ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio sam stitnike ruku. Daj malo blize slike da vidim kako si resio kacenje...da li smetaju tegici za montazu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13424 Napisano Decembar 26, 2016 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kacenje na upravljacu, tj. jedna tacka. Videces tacno na video klipu od 4:20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fina stvar. Laka montaza. Sluzi li cemu jos osim zastiti od vetra?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Fina stvar. Laka montaza. Sluzi li cemu jos osim zastiti od vetra??Ja cu samo zbog zastite od vetra i montirati stitnike...kod pada retko koji moze nesto puno da pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13424 Napisano Decembar 26, 2016 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo atmosferski uticaji. Mada, kao sto se da videti u videu, ima i opcija u dve tacke sa bas ozbiljnom sipketinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15323 Napisano Decembar 26, 2016 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo leze,sto se tice zastite msm da su od V Stroma "dublji" a savrseno leze na 900, idealno prate linije maske,mozda i lepse nego na stromu,ali stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li isti ici na 850 4tx, koja je cena ako nije tajna.Vidjao sam na aliju sa integrisanim migavcima , oko 25e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko pouzdano, pase li skid plate sa 3vd na 4tx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam ovakve da stignu 14 dolara.Nisu nesto lepi ali videcemo kako izgleda na motoru kada stignu mozda i ne bude lose. https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1CBgALXXXXXXMXFXXq6xXFXXX2/7-8-Motocross-Brush-Bar-font-b-Hand-b-font-font-b-Guards-b-font-MX.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 27, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko pouzdano, pase li skid plate sa 3vd na 4tx? Na ovoj slici su skid plate od 3VD na 4TX, ali je`l sve saraf na saraf to ti ne mogu reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko, video sam i ja na jednoj slici, kladio bih se da je sa 3 vd, ali nisam siguran da li ima puno prepravki. Inace, puno mi je lepsi od ralice , koja se, opet, mnogima svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Decembar 27, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja tražim ovaj skid plate za mog 4TX . Vrlo ukusno izgleda za razliku od one premasivne ralice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam ovakve da stignu 14 dolara.Nisu nesto lepi ali videcemo kako izgleda na motoru kada stignu mozda i ne bude lose. https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1CBgALXXXXXXMXFXXq6xXFXXX2/7-8-Motocross-Brush-Bar-font-b-Hand-b-font-font-b-Guards-b-font-MX.jpgЕво како изгледају ти, А може и колега @bdada да покаже, од њега сам иначе украо идеју/савет за монтажу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A jel ovo neka led traka na njima?? Dnevno svetlo, migavac?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je fluo traka, Meni izgledaju za nijansu kraci, kao da su nategnuti od tegica ka unutra, ili vara oko na slici.. Inace, lepo izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13424 Napisano Decembar 27, 2016 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li isti ici na 850 4tx, koja je cena ako nije tajna.Vidjao sam na aliju sa integrisanim migavcima , oko 25e. Mogu, cena je 100 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li isti ici na 850 4tx, koja je cena ako nije tajna.Vidjao sam na aliju sa integrisanim migavcima , oko 25e. Mogu, cena je 100 eur. Hvala, verujem , i brend garantuje kvalitet, ali..prilicno premasuju budzet namenjen za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @astral Обична силиконска налепница, мислим да чак није ни флуо/рефлектирајућа. @VECTRA Па да, мало јесу натегнути. Али сам хтео да их монтирам тако да ми остану фабрички тегићи. А знаш колико су дугачки на ТДМ-у. Много ми је боље тако него да сам стављао оне пластичне што се добију уз те штитнике. Иначе, потпуно је симетрично тако да ми не смета. Уживо сасвим пристојно изгледа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Svaler, hajde kad si tu, kako si zadovoljan sa pilot road 3, sutra mi stize set, vozio sam road 2.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi bas kul da svetli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je guma, i ja ih vozim, super drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je guma, i ja ih vozim, super drzi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @VECTRA Ja презадовољан. стварно добро држи. Нисам тестирао по киши али по хладном асфалту држи више него задовољавајуће. Чак сам поправио и узлазно време уз "Венац" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Samo gledaj da ih ugradi neki pismen vulkanizer, jer dzaba super guma ako tocak nije balansiran i slicno. Meni je kolega sa foruma ugradjivao i motor se preporodio, vozim bez ruku, nema da trese, skrece i ostale gluposti. Sa starim gumama sam imao i vibracije a ove su stvarno odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Decembar 27, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaler, hajde kad si tu, kako si zadovoljan sa pilot road 3, sutra mi stize set, vozio sam road 2.. Odakle stiže set,koliko je plaćen i ima li još ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...