kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme polako ali sigurno teče.Moja sqwo pita dokle smo stigli?Šta reći,sad počinje ono pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide sve baš glatko,bez obzira na podršku.Lanac zakačen žicom,provučen kroz bakelit i taman da ga spojimo on spada.I opet.I opet.Nervoza STVARNO raste.I meni se motaju neke misli po glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge.Bar Sale i ja ne znamo.Pada odluka:Skidamo i Saletov točak.Ispalo je da nam je manje vremena trebalo da skinemo zadnji točak i namestimo lanac,nego još da se mučimo pokušavajući žicom da ga provučemo kroz gume.Što prosto kad može komplikovano.Počinjemo da se i preznojavamo ili su to disciplinske mere u najavi?Sale primenjuje nove tehnike montiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo Saletov lanac namestili,sve je bilo lakše.Moj zadnji točak je i ovako morao da se skida zbog zamene bakelita.Ispostavilo se da je "novi" bakelit original Nemac.No,i s njim je bilo problema.NAime puž je mađarski bakelit Nemački i kad se to sabere,ne može da uđe puž na svoje mesto.Šmirglu u ruke i malo po malo puž leže na svoje mesto.I kilometar sat radi.SUPER. Veco,Veco isplatilo se ići u Provo. Ceka,naš pomoćnik glavni,stvarno se naradio.Trebalo je držati ove ale nekako.Nije mu bilo lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kico, kako vidim sa slike - drzis samo bakelit. Jesi li ubacio u njega pogon km sata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kico, kako vidim sa slike - drzis samo bakelit. Jesi li ubacio u njega pogon km sata ? Jesam,videvši tvoj komentar,dopisao sam taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mašine sklopljene,mi kao prasići prljavi.Na pranje i sređivanje pa pali motore i na zasluženu vožnju bar do Zvezdarske šume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još koja sličica i krećemo kući.Dan divan,Sunce u zalasku laganom srce na mestu.Usput se osluškuju mašine,za svaki slučaj.Na povratku kući morao sam da stanem da preštelujem zadnju kočnicu.Suviše je pretegao,brza intervencija i kućiiiii. P.S. Posao trajao skoro 5 sati.Jes da su dva motora u pitanju,ali mnogo bre.Nije majstorima lako.Kad sam se "ohladio" sav se tresem kao je..na zečica.Sve me bolucka.Nedostatak radne kondicije.Biće bolje... Eto to je bila naša priča o jednostavnoj zameni guma i ostalih sitnica.Bilo je i gunđanja,psovanja (s razlogom-u sebi) ali i lepog druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Je l tako sine? Jeste, jeste, sve je tako... Musavi, nasmejani, sa mirisom nate i dvotaktola... Za onih dvadesetak minuta u sumi, zaboravili smo mukice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ostaje dilema u koju grupu se svrstavaju MZi? u trkalice ili enduro? :D jer fila i njima silcne papuce nose vozaci R motora,a endurasi one novokomponovane gumene klompe!!! :D barem su mene tako ucili jer kamencici ne mogu da te biju po prstima!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ - ei spadaju u " Gvozdene " motore koji idu svuda i po asvaltu i po bespucima. MZ je to ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ - ei spadaju u " Gvozdene " motore koji idu svuda i po asvaltu i po bespucima. MZ je to ! ;D bas tako... mozes i na put po asvaltu a mozes i po makadamu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ^^Sumi "ubice te Bugarin"!!! ^^ King i Sale nije Vam bilo lako da radite "pod rucnu"!! :D Zar niste mogli da nadjete negde gde je ravno... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli smo kod mene na N.Beogradu.Tamo je ravno ki tepsija,ali takav dogovor bio. A da je teško bilo,jeste.Još jedna škola,ideeeemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samim čudom se nismo videli, bio sam gore sa klincima. Koliko vidim po slikama to je deo oko česme, prekoputa kafane "Vrh Beograda", baš smo tu bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi smo pobegli od zena. Bili smo tamo inkognito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juče popodne po dogovoru svratim kod Dekija na Avalu.Tamo je bio već Lord_oblivion i radilo se oko njegove Jawe.U pomenutu se ič ne razumem pa sam samo blejao kao tele u šarena vrata.U MZ se "kao" razumem.Uglavnom,odrađeno kod lorda sve (ili skoro sve).Tad dođe i Ljuti zver na red.Stavili smo polovnu platinsku dugmad (original MZ-ovu).Kad je deki skinuo desnu deklu,varničilo je na sve strane,kao ringišpalj.Ali išlo,molim lepo.Posle promene dugmadi,motor stvarno mnogo bolje ide.Ah,ti dugmići... Probna vožnja sledi.Pravac Avala,do tornja.A napolju veče,romantika prava.Sedišta mokra,prohladno... Kod tornja situacija još bolja.Pojavila se magla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momcima to uopšte ne smeta.Seda se na drvenu klupu,vadi se bezalkoholno pivo i ćaska se kao da je napolju +25C.Baš sam omatorio,tako da sam jedva dočekao polazak.Do kuće opušteno,švaler gas.I da oću ne mogu sajlu da odvrnem,zglob se ukočio od ladnoće.Dobro,malo preterujem,ali malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako, samo tako. Svaki trenutak iskoristi. Posle 5 meseci camotinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je toranj u magli od dima iz auspuha zlih cvaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve znaš Zverinjak,vidi se šta zanči iskustvo. Al'zbog dima Cvajinih nema komaraca (leti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pogotovo ako malo pojacas mesavinu... kod mene nem ni musica :D...(3-4%) nikad manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 28, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pogotovo ako malo pojacas mesavinu... kod mene nem ni musica :D...(3-4%) nikad manje... Ma ti mozes i na 4% benzin i 96% ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan pogotovo ako malo pojacas mesavinu... kod mene nem ni musica :D...(3-4%) nikad manje... Ubuduce ide Sumi na zacelje kolone... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D xaxaxaxaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...