Endurac 943 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno drugar nije pravi kupac, no dobro, ponuda ostaje kao u prethodnom postu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem na more danas, gde da kupim sada Alinco druze moj ? Vracam se 01.09, ako ne prodas, ja sam kupac. Sa Alinco radio stanicom cu moci da cujem i policiju, vatrogasce itd ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Psssst! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se cuju vatrogasci ni policija, i za uredjaj treba redovna radioamaterska dozvola. Zakljucavam post, da se tema ne bi razvodnjavala, uredjaj je ozbiljan, i sve moze, i za ozbljnog kupca se sve informacije od mene mogu dobiti na mob ili PP, a Coder kad mi postavish ozbiljno pitanje, prosto samo odgovori na njega, ii mi posalji PP da ne bi gubio vreme raspisivajuci se, nista vise;) Sve ok. Otvoren sam za sve dogovore. Dakle oglas je otvoren a post zakljucan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Stanica resena, oglas se zakljucava, hvala svima na interesovanju. Arakise, za mic osta je isto ako ga pronadjesh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...