Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 4, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike... Na sve modele TDM-a od 1991. do 2001. Idu isti amortizeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver_surfer 0 Napisano Avgust 8, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, preporuka koje plocice za 3vd-a (i prednje i zadnje) ? Koji proizvodjac? Koje izbjegavati, neka iskustva vasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10929 Napisano Avgust 8, 2014 Drug član, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Takodje me zanima isto na zalost i koja je razlika u amortizerima izmedju 3vd i 4tx osim boje opruge? Razlika - debljina opruge.Na 4tx je zuta 14,5mm, a na 3vd je crna 14mm. Sve ostalo je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 9, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka od jedno 17-18 mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Skini sa auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, morao sam da stavim moj TDM na prodaju, aktuelno par dana zbog neke kombinacije, ukratko sam ga predstavio u drugoj temi na 6. i 7. strani http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47073-tdm-aj-svako-nek-okaci-sliku-svog-tdm-a/page__pid__1666128__st__120#entry1666128. Moj br je 064/26-50-985, motor je u Vrnjackoj Banji pa me slobodno kontaktirajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 22, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Skini sa auta Ovakvog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Moze... Ali mora da bude zute boje Da ne pokvaris Yamahi koncepciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ne ne ne ne neee... ovaj mi se bas slaze sa bojom motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko okacio ovaj ovaj sajt sa owner's manual-om za TDM 850 4TX (`96-`02) ali nece da skodi: http://www.manualsli...dm850.html#manual 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi pomoc imam tdm 3vd i za ovih prvih 30k nisam imao problema. sad je poceo da me zeza kad je hladan radi super ali kad postigne radnu temperaturu e tu krecu problemi. gubi snagu gusi se gasi se kao da ima knedlu kad mu odvrnem gas. Promenio sam svecice nista bolej. sta jos moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15223 Napisano Avgust 25, 2014 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak skini svecice i vidi boju (crne,garave-puno goriva,bele-malo goriva) mada bi rekao da ima puno goriva pa hladan radi lepse;efekat sauga. Ako je puno goriva vidi iglice kakve su (na mestu gde dodiruju sibere) ako su potrosene spusti ih skroz dole dok ne uzmes nove. Neznam koje svecice si stavio ali NGK necu vise ni na mesalicu staviti,sve sam ustelovao sta se moglo ustelovati i stalno je garavio i nije bas naj lepse radio,svecice nove stavio NGK ali uzmem Denso za promenu i cim sam pipnuo start dugme osetila se razlika,da nepricam razliku u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki strucnjak ali da pokusam da pomognem. Kolega ti je napisao za svecice a dodao bih: promena filtera, stelovanje karburatora i ventila. To nije jeftina rabota, ali meni je mnogo pomoglo... Doduse kod mene je bila mala knedla oko 2500 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Za knedlu moze biti ono kuciste filtera vazduha da ne nalegne lepo na karburatore,imao sam taj problem na 3vd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Avgust 28, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ne dobijam uopste gorivo u desni cilindar. sad jos da pronadjem uzrok. Promenio Avgust 28, 2014 član goran glumac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10929 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan ne dobijam uopste gorivo u desni cilindar. sad jos da pronadjem uzrok. Bice da je karburator. Imao sam isti problem, tek na 2000 dobijao gorivo u oba grla. Resio ga Bokilic. Sad trosi u proseku 4,8 na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno brzinsko pitanje jel otvarao neko far na 850ci 4TX? Skinuo sam ga skroz ali ne mogu skontati kako ga rastaviti, da li ima neka kukica kvakica il nesto da ga drzi a da se ne vidi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Rerna uradila posao. 5-6 min na nekih 150 C i ona smjesa sto ga drzi se moze razvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Evo da se javim posle godinu i po bez motora i upisem u sektu Posle Transalpa sedoh na TDM iiiii..ne znam sya da kazem. Svaki put,kao da je prvi. motor je 3VD, 94god.Kupio sam ga u drugoj polovini Jula i vec sam stigao do Crnog mora i malo centralne Bugarske da pregazim,pa cak i preko Zlatiskog prohoda(mozda je neko prolazio od vas ).I to mi nije bilo dosta pa sam u Sredu opet isao do Sofije. U povratku sam ga malo testirao,posto sam bio solo,i odusevio sam se opet. 190 ko od sale,a 150-170 opusteno se drzi duze vreme bez umaranja. Krivine i kocnice,prica za sebe. Sa koferima i sa saputnikom snage dovoljno za preticanje bez velikog cimanja kao sto mi je bio problem sa Transalpom. Od auto-puta preko,seoskih puteva i krivina po klisurama pa cak i do pravog offroad-a,prica za sebe. Imam par stvari koje moram da resim da bi jos bio bolji. velika mana je vizir. Za Hondu sam radio kod Ivana,pa me zanima kakva su iskustva sa vizirima za TDM. ipak je to dosta ozbiljniji motor i brzine su dosta vece.Jos jedna stvar me interesuje.Da li vam se javljaju vibracije na zadnjem delu,koje se prenose na nogostupe suvozaca. Vibracije su bas jake i koliko sam primetio,tj nagazio u voznji,dolaze sa izduva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vizira tice ja imam vizir koji je radio Ivan, tako mi je bar rekao prethodni vlasnik. Vizir je vrh, dovoljno taman, a opet se lepo vidi kroz njega i produzen je sa strane tako da stiti i ruke. Imas na 6. strani sliku mog, zuti, pa pogledaj kako izgleda pa pitaj Ivana, msm da je takav oko 80ak evra, jer je za prosli naiked naplatio 40e. A za vibracije nzm sta da ti kazem, moguce da je do topova, mada se nism vozio pozadi, mozda i meni vibrira :-) Meni npr posle duze voznje vibrira rucica gasa, ili se to ja tripujem :-) ali pocne malo da mi trne ruka, pa sam razmisljao o da promenim rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao i nije to sto hocu. ipak ce da legne neki drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao i nije to sto hocu. ipak ce da legne neki drugi. Kume sta ce ti vizir, kad se bez njega pre otrezni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sektasi pozabavite se malo ovom temom, bicu vam zahvalan. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104588-yamaha-tdm-850-3vd/page__p__1670881__fromsearch__1#entry1670881 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan kod nene ipak bile svecice kataloske ne odgovaraju ni denso ni ngk stavio stare od kawasakija jedino sto umesto oznaku 8 imaju oznaku 9 i radi motor super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 20, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM i ide svjecica sa oznakom 9. NGK DPR8EA-9 ili NGK DPR8EIX-9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...