Joseph B. 142 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem semeringe za prednju viljusku za Hondu CB400N? Mere su 33X46x10.5 (original) ili 33X46X11 ( ove sam sad izvadio). Pozeljno je da bude u Novom Sadu, ali ne mora... Gledao u Markos-u ali oni nemaju. Pozdrav. P.S. Malo mi je hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 18, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To i mene zanima jer mi se desna vila baš zamastila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zovite dejana KAWASAKI ZR500 posaljite mu privatnu poruku on to moze narucitii donijeti preko luis kataloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima u Louisu. Narucio sam i trebalo mi da stigne juce. Svo ostalo je stiglo i pitam zato sto me mrzi da cekam jos nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Sinisu na 021/832062, ili na 065/8078468 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1713 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 630 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan posto ti sremski karlovci nisu daleko,probaj tamo u gumarskoj radionici.Nalazi se na izlazu iz karlovaca,kod one cesme sa desne strane.imaju semeringe kake oces.Ti semerinzi su opste namene,i ne verujem da bi u potpunosti zadovoljili kvalitetom za prednju viljusku,ali s'obzirom o kakvom se motorciklu radi,moza bi i moglo da posluzi.sa srecom,pa da dobijes original,da se ne zezas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan probaj u 3t-racing-u, poslaæe ti pouzeæem, poštarina je 250 dinara a semerinzi su oko 10e (toliko su bili za zzr-a, Ariete) i stignu ti sutradan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...