bokilic 6101 Napisano Jun 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni Kosmaj nije nesto daleko... :D Izadjite bre ljudi iz tog Beograda. Malo krivine ,usponi... :D Nikako po auto - putu. Tamo dosadno. upravu si autoput i nije bas za mz-a ja sam nu povratku iz svilainca igrao se mao sa Mikijem i preticao ga... ;D ;D ali ipak treba mi da mz zavrne skalu dokraja i preko da bi ga pretekao to je negde oko 150-155 a to mi se ne svidja najbolje je nege 100-110 i ispod naj lepsa voznja , Kad koncno da dodjete negde van bg. da se nadjemo i popijemo picence... ;D ;D i posle majstori krivi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno...... ;D ;D ;D ipak ja mu sipam 4% ulja... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ma majstori... Nećem da se nerviram.Ima jedan koga bi turio na dijetu,i to žekson.Ja sa mojim sokoćalom kad stignem do 100km/h,jadan pišti i vrišti.Da ima ventile iskočili bi napolje i molili za milost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Turio danas stabilizator da probam kako se oseća. I oseća se.Krući je i kad se koči lepše se ponaša.U krivinama ne znam,vozio sam moju sqwo a ona ne voli da se lomata baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan na koliko Obrtaja ide 100?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi obrtaljka i pored novih delova.Vapim za tom obrtaljkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa moj ide na 4000 110km a na 3800 ide 100 mz-ov obseg rada je od 3000 do 6000 ob/min nikad ga nisam terao preko 5200-5400 tu ide oko 15o.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi,bre,evo ga autobus sa eskurzijom.Uzeću pušku i ... Pa po fabričkom on ne ide toliko. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako? nisi dobro citao proseke brzina MZ ide ... moj ima 17z napred a koliko mi se cini 48 pozad...i ide, nelaze mi sat proverio sam po predjenim kilometrima... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E moj ima 19 napred.Brojali smo Bokilić i ja.Rekao mi da savim 18.Još nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan neznam sat mi na leru pokazuje 1200ob/ aako laze sat pokazuje vise (obrtomer ona mz ide na manjim obrtajima..) ali ipak ide zavne skalu preko 140 i dodje od broja 1 od 140to ej oko jos 5-6mm od zadnje crte od 140 (ps oj ima rezonantni ausph, nema gusenja kao kod originalnog. ali se dereeeee... ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja imao 20z pa mi mz gusio u petoj... najvise sam ga navukao iz ivanice na pravini do 4000-42oo ob... i pocinje da se gusi.. i ja stacu imao zupcanik od 17z dobio od bivseg vlasnika i stavim mz ide ko lud.... ;D ;D ;D dvoje moze da nosi i do 140km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Sumi To sto ti tacno pokazuje predjene kilometre - ne znaci da tacno pokazuje i brzinu. Najbolje da se provozas na nekim u paru ( neko ko ima noviji i kvalitetniji motor ili auto, pa da ti meri brzinu. Il zamoli policajce kad ih vidis sa radarom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo da vidis ... sat sam dobio sa 1,1km.. fali mu samo 250km koje sam vozio sa puklom saljom... to je presao od generalke.... a da iza kazaljke se krije dvojka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @ Sumi To sto ti tacno pokazuje predjene kilometre - ne znaci da tacno pokazuje i brzinu. Najbolje da se provozas na nekim u paru ( neko ko ima noviji i kvalitetniji motor ili auto, pa da ti meri brzinu. Il zamoli policajce kad ih vidis sa radarom . Tryke od Mikija sa foruma moze maksimalno da ide 140km ja sam ga na auto putu prestigao... on je isao pun gas.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Zar je tako bitno da vam ljubimce zvizdi na 110km. Razumem po nekad ali voznja motora bi trebalo da predstavlja uzivanje a napor ostavite trkacima... Ja to tako gledam. Mozda gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče,ne grešiš. Slažem se s tebe u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i ja se slazem sa tobom.... ali za moje lubimce 100-110 ne predstavlja nikakav problem .... vec bas uzivam u voznji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kakav ti je to stabilizator? gde si kupio? prvi put vidim ovako nesto za MZ... kazi gde ima hocu i ja da probam kod mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ovaj stabilizator? Gde i koliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 12e kod gabora.. ;D ;D ali za etz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,šta reći.Omladina nam je ZMAJ (sumi),pomaže gerijatriji uvek. Hvala Šumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sve do malopre,nemam :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odrađen tehnički pregled.U Beogradu u GSB-u 415 dinara. Sad još onaj bolniji deo u Svilajncu da se odradi.Da li može na rate tamo,pitanje je sad i kolika je cifra? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...