demro.st 435 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sad cete da se smejete al nek sam pito...... ovako od naseg clana Dudica sam uzeo motor motor jedinstven vrh al nema slavinicu za rezervu dal moguceda ovi tipovi nemaju tu skalamerijicu 99 god,4 tx ni sam bivsi gazda je nije pronaso 'nije mu bila potrebna valjda nemojte se smejati vec vas vidim....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj ga Janko! Ili nek Dudić kupi 900, pa se trampite e to bi mozda moglo al tesko nedam da moj tdm ponovo ore sabacke drumove lepse mu je ovde u kisacu .....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 6, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја само да потврдим да таква корозија може да избије услед дужег стајања. Ћалетов бивши мотор стајао 3-4 године у гаражи прекривен најлоном и шаторским крилом. Појавила се корозија на истим местима. Не браним мотор ни продавца, само кажем да је могуће. Али такви смо као нација, у свему видимо неку лаж и превару. Slazem se za koroziju,ali ne moze biti oguljena boja sa prednje strane na bloku i cilindrima od stajanja, vec od abrazivnog sredstva ili ako grijesim moze biti i od pretjeranog pranja nekim jakim sredstvima za skidanje prljavstine. E sad dolazi pitanje cestog pranja motora koji se ne vozi. Medjutim sve se to da srediti i dotjerati, ako je motor u tehnicki ispravnom stanju bez obzira na kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sad cete da se smejete al nek sam pito...... ovako od naseg clana Dudica sam uzeo motor motor jedinstven vrh al nema slavinicu za rezervu dal moguceda ovi tipovi nemaju tu skalamerijicu 99 god,4 tx ni sam bivsi gazda je nije pronaso 'nije mu bila potrebna valjda nemojte se smejati vec vas vidim....pozdrav Jebem li ga, evo dokaza da sam zagledao, ali ne nađoh je. temp image upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj ga Janko! Ili nek Dudić kupi 900, pa se trampite e to bi mozda moglo al tesko nedam da moj tdm ponovo ore sabacke drumove lepse mu je ovde u kisacu .....pozdrav Neka vas neka... Kupiću ja sebi motor, polako. Doteraću ga u top stanje pa ćete tražiti vi od mene da kupite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Piše da je u dobrom stanju, domaće table, a nije ni skup: http://www.polovniautomobili.com/motori/7672509/tomos-automatik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ја само да потврдим да таква корозија може да избије услед дужег стајања. Ћалетов бивши мотор стајао 3-4 године у гаражи прекривен најлоном и шаторским крилом. Појавила се корозија на истим местима. Не браним мотор ни продавца, само кажем да је могуће. Али такви смо као нација, у свему видимо неку лаж и превару. Slazem se za koroziju,ali ne moze biti oguljena boja sa prednje strane na bloku i cilindrima od stajanja, vec od abrazivnog sredstva ili ako grijesim moze biti i od pretjeranog pranja nekim jakim sredstvima za skidanje prljavstine. E sad dolazi pitanje cestog pranja motora koji se ne vozi. Medjutim sve se to da srediti i dotjerati, ako je motor u tehnicki ispravnom stanju bez obzira na kilometrazu. Ja motor perem i briskam posle skoro svake vožnje. Čak i ako ga ne vozim, jednom sedmično ga perem. Koristim i AKRU, APC, PULIMAX i MAFRASOL i nikad ništa nije bilo slično ovome... Za sada neka "ćuti" par dana dok ja razmislim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Februar 6, 2016 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sad cete da se smejete al nek sam pito...... ovako od naseg clana Dudica sam uzeo motor motor jedinstven vrh al nema slavinicu za rezervu dal moguceda ovi tipovi nemaju tu skalamerijicu 99 god,4 tx ni sam bivsi gazda je nije pronaso 'nije mu bila potrebna valjda nemojte se smejati vec vas vidim....pozdrav 99 godiste pa na dalje nema slavinicu za rezervu, niti mu treba, ima pokazivac kolicine goriva i lampicu za rezervu koja se pali na tacno 3 litre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sad cete da se smejete al nek sam pito...... ovako od naseg clana Dudica sam uzeo motor motor jedinstven vrh al nema slavinicu za rezervu dal moguceda ovi tipovi nemaju tu skalamerijicu 99 god,4 tx ni sam bivsi gazda je nije pronaso 'nije mu bila potrebna valjda nemojte se smejati vec vas vidim....pozdrav 99 godiste pa na dalje nema slavinicu za rezervu, niti mu treba, ima pokazivac kolicine goriva i lampicu za rezervu koja se pali na tacno 3 litre... od srca hvala ni u manualu nisam procito ok sad znam kad se upali ajd na pojilo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Piše da je u dobrom stanju, domaće table, a nije ni skup: http://www.polovniautomobili.com/motori/7672509/tomos-automatik Pre nešto ovako: image hosting free Beše to sajam jedne (ne znam koje) godine. Beše to naš prvi susret i ljubav na prvi pogled... Moto lirika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sad cete da se smejete al nek sam pito...... ovako od naseg clana Dudica sam uzeo motor motor jedinstven vrh al nema slavinicu za rezervu dal moguceda ovi tipovi nemaju tu skalamerijicu 99 god,4 tx ni sam bivsi gazda je nije pronaso 'nije mu bila potrebna valjda nemojte se smejati vec vas vidim....pozdrav 99 godiste pa na dalje nema slavinicu za rezervu, niti mu treba, ima pokazivac kolicine goriva i lampicu za rezervu koja se pali na tacno 3 litre... Данас казаљка паде испод најдоње црте и возим и возим и возим...али лампица се не пали ...Ако је на три литре онда можда још нисам дошао дотле,нисам смео даље без горива па сам сипао. Иначе данас пало првих 160км у цугу... утисци феноменални! Једино ми због новог положаја седења мало некад трну руке али биће то ок. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo, mrtva tema? Malo da je osvežimo. Juče ulazim na oglase kad onaj TDM iz Subotice 2005. godište prodat. Pratim ga cele zime i taman kada me 2-3 dana dele od njega, on ode. Moral pao na -100. Odmah sam se bacio na traženje motora oko Štutgarta, severnog dela Italije i u Sloveniji, gde god imam nekog prijatelja da se razume u motore i da može da pogleda. Nađem ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10593483&show=1 Isplanirao sve oko koji kamion da mi pokupi motor, proveri sa mojim špediterom oko carine, organizovao prevoz sebi u ponedeljak/utorak da vidim motor u Ljubljani i da se vratim sa kamionom u kojem transportujem motor. Ceo dan čekam informaciju od prijatelja iz Montfalconea (IT) jer je on zvao prodavca i nagađam kilometražu. Stiže meni na Skype sledeće: image upload no limit I tako sam se skenjao i još više pao u bedak. Drugi TDM o kojem priča je ovaj: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10488931&show=1Kako stoje stvari, u Planeti je sniženje patika, kupiću nešto tamo pa se vidimo kada budete parkirali i stali negde na piće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo, mrtva tema? Malo da je osvežimo. Juče ulazim na oglase kad onaj TDM iz Subotice 2005. godište prodat. Pratim ga cele zime i taman kada me 2-3 dana dele od njega, on ode. Moral pao na -100. Odmah sam se bacio na traženje motora oko Štutgarta, severnog dela Italije i u Sloveniji, gde god imam nekog prijatelja da se razume u motore i da može da pogleda. Nađem ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10593483&show=1 Isplanirao sve, koji kamion da mi pokupi motor, proverio sa mojim špediterom oko carine, organizovao prevoz sebi u ponedeljak/utorak da vidim motor u Ljubljani i da se vratim sa kamionom u kojem transportujem motor. Ceo dan čekam informaciju od prijatelja iz Montfalconea (IT) jer je on zvao prodavca i nagađam kilometražu. Stiže meni na Skype sledeće: image upload no limit I tako sam se skenjao i još više pao u bedak. Drugi TDM o kojem priča je ovaj: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10488931&show=1 Kako stoje stvari, u Planeti je sniženje patika, kupiću nešto tamo pa se vidimo kada budete parkirali i stali negde na piće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 10, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ау, онај црни не личи ни да је пола од тога прешао. А за овај други нисам баш најбоље разумео за ауспух и арматуру? На слици уопште не делује лоше, три кофера. Р.Ѕ у ђаку још веће снижење Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma naici ce vec neki.. Mada jeste realno najgore kad cekas da pazaris motor.. Tad cini mi se vozio bih ama bas bilo sta, samo da ima agregat i 2 tocka. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo, mrtva tema? Malo da je osvežimo. Juče ulazim na oglase kad onaj TDM iz Subotice 2005. godište prodat. Pratim ga cele zime i taman kada me 2-3 dana dele od njega, on ode. Moral pao na -100. Odmah sam se bacio na traženje motora oko Štutgarta, severnog dela Italije i u Sloveniji, gde god imam nekog prijatelja da se razume u motore i da može da pogleda. Nađem ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10593483&show=1 Isplanirao sve oko koji kamion da mi pokupi motor, proveri sa mojim špediterom oko carine, organizovao prevoz sebi u ponedeljak/utorak da vidim motor u Ljubljani i da se vratim sa kamionom u kojem transportujem motor. Ceo dan čekam informaciju od prijatelja iz Montfalconea (IT) jer je on zvao prodavca i nagađam kilometražu. Stiže meni na Skype sledeće: image upload no limit I tako sam se skenjao i još više pao u bedak. Drugi TDM o kojem priča je ovaj: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10488931&show=1 Kako stoje stvari, u Planeti je sniženje patika, kupiću nešto tamo pa se vidimo kada budete parkirali i stali negde na piće. Mislim da ta "velika" kilometraza ne moze biti problem ako je motor pazen... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ау, онај црни не личи ни да је пола од тога прешао. А за овај други нисам баш најбоље разумео за ауспух и арматуру? На слици уопште не делује лоше, три кофера. Р.Ѕ у ђаку још веће снижење Ja sam za crnog bio spreman da krenem odmah. Samo sam čekao za potvrdu kilometraže. 50-60 000km i 'ajde ali 108 000km nema šanse. Pa moja Alfa prešla 220 000km (pravih naravno jer sam i nju lično uvozio i birao u Italiji od prijatelja) a ovo pola od toga a služi 3 puta kraće.... Drugi izgleda sasvim dobro, ali takve za te pare imam i ovde. 2700e mu je najverovatnije cena, 15e T1 od Obrežja, pretovar i prenaupućenje sa CI Sremska Mitrovica na CI Šabac oko 30e, carina oko 400e, potvrda AMSS 100e, još neki indirektni trošak od 50-100e i dođem na cene ovih naših ovde a isto stanje i kilometraža. Još se dvoumim. Armatura mu je ona rešetka na koferu koliko sam ja skontao a šta mu je sa auspuhom, nemam pojma. Vidim ja da ću patikice ove godine da vozim i pisati putopis o šetnji obalom Save... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ma naici ce vec neki.. Mada jeste realno najgore kad cekas da pazaris motor.. Tad cini mi se vozio bih ama bas bilo sta, samo da ima agregat i 2 tocka. Sent from my 6037Y using Tapatalk Ja sam bio zaljubljen u onaj iz Subotice ali nisam imao dovoljno para do sada za njega. Prema svakom ostalom sam manje-više ravnodušan ali definitivno me hvata kriza za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 10, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan У Суботици беху 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan У Суботици беху 2? Da, 2002. i 2005.. I ja se zalepio za 2005.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da su ovi drugi iz uvoza presli manje? Ako je dobar, uzimaj. Bolje i 100k na otvorenom nego 30-40k po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da su ovi drugi iz uvoza presli manje? Ako je dobar, uzimaj. Bolje i 100k na otvorenom nego 30-40k po gradu Slazemo se u potpunosti... Meni je bar tako logicnije... Pa prosjecan motorista kod nas predje 10k godišnje, ovi na zapadu mogu samo vise jer su bolje pozicionirani od nas... Puta 10 godina npr. eto ih 100k. Sa druge strane motor koji na zapadu prelazi 10k tesko da nije odrzavan. Niko tamo nece staviti glavu u torbu zbog redovno servisa, lanca isl. Ne bih ja tek tako odustao od tog motora, cim je stavio originalnu km, dovoljno je da se vidi da je covjek pošten... Gledaj logicno, za 10-15e je mogao i tamo da je vrati na 50-60k i ti bi je uzeo... I ne misli da tamo to ne rade... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja tek tako odustao od tog motora, cim je stavio originalnu km, dovoljno je da se vidi da je covjek pošten... Gledaj logicno, za 10-15e je mogao i tamo da je vrati na 50-60k i ti bi je uzeo... I ne misli da tamo to ne rade... Lepo rečeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to tako kako ste napisali i u potpunosti se slažem sa vama. Do vikenda pada odluka ostajem li pri TDM-u, idem na VARADERO 1000 ili na patike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to tako kako ste napisali i u potpunosti se slažem sa vama. Do vikenda pada odluka ostajem li pri TDM-u, idem na VARADERO 1000 ili na patike. Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam od onih koji "tudjim k***** mlate koprive", govorim iz iskustva... 2012 sam kupio u Celju TDM 900 sa abs i mnogo dodatne opreme za vrlo male pare jer je vlasnik vec kupio drugi motor a svi su bjezali od kilometraže (tad je bio na 87k)... Danas je na 102k i to samo zato sto nemam mnogo vremena da vozim u zadnje dvije godine... Da ga ne ureknem, sve je do sad totalno ok... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...