alplisha 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam pre nedelju dana svoj prvi motor - minsk 125 ccm ( http://i711.photobucket.com/albums/ww111/discolignja/mmvz112.jpg ) na kome trenutno vezbam i na kom cu da polazem u skorije vreme. desava mi se da je motor u drugoj brzini i da kada hocu da ga ubacim u prvu menjac se ponasa kao da je vec u prvoj... kapiram da mozda i ja nesto radim pogresno, jer vozim ga tek 4 dana, ali opet, kapiram da to ne bi trebalo da se desava... jel ima neko ideju zbog cega se to desava...? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti si nov a predpostavljam i on , pa daj mu malo vremena da se razradi .Jel 2T ili 4T proveri ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ti stanes recimo na semaforu a ostao si u drugoj brzini.Onda dok stojis ne mozes da prebacis u prvu. Ako je tako onda kad se zaustavljas ti prebaci u prvu trenutak pre nego sto stanes i onda nemas problema. Ako u voznji nece da prebaci onda ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, u voznji mi se desava, ne uvek ali se desi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ostao na semaforu u drugoj mozes da stisnes kvacilo, dodas vrlo malo gasa, popustis kvacilo ali ne dovoljno da bi krenuo i dok to radis presaltas u ler ili u 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan cem probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako si stao na semaforu u 2 dok drzas kvacilo,mrdni malo motor napred nazad i ubaci u prvu.moguce i da ti kvacilo malo slabije odvaja pa ga zato tesko saltas dokk stojji.gde ti hvata klacilo?trebalo bi da hvata na polovini hoda, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvata negde malo pre polovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i to problem...pokusaj prvo da ga mrdnes tj zaljuljas kada prebacujes,ako nece pokusaj da malo dotegnes sajlu kvacila kako bi bolje odvajala,ali pazi da ne preteras pa pocne da proklizava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan otici cu cim uzmem L table da menjam sajlu kvacila, a to je za nekih 10ak dana,do tada cu da vidim kako ce se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je dobra nemas potrebe da je menjas,,samo da je prestelujes,trebalo bi da ima shtel shraf na rucici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan planirao bez obzira da menjam i nju i kocnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenpotic 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, MINSK je to, dobro je dok jos drzi u brzini. Inace najnekvalitetniji motor koji sam imao prilike da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde si ga video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako si na semaforu, drzi kvacilo i dodaj gas, u trnutku kad dodas gas pokusaj da prebacis u prvu. Ako si u voznji, pusti kvacilo pa ga ponovo stisni, nekada nece iz prve da uhvati. Pozz i uzivaj u motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Avgust 24, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio jedan u Vietnamu. Nisam ni znao da moze kod nas da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, u vijetnamu postoji i fan klub. ludi su za njim. kapiram i zasto kad su svuda dzungle i mocvare... btw. nasao sam manual na netu za njega na 60 strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...