Arpad72 6 Napisano Jun 18, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Arpad72 ja sam ta perca zalepio nekim lepkom i za sad radi... Kod mene su se perca raspala na sitne komade, nemam šta da zalepim nazad. Ako ne nađem nigde deo moraću da pokušam nešto i Ja. Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1604 Napisano Jun 18, 2015 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan arpad72 pretrazi ovu temu,decko je uradio extra ,ima slike http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56087-suzuki-sv-650s/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 18, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan arpad72 pretrazi ovu temu,decko je uradio extra ,ima slike http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56087-suzuki-sv-650s/ Ima super ideja, mislim da ću nešto praviti dok ne nađem nov deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilkenny 5 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sugomotor.hu/pitaj lika ovde dali ima...ako se dogovoris s njim mogu ja da skoknem po to :)meni je to nekih 30km vise mane...lik je iz baje i ima bas svasta na stanju pa proveri nzm dal zna engleski ako ne nadji nekog da mu objasni madarski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan E samo da javim, rešio sam problem brzinomera, privremeno ili trajno, videćemo koliko će izdržati moje budžanje. Evo u par slika, šta sam pravio... materijal je bakelit od 3mm danas se provozao nekih 100-tinak km, radi, vrti kilkenny, hvala za adresu, korisna informacija, a za jezik već ćemo se nekako snaći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1604 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan to je to,nemoras potrositi 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Planiram odmor u Avgustu (normalno motorom) ako neko zna za neku ekipu u pripremi za putovanje nek javi. More Crna Gora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste ugradjivali xenon na kratko na 4tx? Mislim zbog projektora, da nije suvise plitak prostor da stane h7 xenon? Ja bi xenon samo na kratko, i gde ste uzimali set sa jednim balastom i sijalicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 23, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide h7 sijalica ide h3 ili h1 ne mogu sad da se setim koja je za dugo, a koje za kratko svetlo. Ugradio sam ja sebi jos jedan projektor za kratko umesto dugog (koje ionako ne sluzi nicemu) i imam 2 xenona koji sljakaju bez problema vec 5 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio sa ksenonom. Definitivno odlicna investicija i ako ga ja nisam kupio. Ne znam na sta mislis po dimenzijama ali se mozemo videti neki dan da vidis kako to izgleda kod mene Na automobilima sa h7 sijalicama i projektorima neki put projektori budu knap dubine i kad pokusas da uguras obicnu h7 xenon ne moze da stsne po dubini i onda moras da kupujes skracene xenon sijalice koje mogu lepo da stanu,problem je kod nekih Alfi novijih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide h7 sijalica ide h3 ili h1 ne mogu sad da se setim koja je za dugo, a koje za kratko svetlo. Ugradio sam ja sebi jos jedan projektor za kratko umesto dugog (koje ionako ne sluzi nicemu) i imam 2 xenona koji sljakaju bez problema vec 5 godina...pa ja gledao u uputstvu i tamo pise da su sijalice 55w12v al ne pise dali su h7 ili h3? pa rekoh bolje da pitam nego da kupim pogresne,znaci treba h3 da gledam..jel moram da skinem plastiku oko satova i bocne plastike il mogu da nekako prodjem bez skidanja svih plastika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 23, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pise na prednjem staklu fara da li je h1 ili h3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pise na prednjem staklu fara da li je h1 ili h3...u zivotu mi nebi palo na pamet da tu pogledam,a tako je logicno! hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan H1 kratko a H3 dugo svetlo.. Mislim ako ikom treba informacija :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko ima iskustva sa Kapinim povisenim vizirom? Oznaka mu je kd132. Trenutno imam fabricki ali bih stavio nesto visi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni Ivan trenutno izradjuje vizir sa onom dodatnom lamelom (za visoke) jedva cekam da vidim kako ce mi onda biti na 120.. Probaj, kontaktiraj Ivana vidi. Koliko ce ti traziti za tu tvoju ideju i dali ima nesto da ti preporuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, nisi zadovoljan visnom vizira, oblikom ili radom? Meni ga svi nahvalise,a pn mi kaze da posto imamm prekp 185cm moram da imam na viziru onu lamelicu i da ce mi to biti ok.. Jel imas ti to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U majku mu, ja ga zato i menjam da bi povecao konfor u tom opsegu zbog auto puta, meni inace i sa fabrickim do 100 sve ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ima smisla, al sta je tu je.. Ti kad bi siri vizir stavio on bi pukao jer mu je osnova uza. Vetar bi ga ili savio ili slomio na suzenju kod prvih srafova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam radio kod Ivana nadogradnju vizira ali meni nikako ne odgovara. Ne mogu nikako da vozim sa podignutim vizirom kacige bez obzira na brzinu i pri vecim brzinama mi stvara vibracije koje me strasno nerviraju i remete vid. Idem ovih dana ponovo kod njega da nadjemo neko resenje. Inace visok sam 185cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Cao, da se i ja prikacim. Ivan je i meni napravio vizir. Mislim lepo je on to uradio, covek zna znanje ali ... Ja nisam zadovoljan. Cak mi se cini da je kad idem brze od 100-110 jos i gore, zato sto mi stvara neke sitne vibracije na kacogi tako da bas nervira. Po gradu je sasvim OK. Inace isti je model kao kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da bi sira varijanta bolje radila posao ali mislim da je to ozbiljniji poduhvat. Visok sam 188 i na brzinama 110+ osecam udare vetra u grudi i kacigu pa pomislih da ovo moze da prebaci vazduh, ali ocigledno treba jos vise da ide. Da li sa visim vizirima imate problema sa vibracijama samog vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda kod mene, prosto nisam pametan sta tu moze jos da se poboljsa. Istina, mogu ja da se sakrijem iza njega ali ko ce voziti tako duze od pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Vislje od ovoga nisam siguran da moze biti. Jbg, vibracije koje se stvaraju, posle nekog vremena sigurno bi pokazale na masci ili farbifarbisvoj trag. Ako neko nesto smisli neka javi ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto moze napravi ali kaze da ovakav vizir stvara turbolencije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...