wice 85 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vidi se,samo more da se klikne 2 puta na link tj da vec bude otvoren louis home page Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ova kaciga ima ECE - homologaciju, procitaj pod stavkom "Prüfungen: ECE 22.05 " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa zato sam je i uzeo,ali na samoj kacigi nema nikakva oznaka.kako da dokazem da je ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, tu ne znam kako da ti pomognem, na svakoj mojoj kacigi je pisala oznaka na potiljku i kaisu. Pogledaj negde unutra da nema, mora negde pisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima homologaciju i pise na kajisu kojim se vezuje, tj. ima prisivka/etiketa gde stoji E oznaka(koja ti kaze da je kaciga napravljena u Luksemburgu) i ispod imas kombinaciju brojeva i slova koja govori o tipu kacige i jos nekim podatcima vezanim za homologaciju Inace kaciga je sranje ima je moj burazer, to cudo magli ko nenormalno, extra je neudobna i stvara neki cudan osecaj kad se stavi, duva na sve strane a opet ima katastrofa ventilaciju, nestabilna je na malo vecim brzinama(tu mislim bas malo vecim tj preko 130) jedino dobro kod nje je sto stvarno lepo izgleda uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan na ovoj ne pise nista na kaisu,ni na jednoj ni na drugoj. sta znam ja sam je probao meni je ok za te pare,daleko bolja od kineza za jako malo vise para,drugar je nosi vec 2 god i njemu je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj koji bedak,na ovoj nema nista... u pitanju je ova http://www.louis.de/_40f0a1c34009dba260a30273bad03d7393/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=203523&anzeige=0 kolega ćemo u ćevape? ;D nitko nije ni rekao da mora biti na kajisu,moze biti i na potiljku unutra... vid sliku... svajcarac je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno,ja sam mislio da je ta oznaka samo za vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jeste samo za vizir(jelte kad kupujete rezervni da imate ingormaciju ja je testiran i bla bla bla),oznaka ne mora biti na kajisu, ali obicno je tu metnu E13 je za Luksemburg a E14 je za Svajcarsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...