kave 1 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bi mogao u Novom Sadu ( ili uzoj okolini) da ispravim viljuske na GS 500.Viljuske su malo nakrivljene vidi se samo kad se zagleda:) ,nema nabora ni otvorenih preloma.Razmisljao sam da odnesem kod CUBI-ke ali koliko cujem nije on dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Posaljes ih za BG i resim ti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan To se radi u u radionici kod starog majstor Locea.......Primorska uluca to ti ona pored najlona.....dosta vila sam tamo uspesno ispravio u zadnjih 20 godina.....isprave oni to ladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Viljuske su ispravljene ,ali kad "propadnu" nece da se vrate :-[ .Da li zna neko u cemu je problem,da nije do ulja ili nesto dr. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisu dobro uspravljene?? jesi probao kako klize na cizmi pre nego sto si ih sklopio?? moraju da rade i bez ulja...ili si mozda zaboravio koji deo??? daj jos informacija pa da vidimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto sam ih stavio klizile su odlicno.Kad sam ih vracao nazad na motor prvo sam ih zategnuo gore,pa cu sutra malo popustiti da vidim kako ce ici.Ne znam koliko treba zategnuti tvrdocu federa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan O kom motociklu je rec?? ne kontam bas jer obicno nemas sta da podesavas......imas da dodajes vazduh ali??? daj malo vise informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 24, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je mogao da zaboravi? Opruge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. nesto nije dobro jer da je dobro radile bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 24, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije naliveno uljem do chepa? Znas tu srpsku poslovicu: od viska glava ne boli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U viljuske je sipano skoro 1l ulja.One se vracaju ali ne onako kako bi trebale,ne do kraja.Motor je Suzuki GS500 '96 16000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj kako nece da se vrate, opruga ih izbacuje ali ne do kraja??? sta ti uradis zgazis tocak nogom i iscupas ih?? ili sta vec??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izbacuje ih ali ne onako ostro kako bi trebalo i ne vrati ih skroz do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 25, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A koje ulje si sipao i kako si dosao do kolicine od 1 L? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I koji je dobar majstor, meni treba za suzuki bandit, br tel na PM, hvala, moze i preporuka dobrog majstora. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan U viljuske je sipano skoro 1l ulja.One se vracaju ali ne onako kako bi trebale,ne do kraja.Motor je Suzuki GS500 '96 16000km. U taj model ide 10w ulje i staje 377ml po stapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I koji je dobar majstor, meni treba za suzuki bandit, br tel na PM, hvala, moze i preporuka dobrog majstora. Hvala A sta ti nije u redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo vise od 300ml ulja da ide po stapu, mozda si malo vise sipao, proveri na www.louis.de koliko ulja ide po stapu, ja sam skoro sredjivao viljusku na moj zx600r i islo je 273 ml ulja, sipao sam ulje za automacke menjace ATF... Proveri i biksne u cizmama... Mozda su ti se i opruge sabile... Jos jedno rasturanje stapova ti ne gine... Ako mogu jos nekako da pomognem evo ti broj pa me pozovi, 063/327-294 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...