kica_kingbg 38 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Maler za malerom.Šta reći,sajla gasa se rascvetala.Ne vraća gas uopšte.Kupih sajlu i ajd da se to zamenim.Petak kao rođen dan za take stvari ???. Umesto popodnevne dremke ajd na ulicu.Skidaj staru sajlu montiraj novu.Ma prosto je to.I bi tako,ali usput sve što je moglo da krene naopako,krenulo je.Sajla nova se razlikuje od stare u dužini.Stara je bila pokratka,a nova još kraća.kupljena na Buvljaku.Preporuka:Ne kupuj sajle na buvljaku. Kad sam zamenio sajlu motor je radio samo u visokim obrtajima,urlao.Ajd,znam ja šta je u pitanju.Znam da smo kad je rađen karburator u proleće čačkali i iglu karburatora.Verovatno ona može da se spusti malo i eto rešenja. Jeste,ali u paprici.I tad se Bokilić čudio kakva mi je to igla,al radilo je i nismo je dirali.Sad u mojim pokušajima nameštanja iste ona se prvo iskrivila,a normalno kad sam je ispravljo i pukla.Šta sad?Sutra umesto da idem kod Dekija na Avalu,idem na buvljak po neku iglu.Deki nudi drugo rešenej:Dođi sad (21.30) uzmi iglu,montiraj pa se sutra dovuci nekako pa će mo rešiti problem.Sedoh u kola,odoh do Dekija,čovek mi montira drugu iglu i ja sav srećan po povratku upalih motor.Sutra je novi dan,sutra ću se pozabaviti kačenjem sajle za volan.Tako i bi.Sutradan je i dalje sajla bila prekratka,tako da sam se do Dekija odvukao na štap i kanap.Tamo je ustanovljeno da je sajla prekratka,(nađeno privremeno rešenje dok sajlu ne napravim po meri),urađeni opet amortizeri prednji i urađeno paljenje.Motor mi zadnjih dana baš puco u mašini.Ni jednu sliku nemam i baterije su me izdale u aparatu. Na povratku kući motor radi kao guja.Nisko leti.Ali stvarno nisko leti.Ne znam koliko će da troši (kaže Deki da će normalno da troši),ali mi se mnogo sviđa kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti odlicnog resenja za "copu"... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je ujedno i rešenje protiv nasilnih vozača u Bgd-u? Hvala Šumenko,uzeću u razmatranje predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kico, sto se tice sajli i delova, svi se snabdevaju na jednom mestu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti odlicnog resenja za "copu"... :) a da ovde gubis centralne nogare, na nihov nosac stavlja se copa... To je ujedno i rešenje protiv nasilnih vozača u Bgd-u? Ocemu ti to?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan O čekiću Šumenko,o čekiću koji je prikazan na sliki. @Zverinjak: Hvala,naučio školu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sa novim osiguračima, iglom karba, sajlom...ljuta mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još kad Skuba odradi ćopavu,ima da bidne za izložbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gotove su vožnje na motoru.Sneg se primakao i mome gradu.Sad treba iskoristiti vreme za zimska šminkanja i sređivanja.Treba popraviti i ono što već dugo čeka na red.Nove ideje oko "ulepšavanja" motora se rađaju.Videće mo šta donosi proleće,Bože zdravlja...Trenutno neke moguće transformacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno bezveze... meni to ruzno izgleda... Jedino koliko je funkcionalno?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno bezveze... meni to ruzno izgleda... Meni ovaj komentar ružno izgleda. Ukusi bre ljudi, ukusi su to... Da imamo svi isti ukus ne bi nam motori bili različiti. Ja eto čopera ne bih nikad ali volim da sednem na Pikasovu mašinu. I lep mi je, zameram mu što nije bio na Skupu jer je moje iskreno mišljenje da bi baš taj motor morao da bude proglašen za NAJ. Predsednik komisije je tu opstruirao stvar, forsira fabričke modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Predsednik komisije je tu opstruirao stvar, forsira fabričke modele pa ko od nas ima emzu skroz u fabrickom stanju?? (osim Mihca i onog plavog etz 250) Svi imamo neke dodatke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan @ Vuja : Meni ovaj komentar ružno izgleda. Neka,komentar je na mestu.I treba tako,inače bi ovaj sajt izgubio svaku svrhu.Ako će mo samo hvalti nečiji rad,bez obzira na svoje mišljenje,onda bolje da i ne pišemo ništa. Šumi,to su samo prvi koraci.Biće toga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka zajebancija je dobro došla samo da se neko ne nađe uvređen, to nije dobro. Predsednik komisije je tu opstruirao stvar, forsira fabričke modele pa ko od nas ima emzu skroz u fabrickom stanju?? (osim Mihca i onog plavog etz 250) Svi imamo neke dodatke... Nisi video dva predhodna dobitnika, zaista su jako blizu fabričkom modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neka ovakva prepravka???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Svaka zajebancija je dobro došla samo da se neko ne nađe uvređen, to nije dobro. pa ko od nas ima emzu skroz u fabrickom stanju?? (osim Mihca i onog plavog etz 250) Svi imamo neke dodatke... Nisi video dva predhodna dobitnika, zaista su jako blizu fabričkom modelu. Povlacim izjavu sad se setih ima dosta ljudi koje sam video po moto skupovima sa skoro fabrickim mz-ovima.. :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 2, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je ono crno iznad prednjeg blatobrana?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A sta je ono crno iznad prednjeg blatobrana?? to je kraci blatobran... King.. moj predlog iz izcnog iskustva nemoooj kratiti blatobran tj.stavljati kraci.. nevaljaaaaa... ja kad sam imao kracien blatobran prokukao sam kad god sam vozio po mokrom uvek su mi noge bile mokre... , kada je krac blatobran kisnica sa tocka upadne u kapicu svecice i motor se izgasi kao da je ostao bez goriva ili puca na auspuh.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da nesto kazem, nadam se pametno: sta znaci najlepsi MZ? Svako od nas, vozi svog NAJLEPSEG MZ-a! Neko voli da mu je u originalnom stanju, neko forsira prepravke. Pikasov Soko je prelep. Video sam ga par puta, cak sam i odlazio kod njega sa jednim od sinova da ga vidi... Tada smo i oko Crnca ostajali bez daha. Po belom svetu ih ima oho-ho. Kod Dekija sam video Zujku koja ce, nadam se na prolece, zakramponati oko Avale- pravi kros. Kicin Zmaj je sve lepsi i lepsi ali na sve ovo, moram da kazem, moj Golub je- moj Golub. Letos, u Beljanici sam imao cast, da upoznam Mihca, Duleta i jos neke prijatne ljude i njihove motore. Crveno magarence je odlicno magarence, Kataklingerov je ko srednjevekovni vitez, sav u kozi- nesvakidasnje. Znaci, ne moze se oceniti lepota motora objektivno. Ni devojke na pisti, nisu svima podjednako lepe. Mozda ,ako se kategorisu motori??? Kako bilo, to su NASI LEPOTANI. Neka nas sluze a mi njima da se ponosimo i da ih mazimo i pazimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se nametalo pitanje funkcionalnosti i estetike prilikom prerada,neretko je ovo prvo u drugom planu,zapostavljeno,zarad izgleda itd.Spojiti jedno i drugo je pravo umece,vecina kastom motora ne mogu se pohvaliti funkcionalnoscu.U Kicinom slucaju,covek ima svoju viziju,na konkretnom primeru gore isprobavale su se ideje,kombinacije,stilovi... Bitno je da covek ne luta,da ima jasnu viziju onoga sta hoce,misljenja i saveti mogu samo da pomognu.Kica ima svoju viziju,koju postepeno realizuje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se nametalo pitanje funkcionalnosti i estetike prilikom prerada,neretko je ovo prvo u drugom planu,zapostavljeno,zarad izgleda itd.Spojiti jedno i drugo je pravo umece,vecina kastom motora ne mogu se pohvaliti funkcionalnoscu.U Kicinom slucaju,covek ima svoju viziju,na konkretnom primeru gore isprobavale su se ideje,kombinacije,stilovi... Bitno je da covek ne luta,da ima jasnu viziju onoga sta hoce,misljenja i saveti mogu samo da pomognu.Kica ima svoju viziju,koju postepeno realizuje... Prihvatljivo... i lepo receno.. samo nikako da krati predn blatobran..(moze ali sa prednje strane) ili... imao sam mooogo loseg iskustva sa kracim blatobranom na MZ-u.... Ovo je koliko sam upucen od nekog japanca.. mnoogo mu lepo stoji... PS. ovog sam MZ-a trebao pre 4god kupim, sa samo 76375km na satu... prvi vlasnik.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neka ovakva prepravka???? Mmmm,malo manja. Mnogo mi se sviđala ona prepravka u kojoj si i ti pored Bobana učestvovao.Onaj beli kao čoper,što je letos slikan,valjda,na skupu u Požarevcu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neka ovakva prepravka???? Mmmm,malo manja. Mnogo mi se sviđala ona prepravka u kojoj si i ti pored Bobana učestvovao.Onaj beli kao čoper,što je letos slikan,valjda,na skupu u Požarevcu. A ko ga prepljavljas u copera :care: jednostavno ne volim kad covek pone nesto da radi i stane na pola i tako vozi... , zato ja uvek radim sitnicu po sinicu deo po deo, nikad sve od jednom, nema se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...