Jump to content

Moto Zajednica

silver_surfer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850 3vd

silver_surfer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kolege, preporuka koje plocice za 3vd-a (i prednje i zadnje) ? Koji proizvodjac? Koje izbjegavati, neka iskustva vasa.
  2. Pomogla su kljesta..nisam imao potrebu za cekicanjem Koji su uzroci kada ne radi ventilator na TDMu? Mogu li to sam ispitati ili moram kod majstora?
  3. Rijeseno..kljesta cuda cine
  4. Rijesio sam..samo je na dugom svjetlu bila malo zapekla..hvala
  5. Nije, u pitanju je 3vd Probacu cim dodjem kuci, ali sinoc sam se bas napatio i nisam uspio skinuti tu gumu . Moj TDM: http://postimg.cc/image/i9xhdvz55/
  6. Ne znam da li sam na dobrom mjestu, upravo se uvclanih na forum, pa se jos snalazim ..ali svakako trebam pomoc. Imam problema sa zamjenom sijalica za kratko i dugo svjetlo na tdm-u 850. Ne mogu nikako skinuti onu gumu koja se nalazi u samom faru, iza koje se nalazi sijalica. Mogu je okrenuti na jednu stranu za oko 1,5 cm ali napolje nece nikako, koliko kod da vukao. Kao da ima neki osigurac da tu gumu drzi, ali ga ne vidim. Molim pomoc.
  7. Ne znam da li sam na dobrom mjestu, upravo se uvclanih na forum, pa se jos snalazim ..ali svakako trebam pomoc. Imam problema sa zamjenom sijalica za kratko i dugo svjetlo na tdm-u 850. Ne mogu nikako skinuti onu gumu koja se nalazi u samom faru, iza koje se nalazi sijalica. Mogu je okrenuti na jednu stranu za oko 1,5 cm ali napolje nece nikako, koliko kod da vukao. Kao da ima neki osigurac da tu gumu drzi, ali ga ne vidim. Molim pomoc.
  8. Pozdrav svim clanovim BJBikers foruma..ja sam Nenad, pisem iz Banjaluku, Vozim TDM 850 iz 1994. godine. Za sad toliko, svako dobro zelim!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja