Petartdm 162 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Da sacekamo par stotina km pa da nam onda javis . Ja bih bas rado presao na REPSOL......Cisto da promenim Motul ..A CASTROL mi nikad nije ni padalo na pamet da sipam valjda sto nikad nisam imao nov motor ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 10, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,dali je neko skoro kupovao iglice karburatora (needle jet) interesuje me cena i gde bih mogao naruciti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,dali je neko skoro kupovao iglice karburatora (needle jet) interesuje me cena i gde bih mogao naruciti? Neko mi rece da su stotinak eu i da ide komplet membrana,iglica i dizna. Vidi ako ti dizne nisu elipsaste a membrana cela spusti malo iglicu. Ja se svercujem vec 2 god tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo! Interesuje me ima li ko stapove za 850 ili makar samo desni i koliko je to evropljana? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 16, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo! Interesuje me ima li ko stapove za 850 ili makar samo desni i koliko je to evropljana? :-) Pitaj kolegu- dams1976 ,imao rasturenog ali 4tx,tu je promer 41mm a na 3vd 39mmms9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 16, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo! Interesuje me ima li ko stapove za 850 ili makar samo desni i koliko je to evropljana? :-) Komsija sad sam tek ukapirako ko se krije iza kacige na TDM-u kog sam par puta sreo u Banji. Stap kriv ili ? Ne moze da se ispravi. http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-tdm-850-3vd-4cn-Citaj-opis-9960585-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ga prosle nedelje, predstavicu ga za neki dan, trenutno na sredjivanju... nije kriv, bar se nadam za sad, nego su kvazi majstori umesto alatom cekicem i ko zna cime udarali i sad slini po malo, ima ogrebotina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 17, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ga prosle nedelje, predstavicu ga za neki dan, trenutno na sredjivanju... nije kriv, bar se nadam za sad, nego su kvazi majstori umesto alatom cekicem i ko zna cime udarali i sad slini po malo, ima ogrebotina Meni je "motoline" iz Sr. Mitrovice radio hromiranje,ostecen hrom na stapovima od soli,evo vec druga godina i sve stoji kao novo,uradio je sve prvo provera dali su krivi (masinski) pa hromiranje,normalno novo ulje ... odlicno odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je bilo to zadovoljstvo? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 17, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 200 evropskih ali vredi svaku paru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, ako budem radio da imam i tu opciju ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,dali je neko skoro kupovao iglice karburatora (needle jet) interesuje me cena i gde bih mogao naruciti? Ako trazis ovo, to kosta oko 140e, preko naravno. Ako ima ko da ti donese. Ja stavio , tj Majstor Bokilic, mi sredio karb. Bio kod nekog majstora, stavio sve novo i - nece. Mucio me mesec dana, onda mi Lacky Vladano rekao za Bokilica. Da skratim, Boki je DOKTOR za karbove! TDM mi sad ide ko zver, trosi, neces verovati, 4,6l. Vidi kod Bokilica, moze on to da ti sredi i da ne kupujes te dizne i tube. Zna da ih reparira. Pogledaj ovde na forumu pod Moto berza, Bokolic sevis i delovi . Mislim da ces biti zadovoljan. Mislio si na ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 24, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,dali je neko skoro kupovao iglice karburatora (needle jet) interesuje me cena i gde bih mogao naruciti? Ako trazis ovo, to kosta oko 140e, preko naravno. Ako ima ko da ti donese. Ja stavio , tj Majstor Bokilic, mi sredio karb. Bio kod nekog majstora, stavio sve novo i - nece. Mucio me mesec dana, onda mi Lacky Vladano rekao za Bokilica. Da skratim, Boki je DOKTOR za karbove! TDM mi sad ide ko zver, trosi, neces verovati, 4,6l. Vidi kod Bokilica, moze on to da ti sredi i da ne kupujes te dizne i tube. Zna da ih reparira. Pogledaj ovde na forumu pod Moto berza, Bokolic sevis i delovi . Mislim da ces biti zadovoljan. Mislio si na ovo? Trebale bi mi samo iglice (videcu sa Bokilicem) pojeo ih siber a u LOUISu sam narucio set iglice plovka i gumice,na nove iglice sam morao staviti nosace (zicice) sa starih,gumica-dihtung solje je veca a i gumica sto dihtuje nosac plovka je veca pa sam tu morao staviti gumicu od emulzione tube tako da znate ako neko bude hteo naruciti da nece sve iskoristiti,kostalo je 17 eura po karbu i pise da su Japanske! Hvala Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde mogu da nadjen agregat za TDM 850 4tx , bio bih zaista zahvalan da mi javi na pp... Meni je zakucao motor, pukla je radilica i definitivni mibtreba novi agregat, pozeljno 4tx. Ja se zaista ne snalazim, mada ljudi kazu da ima gomila na takvih oglasa ja nisan uspeo da nadjem ni jedan. U napred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 162 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/tdm-850-9/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver_surfer 0 Napisano Jul 31, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam na dobrom mjestu, upravo se uvclanih na forum, pa se jos snalazim ..ali svakako trebam pomoc. Imam problema sa zamjenom sijalica za kratko i dugo svjetlo na tdm-u 850. Ne mogu nikako skinuti onu gumu koja se nalazi u samom faru, iza koje se nalazi sijalica. Mogu je okrenuti na jednu stranu za oko 1,5 cm ali napolje nece nikako, koliko kod da vukao. Kao da ima neki osigurac da tu gumu drzi, ali ga ne vidim. Molim pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Samo je povuci odozgo prema dole i spasce, ima samo falc koji je drzi.Skines metalni osigurac koji drzi sijalicu dve buksne od kablica i sijalica je slobodna H1 ako je TDM 4tx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver_surfer 0 Napisano Jul 31, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Nije, u pitanju je 3vd Probacu cim dodjem kuci, ali sinoc sam se bas napatio i nisam uspio skinuti tu gumu . Moj TDM: http://postimg.cc/image/i9xhdvz55/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Onda ovo ne vazi za tvoj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver_surfer 0 Napisano Jul 31, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Rijeseno..kljesta cuda cine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 31, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kad nece na silu...uzmes veci cekic ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver_surfer 0 Napisano Avgust 1, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pomogla su kljesta..nisam imao potrebu za cekicanjem Koji su uzroci kada ne radi ventilator na TDMu? Mogu li to sam ispitati ili moram kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Avgust 1, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pomogla su kljesta..nisam imao potrebu za cekicanjem Koji su uzroci kada ne radi ventilator na TDMu? Mogu li to sam ispitati ili moram kod majstora? Najcesci uzrok je da zariba osovina ventilatora. Skines ventilator, prikacis ga direktno na akumulator i ako se ne okrece - zaribala osovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje,kolege. Procureo mi je zadnji amortizer na TDM-u 850 4tx 98g, pa me inetresuje dali to moze da se reparira, tj dali neko to uopse radi? Znam da rade za automobile, ali i ne bas kvalitetno. Verovatno da je neko imao ovakav problem, pa me interesuje, osim kupovine drugog, dali vredi nesto ovako pokusavati. A ako ima neko polovan a ispravan, neka slobodno ponudi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Avgust 4, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje me zanima isto na zalost i koja je razlika u amortizerima izmedju 3vd i 4tx osim boje opruge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...