miloshenda 566 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kinže druže, imaju ovi - ne znam kaki su http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/MZ-AMORTIZERI/1525041 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže-Sad sam se uključio u akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Septembar 5, 2010 MZ Rider, 4148 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan misl;im da su ovi od ts-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Kico, mnogo su "oronuli"...doduse nisam se nadao da ce bas ovako brzo da "vrisnu"!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taka im karma,Mišo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan misl;im da su ovi od ts-a Sta ima veze da li su od TS ili ETZ , bitno je da su za 250, mada se ufatila nek apatina po federima, ko zna kakvi su? A King vidim da je licitacij azavrsena ti ih kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam,jedini ja bio zainteresovan.Sutra treba da stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vremena će ovde izdržati MZ- ovi zadnji amortizeri ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=23565&catid=11&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Septembar 8, 2010 MZ Rider, 4148 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moji amortizeri bili na trike.. neznam koliko dugo. a sad kod mene rade perfetno... :) (od es-a su) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam,jedini ja bio zainteresovan.Sutra treba da stignu. Valjalo bi te amortizere ocistitit, zameniti semeringe i ulje!! Imas tamo u temi moj opis pa mozes i sam to da odradis, ako negde zapne zovi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videću zimus da to odradim.Ne bi ovo lepiju dana da bacam kroz prozor ako ne mora. Inače,amortizeri su stigli kući,Sin Nikola kaže da su opruge ofarbane (zameniće mo ih postojećim) i ondak namontirati.A zimus puniti,ali ne retkim uljem nego po tvom savetu-prerađenim.Sačuvao sam ulje iz menjača i samo da ga procedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Videću zimus da to odradim.Ne bi ovo lepiju dana da bacam kroz prozor ako ne mora. Inače,amortizeri su stigli kući,Sin Nikola kaže da su opruge ofarbane (zameniće mo ih postojećim) i ondak namontirati.A zimus puniti,ali ne retkim uljem nego po tvom savetu-prerađenim.Sačuvao sam ulje iz menjača i samo da ga procedim. A bre Kico, naopako sa tobom!! Ja se ne secam da sam nekoga savetovao da bilo gde sipa "preradjeno" ulje (osim da podmazuje lanac na bicikli :D) Nikao preradjeno, vec novo ulje 15/40W!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Septembar 8, 2010 MZ Rider, 4148 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Videću zimus da to odradim.Ne bi ovo lepiju dana da bacam kroz prozor ako ne mora. Inače,amortizeri su stigli kući,Sin Nikola kaže da su opruge ofarbane (zameniće mo ih postojećim) i ondak namontirati.A zimus puniti,ali ne retkim uljem nego po tvom savetu-prerađenim.Sačuvao sam ulje iz menjača i samo da ga procedim. A bre Kico, naopako sa tobom!! Ja se ne secam da sam nekoga savetovao da bilo gde sipa "preradjeno" ulje (osim da podmazuje lanac na bicikli :D) Nikao preradjeno, vec novo ulje 15/40W!!! ;D ;D ;D ;D pogresio covek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mu Šumi. Pa ja sam mator i imam pravo na izlapetis. Kako se zove onaj nemac što nam sklanja stvari po kući? Alc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Septembar 9, 2010 MZ Rider, 4148 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Reci mu Šumi. Pa ja sam mator i imam pravo na izlapetis. Kako se zove onaj nemac što nam sklanja stvari po kući? Alc.... ma neeee svima se desava da pogrese... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove onaj nemac što nam sklanja stvari po kući? Alc.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mu Šumi. Pa ja sam mator i imam pravo na izlapetis. Kako se zove onaj nemac što nam sklanja stvari po kući? Alc.... Mlad si ti Kico jos za njega...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 9, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan [move]Lele, lele, lele, PICASOO MZ sta ti ucis co'eka ? Da sipa preradjeno ulje? ! Lele, lele, lele kuku meni!! [/move] :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad' ja ispado' najgori (od sve dece)... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti Mihca,zavitlava.Danas je velika vlaga u vazduhu i to mu ne prija nikako.Kvari ukus pivceta Bili smo juče U Proovu da vidimo neke delove za MZ.I malo se ponovili.Oglas na forumu datira od maja meseca ali nikako da se uskladimo. Veca je prodavao delove za MZ 250.Što nove što polovne.Kum mu Knez_moto asistira.Supruga je bila tu da pravi društvo mojoj sqwo.Veca je izvlačio s tavana sve i svašta (bilo je tu original klipova-u nafti,platina,federa za prednje amortizere,čizma ganc nova desna,karburator...).Od svega Sale i ja pazarismo 1.Gumene štitnike lanca 2.Zadnji bandaš za MZ (ganc nov) 3.BAkelt zadnjeg točka (ganc nov) 4.Ključ za zatezanje auspuha-ostao je hebl mali kod Vece (prevideo ga u momentu) Sve u svemu nije loše.Usput smo upoznali još dvojicu MZ - ejaša i prijatno proveli popodne.Malo smo probali i Knezov motor,i još ne mogu da se saberem i oduzmem.Sviđa mi se a opet nekako mi mali... P.S. Posle posetili i moju taštu koja je iz istog sela.Dve muve jednim udarcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 9, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Oho ho, samo se vozikas!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 645 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja mašina. Nije baš ko honda ali posluži. Za kraće relacije i za seoske puteve idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neki koriste lepo vreme da se vozaju i uživaju u prirodi,a Sale i ja da namestimo gume preko lanaca na oba motora,da montiramo bakelit oko zadnjeg točka i da podmažemo situaciju.Ja se hvalim :"Ma to će mo mi za čas posla.Nije to nikakav naročit posao.Posle će da upalimo mašine i u skitnju".U sebi mislim,nešto će da krene kako ne treba ali ajd sad,i to treba odraditi,kad smo već delove kupili od Velje iz Prova.Kupujem naftu i pravac kod Saleta .Nema ni podne,skoro.Sve je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sale predlaže kafu,a meni je u glavi da skinemo lance,potopimo ih u naftu,e onda može kafa.Tako i bi.Krećemo oštro junački.Prvi deo priče je odrađen brzo i rezultati su tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oprani delovi okačeni da se suše,a neki položeni.Sad može kafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...