Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125 - Pitanje

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Pozdrav

Vozim Keeway Speed 125 i imam problem sa istim. Poslije predjenih 8-9  kilometara voznje motor se gubi snagu i gasi se sam od sebe. Posto se ugasi, sacekam minut-dva i upalim ga bez problema i nastavim put. Ne "vrtim" ga visokim obrtajima, vec odrzavam brzinu od 60-70 kmh, odnosno ne preko 7000 rpm. Motorom sam presao za sada samo nekih 1000 km i nemam nikakvih drugih problema.Cuo sam da motor ima zastitu od pregrijavanja, pa me interesuje jeli to problem, mada i da ima nesto mi je nemoguce da se tako brzo pregrije, ili ima neka druga falinka.

Unaprijed hvala :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Nije sigurno pregrejao... Kako gubi snagu? Trokira motor ili ..... ? Probaj sa drugom svecicom (mada je moja kineska ok radila), mozda ona pravi problem. Ako si presao 1000km, pa sad ti je prvi servis, oteraj ga tamo pa nek majstor vidi....

• U prolazu, 10 postova

Snagu gubi tako sto "shtuca", pa se ugasi. Poslije minut je opet sve OK, upali kao mina i opet predjem 8-9 km i gasi se. Sto se tice servisa, u CG ne postoji servis za Keeway, makar da ja znam. Posto rekoste da je mozda u pitanju svjecica, koju da kupim posto cu je definitivno zamjeniti...valjda bude OK  :)

• Drug član, 2265 postova

Sta podrazumevas pod gasi se? Gasi se kada skroz stanes, ili se gasi u voznji?

Kako god, proveri CDI, najlakse je da prebacis od necijeg Speeda i vidis sta se desava posle 8-9km.

• U prolazu, 10 postova

Gasi se tokom voznje, odnosno, dok je u brzini stuca, jer mu prenos ne da da se ugasi, ali ako stisnem kvacilo ugasi se...Ne poznajem nikoga da ima Speed...mislim da ih je odje prodato samo 10-ak komada i vise se ne uvozi. A sta je CDI, dje se to nalazi?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja