Roonie 29 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima i unapred hvala na pomoci - savetima. Kada okrenem volan u levu stranu kao da zapinje za nesto, posle kad ga ispravljam opet se cuje kao da neka sajla (zica) zapne za plastiku. Problem nemam kad okrecem u desno (ne znam da li je to bitno uopste). Pokusao sam da pogledam sam sta to zapinje, ali od silnih plastika (oklopa) ne mogu da vidim, a sam da ga rastavljam bas nesto i ne bih, da ne napravim gore sr... Nasao sam na forumu da Trion, Pontedera i Moto Davor rade Piaggio, ali ne znam da li mi uopste treba ovlasceni servis za ovakav problem. Smara me da cekam dve nedelje da oni to pogledaju, a mozda je neka glupost u pitanju. Cuo sam da neko spominje Franky-a, kod Toplane na Konjarniku, s obzirom da mi je to u blizini da li neko moze da mi kaze iskustva sa njim. Jos bolje ako mozete da preporucite nekog drugog bio bih vam zahvalan. Motor inace odrzavam u Zagrebu, ovo mu je prva sezona u Beogradu pa bas nemam iskustva sa servisima ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da kablovi kojih je gomila tu oko table zapinju. Imao sam slican problem na skuteru kada sam skidao plastiku pa nije bilo dobro vraceno. Moja preporuka ti je Moto Davor. Moj otac vec 20 godina vozi vespu px200 e i tamo je servisira sve vreme. Covek maksimalno korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. U petak idem kod Davora pa javljam u cemu je bio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio nekad PX200 i prešao 100000km tad davor još nije radio a sad za drugara nemogu da nabavim doboš za KOZU a PX prestao sam da je vozim zbog nabavke delova. E kod drugo drugara sam našao taj slučaj da zapinje volan ali je kod njega tako bila sklopljena da je štipalo crevo od kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je resen. Otisli su bili lezajevi viljuske. Kit je 5300din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je piaggiom sta ces.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...