mrvatreci 177 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pukne meni film juce,16.08... Nedelju dana nisam seo na motor zbog posla... Moji brat i snaja bili kod njenih u Somboru. Sto da ne? Nasuo gorivo i gas. Iz Novog Sada preko Petrovca i Ratkova do Odzaka. Dobar je put,tu i tamo po koji traktor,ostalo,normalan saobracaj. To je nekih 70-tak km. I tu stanem malo da odmorim. E,nastavak... Zato i pisem. Naredni 30-tak km do Sombora je put neverovatan. Asfalt koji `drzi` , bez rupa i vagasa sa blagim, brzim krivinama. Saobracaj dosta redak, a policiju nigde nisam video. Tu sam napunio baterije,pa rucak posle i somborska gostoprimljivosti. Predlog za dalje je carda na Dunavu u Bezdanu gde prave odlicnu riblju corbu i naleti se na tamburase,a nalazi se gotovo na granicnom prelazu. Po centru Sombora ima dosta mesta gde se moze zastati,a ovaj vikend je bila i likovna kolonija. Somborski vozaci,sto sam primetio,obracaju paznju na dvotockase,posto imaju dosta biciklista i pravo je osvezenje bila voznja bez isecanja. Nazalost,fotografija nemam,ali obecavam nekom drugom prilikom. Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Onda kad sledeci put navratis do Sombora, javi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Avgust 23, 2009 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čarda koju spominješ (na samom Dunavu iza Bezdana) ima, pored riblje čorbe, i vanredan fiš paprikaš. U kotliću i sa baš onako gurmanskim porcijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...