davidoff 27 Napisano Avgust 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/vesti.php?vest=831&m=Veliko-sniženje-Marushin-kaciga!! Jel neko bio,probao,video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Solidna kaciga. Probao mada ne znam cenu. Verovatno su neke stare zalihe. Nek neko javi cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kupuj slobodno za te pare nema bolje... karbonka nova od 900 grama po toj ceni je ispod 250 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Juce Sam zvao export auto I javio mi se jako ljubazan decko koji mi je dao sve informacije o cenama I stanju na lageru koje od prilike ovako izgleda, mahom su ostale kacige manjih brojeva m,s,xs, I veliki brojevi xxl,itd! Posto trazim flip-up meni je zanimljiva bila M401 u crnoj ili sivoj boji koja kosta 9400 din I imaju I vizire u boji koji kostaju 1920 din po komadu! Sto se tice opreme decko kaze da je izbor jako suzen jer je Spidi oprema vec par meseci na popustu! Nadam se da ce ovo nekome znaciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao. Popust će trajati do rasprodaje artikala, tj. do iduće sezone (februara 2010.). Konkretno, Marušin 888 je od 10K do 13K sa popustom. Prodavac je bio zaista ljubazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan XR1 Fiberglas je 31000 din bez popusta znaci 30% manje skroz ok cena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...