drumskalisica 8741 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo da nece da sidje, pa sam morao sve rasturati, nositi kod varioca da greje brenerom, posle svega - smirglanje, farbanje rama i sve sto sleduje. A bilo je i da izadje bez problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam kupio MZ 250 ETZ, sa nosacem motora koji je pukao,tacnije desni nosac,lancanici i lanac bili su unisteni skroz,motor se nesto malo tako vozio kod tog tipa,posto nije bio u centru stradali su lancanici i lanac.U principu moze to da se zavari,al....,staviti druge bilo bi bolje i sigurnije bez obzira koliki je posao u pitanju.Logicno je da sa tim voznja ne moze biti nikako sigurna,to zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gomilu nosaca vario na licu mesta,i nikad ni jedan mi nije puko... desava se od cimanja,naglog dodavanja i pustanja gasa,nadji nekog varioca i cas ti to uvari,na licu mesta... ;) nikad vise na tom mestu puci nece ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ali pre svega obezbedi Protiv Pozarni aparat!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E kod nas više nemaš majstora koji su raspoložni za takav sex.Bar ih ja ne znam.Videćemo šta će se na kraju odraditi i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Aj naslikaj to i okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao bi ga ja kad bi moglo da mu se priđe.Ako legnem ispod motora onda se vidi kako je puklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A ti legni?! Pa podigni ga na neke cigle, blokove tome slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vido sam odozdo da je prso,ležao sam pod njim.Ali mi nezgodno da uškljocam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Meni je puko desni nosac sa gornje strane, skinuo sam ga zavario i vratio cas.Nije me zezala osovina od zadnje viljuske ni malo..Da varis na licu mesta ne verujem da moze lepo da se pridje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da se to lepo uradi na licu mesta.Možeš da pecneš gornji i donji kraj i to je sve.Sredina ostaje slaba.Da li si skidao celu mašinu ili si oslobađao samo zadnju vili pa se mučio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Najefftinije ti je da to sam raskumbusas, operes i odneses npr. matorom ispod gradske bolnice u Dimitrijalu na varenje.. A i proveris po oglasima posto su polovni i novi.. Bas si bre maler stim motorom..Sredi to i prodaj..A pogledaj kod Duleta onaj gpz 550..Mislim da moze i ispod 7 glava da se pazari.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Maj 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Popravio Scuba Rasturio sve, skinuo motor, zavario, sve posle vratio i cepaj dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Arakis,ja krenuo kod njega da sredimo struju,a naleteo na Scubu raspoložnog za rad.Šta reći,osim Akcijaaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I beše:samo još ovo,ono i na kraju: Gotovo,sestro pacijenta miknite.Ja odo na proslavu 30-tak godina mature. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je prišao Arakis. Ne tako brzo,napolju pljušti,a i ja treba nešto da čačnem oko struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kiša stala,Arakis završio posao.Vreme da moj namučeni drugar Bivolje (koji nije spavao prethodnu noć-radio) i ja krenemo kući.Mašine veselo prpuću i mi odosmo u vidu lastinog repa po baricama u gradu Beogradu. Još jedna muka je rešena.Iiiiiidemo dalje. Momci,hvala na saradnji. P.S.Vlajko,hvala na ponudi. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Maj 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam nešto mnogo "čačkao" ...malo preklopnik migavaca, malo kabl od + akumulatora, malo punjenja akumulatora, malo žice od mikroprekidača prednje kočaljke, malo automat migavaca, malo pištalica za migavce...sreća bio pljusak pa sam imao vremena ;D Glavno je da sam video kez na Kićinom licu kad je krenuo u nove motoraške pobede ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan More, opasni su to mladici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan S` moje tacke gledanja, momci su radili sinhronizovano i uz nenametljivu dozu humora, zavrsili posao. Naravno da je ka gradu zamirisalo ali nas dvojica smo opleli zverke... Oni u Visnjickoj, rade za trojicu...A i otvaraju vrlo rano i to mi se svidja. Svaka cas` momci RRR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Današnje druženje kod 3x R (Arakis,Scuba i Coom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to zanimljivo druženje.Pored pomenute trojke bilo je tu još ljudi kojima se,nažalost,ne sećam imena.Ali društvo su mi pravili sin i Bivolje,pa je sve izgledalo lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo i pozirali pred kamerom,ali neće nam,valjda,uzeti za zlo niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci su bili raspoloženi za nadmetanje.Dve generacije,ali iste ljubavi.Prema dotičnim motorima i prema šali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po neka slika i naših ljubimaca. I to bi bilo to narode.Sve u svemu lepo provedeno vreme u prijatnom društvu. Bilo bi lepo da smo išli na neki izlet,ali za to još nikako da skupimo vremena. Biće i toga,nadamo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...