Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo decko 92 godiste! (15.8.2009)

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova

Juce uvece neko vreme posle ponoci na putu prema Miseluku je poginuo mali Joca, Coja, znaju ga dosta klinaca i neki stariji momci iz NSa. Vozio je neku staru jamahu oko 1000 kubika, motor je kupio pre manje od mesec dana. Ne znam tacno sta se desilo, uglavnom, moj drug se vozio s njim, nije imao kacigu, on je preziveo i po njegovim recima, kaze da su leteli jedno 200 metara, isli su oko 180. Joca je polomio karlicu, bubreg mu otkazao, sav je izlomljen bio, i preminuo. Neiskustvo i pomalo **rcenje ga je kostalo zivota. Joco, neka ti je laka crna zemlja.  :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

saucesce porodici i prijateljima... :(

Saucesce porodici  :(........hoce li se ova deca opametiti vise....

izgleda da nece dok roditelji ne popizde i naprave havariju vladi...

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

O čemu ti dečko pričaš, nije njemu vlada kupila motor već idioti mama i tata ??? ???

O čemu ti dečko pričaš, nije njemu vlada kupila motor već idioti mama i tata ??? ???

pa mislio sam kad im dodje iz dupeta u glavu pa zatraze strozije kontrole saobracaja...

a otkud uopste on na motoru od 1000 kubika?

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Očigledno se ne razumemo.

Daš svom detetu pištolj da se igra i kad se on upuca u glavu kriva ti je država što ne kontroliše da li deca nose oružje

Izgleda da je vlada kriva za sve, a ne decko koji vozi `hiljadarku` koji ne zna da kontrolise ruku na gasu a uz to je i maloletan-e za to i jeste kriva vlada

to je cinjenica, roditelji su definitivno trebali zabraniti takve akcije.

a sto se tice mojih ranijih postova mislio sam na celokupno stanje...mislim kako ljudi ne brinu sto im deca idu u takav saobracaj?

mada ovu individualnu situaciju ne shvatam, zasto su mu uopste dozvolili da  vozi tu kubikazu...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

To mu dodje ko da je preleteo Dunav kod Stranda .  Decko je fenomen .

• Svrati ponekad, 100 postova

pre svega bio je naduvan tako da je zbog toga izgubio kontrolu i kad su pali udario je o banderu i preminuo od unutrasnjeg krvarenja (oba bubrega su mu bila pomerena i slomio je karlicnu kost) i posle pada je cak bio i svestan,mogao je da prica...suvozac je preziveo,samo sa laksim povredama!

• U prolazu, 58 postova

Milan je sve rekao. Joca nije bio primerno dete. Al je bio zajebant, i uvek se mogao covek nasmejati kad je sa njime...

To za suvozaca pricam kako sam cuo.

• U prolazu, 58 postova

A ti u2020bullet  non stop prosipas neku pamet po forumu, daj bre suzdrzi se svojih debilnih komentara, majke mi, filozofiras previse. Smanji malo majku mu.

A ti u2020bullet  non stop prosipas neku pamet po forumu, daj bre suzdrzi se svojih debilnih komentara, majke mi, filozofiras previse. Smanji malo majku mu.

ja sam samo izneo svoje misljenje...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Zvanicno saopstenje :

У Петроварадину, у улици Дунавске дивизије, 15. августа око 23,30, дошло је до саобраћајне незгоде у којој је Новосађанин Јован Агбаба (1992), услед неприлагођене брзине особинама и стању пута, а пре стицања права на управљање и без важеће саобраћајне дозволе, изгубио контролу над мотоциклом "јамаха", слетео с пута и ударио у метални стуб.

Од последица саобраћајне незгоде Јован је задобио тешке телесне повреде, којима је, недуго затим, подлегао у Дечијој болници у Новом Саду. Његов сапутник Немања С. (1991) из Новог Сада задобио је лаке телесне повреде.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Uzas.

Neko rece "daj zescu kontrolu saobracaja", ali to samo prazni dzepove, a ne pridonosi sigurnosti.

Ako je igdje zestoka kontrola, onda je to ovdje u Holandiji, pa ljudi i djeca i dalje ginu istim intenzitetom, a prezivjele

odrase zive. Naravno da kazne ne rade, jer kome je kazna vaznija od glave ili robije?

Treba reci "daj zescu edukaciju".

• Zainteresovan, 503 postova

ma kakve kazne! Zaustaviš i oduzmeš! kada počne da se buni, hapsi. Kada dodje otac da se buni, hapsi.

Žao mi je mladog života, ali realno bolje on nego da odvede još mnogo njih sa sobom

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Ne bih da pametujem i ogovaram pokojnog decka,znao sam ga iz vidjenja al da sa 50 kubika skutera prdavca sednesh na hiljadarku.. i josh drogiran i bez opreme.... onda ochigledno ne volish i ne postujesh svoj zhivot... neka pochiva u miru..

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza
Ne bih da pametujem i ogovaram pokojnog decka,znao sam ga iz vidjenja al da sa 50 kubika skutera prdavca sednesh na hiljadarku.. i josh drogiran i bez opreme.... onda ochigledno ne volish i ne postujesh svoj zhivot... neka pochiva u miru..

Respect za način razmišljanja (smajli koji se klanja) pogotovo sa obzirom na godine pisca datih redova.

Takve stvari mi ulivaju nadu da sva naša palmudanja nisu džabe.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja