850cc-reg-42398406-oglas.htm?filter_id=68723613 jel ovo neko sa foruma? Ako me secanje ne vara, 94. godiste ima ram u srebrnoj boji. Ovaj ce biti 92. ili najvise 93. godiste...brine me i cinjenica da je napisao da je zamenjen disk napred (a ne diskovi) sto bi znacilo da nisu jednaki ako je stvarno zamenio samo jedan, al opet, mozda covek nije dobro napisao u oglasu...i moje subjektivno misljenje da mu ova maskirna folija stoji kao piletu sise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 5, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Izgubiću veru u ovaj forum ako ga je kupio neko od kolega! PS Crni ram su imali samo 1992. http://www.tdmitalia.net/eng/?u=lemoto/colorazioni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubiću veru u ovaj forum ako ga je kupio neko od kolega! PS Crni ram su imali samo 1992. http://www.tdmitalia.net/eng/?u=lemoto/colorazioni A jesi li još negde drugo postavio oglas za svoj TDM osim na forumu? Ja ga nešto nisam viđao po oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 5, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne, zato sam to i napisao. Ne zato što mi smeta što je prodat motor, nasuprot, drago mi je. Ja svoj, još uvek, ne želim da prodajem van foruma. Juče sam sreo kolegu, ispred glavne pošte u BG, pitao me za potrošnju, kaže njegov 850 1997. troši 10l. Da nije neko odavde? Ako jeste, molio bih ga da prokomentariše moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 5, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre nekog vremena nudjen ovaj tdm u zamenu,sobzirom da nikad u zivotu nisam imao dodir sa tdm,zato sam i pitao da nije od nekog sa foruma,jer neznam ni dal je dobar il je los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Mart 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan PS Crni ram su imali samo 1992.http://www.tdmitalia.net/eng/?u=lemoto/colorazioni Moj ima crni ram 1994 god. i po broju sasije je 1994,ne mogu sada da nadjem link gde ima koji su brojevi isli po godinama,vin je YM3VD007727 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxa 525 0 Napisano Mart 5, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smed.palanka Motocikl: Tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bezbedno montirati kofer direkno na onaj fabricki metelni deo pozadi a ne na nosac za kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bezbedno montirati kofer direkno na onaj fabricki metelni deo pozadi a ne na nosac za kofer?Pazi, rucke za suvozaca su veoma jake. Moje misljenje je da nema dovoljnu povrsinu naleganja i da je to mnogo veci problem. Kofer, bar u mom slucaju ume biti visestruko tezi od deklarisane nosivosti. A ne zelis ga skupljati po putu kad krenes na putovanje. Ja sam nosace kofera pravio kod Sebe na forumu i stvarno sam zadovoljan, tovarim ga ko mazgu,nista mrdnulo nije.. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другар монтирао плоћу за кофер на те ручке за сувозача и терао тако без проблема. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I moj jedan prijatelj je ušrafio ploču direktno na to, pa na nju kofer, nema problem sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 6, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Velike su vibracije i opterećenje na šrafove koje nose ručke pa trpi i plastika i oko šrafa ručke i ploče. Ukoliko se ploča odvoji sa par gumenih podloški znatno se smanjuju vibracije ali ne otklanja problem. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li neko da menja 4TX za T MAX 2003? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 6, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Oce li neko da menja 4TX za T MAX 2003?Ja koliko se secam taj Tmax skup ko otrov. Tu bi isla i neka doplata sigurno? We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...