duh koji hoda 981 Napisano Decembar 16, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan za ovo mi je trebalo tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Decembar 16, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je ono sto bi bilo lepo da se cesce vidja na sajtu. Slike iz radionice,ali sa komentarima i objasnjenjima postupaka restauracije, osvezavanja, servisiranja, odrzavanja i resavanja razlicitih tehnickih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 16, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan rmbanje, rmbanje,... je li, cime si ocistio agregat (jel bio farban ranije?), i kojom bojom si ga izmazao, s obzirom da je aluminijum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 17, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan To je ono sto bi bilo lepo da se cesce vidja na sajtu. Slike iz radionice' date='ali sa komentarima i objasnjenjima postupaka restauracije, osvezavanja, servisiranja, odrzavanja i resavanja razlicitih tehnickih problema.[/quote']bice, bice... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 981 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan rmbanje' date=' rmbanje,... je li, cime si ocistio agregat (jel bio farban ranije?), i kojom bojom si ga izmazao, s obzirom da je aluminijum?[/quote'] Oèistio sam ga sredstvom za skidanje boje, šmirglom ... i tvrdoglavošæu! :x Boju za agregat koji je i inaèe bio crven sam kupio u prodavnici boja (koristi se za farbanje radijatora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 17, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo =D> =D> =D> Ništa bez entuzijazma! I ja planiram da napadnem moj preko zime, samo da me prodje ruka... Samo radi, pa da se vozimo na proleæe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 18, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo me podseca na mog druga Angela, nikad se nije plasio velikih zahvata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...