bobang 23 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan TDM-ovci treba li nekom bmw f650 93 god u extra stanju i postena doplata!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti jos nisi prodao onog lepotana...auuuuuuuu....kriza...ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima problem da nađe migavac za nosač kofera Wingreck 2-Givi za TDM-a. Juče mu je komšija oborio motor(nije ga video dok je išao u rikverc :lud: )i motor je pao na ogradu,polomio migavac i oklop je pukao. Ako neko zna gde se može naći migavac neka javi. P.S.Ako post nepripada ovoj temi slobodno ga prebacite na odgovarajuće mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio samo ralicu od Brrke, nisam nikad video ovakav oklop... Ako si je postavio daj da vidimo kako izgleda. vuce vuce, gde da nadjem brrku? i posto bila ralica? odlicno izgleda hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan brka mladenovac--065/8520921 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 30, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ovaj broj 0658230921 P.S. Tdm, ne vracaj fabricke izduve, ovaj je sigurno bolji... e sad jedino ako nije preglasan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege TDM-ovci, pozdrav od novog clana Pazario sam lep primerak 99 godiste zlatno sivi, pa mi treba info> da nema neko na prodaju ili savet gde da nabavim nosac topcase-a, i koje su mi uopste opcije za kacenje kofera? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan na prvo cestitke givi wingrack mislim da mozes da porucis u guevari, ili u laboratoriji majstor squba i kum rale rade sve u 16 :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze da naruci i u moto lendu ja sam tamo kupio Wingrack za svog TDM-a jeste KAPPA ali je jevtinije nego GIVi puno a kvalitet nema razlike. a evo i mog ljubimca koji je od ovog momenta jos dosta sredjen samo nemam vremena od voznje da se slikakam.POZZZZZZ svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 9, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna ili se seca koja je velicina kljuca koja hvata maticu zadnje osovine na TDM-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,evo i mene u klubu! Moj mezimac jes malo mator ali ipak TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DA LI IKO IMA DA PRODA ZASTITU MASINE ZA TDM OD STAROG MODELA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan najzivlja tema na forumu nigdje niko nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Januar 29, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, vozi li se taj TDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Koja crna voznja, kada je sneg do guzice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Skupljamo se u NS-u da porucimo vizire by Ivan, pa ako kome treba viziri za 4tx mozemo dobiti nizu cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Februar 10, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fabricke topove ako nekog zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama TDM-asima! Kakvog je oblika i boje (providan, zatamnjen) taj vzir za grupnu kupovinu i koja bi bila cena i rok isporuke? Zainteresovan za kupovinu, kao i za spojler motora (ralicu). Mozda bi moglo i tu da se odradi negde grupna kupovina? :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,kupio bih Tdm-a,za oko 1600-1700e,ako ima neko da proda neka pusti poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky jel ti treba fabricki vizir ili poviseni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Poviseni, naravno. Na mom TDM-u je bas sve serijala, sto kaze Arakis cak i ima i originalne podloske na srafovima. Gledam kako da ga unapredim, pa mu se smese poviseni vizir, ralica, PMR stanica, vazdusna sVirena, jos neke sitnice i moooozda Boban sediste. Ako dogovarate kupovinu vizira, racunajte zasigurno i na mene. Ista stvar je i sa Brrkom, ne znam jel spreman na neki popust ako nas bude vise, ali dajte prvo da se prebrojimo ko je za sta zainteresovan, pa cemo da pricamo eventualno sa obojicom. Jedno pitanje: pasuju li originalni izduvi od 900 na 850 ili mora da se budzi? image hosting jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nem' pojma za te grupne akcije, meni je Ivan radio poviseni vizir ja sam prezadovoljan... 3500 RSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je putna brzina na Tdm-u 850,znaci da se ne umara ni vozac ni motor,kupujem ga za par dana pa me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 3, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 140km/h je moje iskustvo... na autoputu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Koja je putna brzina na Tdm-u 850,znaci da se ne umara ni vozac ni motor,kupujem ga za par dana pa me interesuje Za koji model TDM-a si zainteresovan? 3VD? 4TX? 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...