zlajabgd 9 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista Dejan Asudi (31) iz Kisača poginuo je na pružnom prelazu u Kisaču juče oko 10 sati, kada je na njega u punoj brzini naleteo međunarodni putnički voz. iz danasnjeg blica Putnički prelaz na kome je poginuo vozač „tomos automatika” potpuno je neobeležen: nema rampe, svetlosnih uređaja, kao ni adekvatnih saobraćajnih znaka. Prema prvim informacijama, mašinovođa I. D. koji je upravljao „Avala ekspresom” video je motoristu na pružnom prelazu i pokušao da ga upozori sirenom, ali bezuspešno. Očevici pričaju da je mašinovođa signalizirao, ali da ga vozač „tomosa” nije čuo. Udar je bio toliko jak da je mladić odleteo nekoliko desetina metara od mesta nesreće - pričaju očevici. Saobraćaj na pruzi Novi Sad - Subotica kod Kisača bio je obustavljen puna tri sata tokom sudijskog uviđaja. Telo poginulog mladića preneto je u Zavod za sudsku medicinu na obdukciju, a ostale detalje nesreće trebalo bi da pokaže dalja istraga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JBT, neverovatno... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu.... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Automobili,kamioni,vozovi još fale avioni ,helikopteri i brodovi i napad na nas je potpun. Saučešće porodici i priljateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 10, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje večita misterija kako nekoga može da iznenadi srpski voz koji ide 40-50km/h :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1523 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 958 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Nigde nista nije obelezeno i ovde su ljudi ginuli vise puta na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, neverovatno. :o Kako to da nije bar obelezeno? Mada iako nije obelezeno, vidi se pruga... stvarno cudno da je vozac nije primetio, a ni video ni cuo voz? ??? Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan AU jel moguce da se ovo desi?? Ma mora da su ovi iz blica propustili da napisu nesto mozda je pao na prugu,ko zna sta je tu bilo,prosto ne mogu da verujem da nije video/cuo voz! Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvini nisam te video ovog puta prvi put upuceno od strane vozaca na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koja021 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće Juče sam od poznanika čuo,nije provereno,da se momak navodno kući svađao sa roditeljima i da je to namerno uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja smatram da sam kompetentan da kazem sta na ovaj nemili dogadja. Inace pored kawasakija zx6r vozim i VOZ tako da cu vam ukratko opisati slicne situacije. Putni prelaz moze biti obeleze,obezbedjen(rampe) ili neobezbedjen(neobelezen je samo ako su nekome trebali signali za antenu ili nesto drugo pametno)). U svakom slucaju greska je vozaceva! To sto nije obelezen nije nikakvo obrazlozenje! Pruga se vidi (osim ako nije covek slep) i samim tim treba pogledati 5 puta pre nego se krene preko nje. Ne obezbedjuje se prvenstveno zato jer je procenjeno da nema frekvencije saobracaja za obezbedjenje prelaza. Pri brzini voza od 75km/h zaustavni put je 800m,tako da jedino sto masinovodja moze da uradi je da zavede kocenje i da legne na sirenu (naravno da zatvori oči i zapuši uši jer je dosta njih odlepilo zbog gazenja). Necete mi verovati koliko je narod lud! Pored spustenih rampi oni udare po gasu tako da mi prodje tako blizi da mu vidim unezverenu facu! Da prodjem putni prelaz potrebno mi je od spustanje rampi pa do podizanja pa oko 30-45 sekundi. Ne biraju da li je kisa,sneg,led...da li vozi decu ili bilo sta! Kod takvih udesa zna se ko izvlaci deblji kraj a mene ce slike proganjati ceo zivot. Nemoguce je da se sirena ne cuje jer budi iz mrtvih! Sve u svemi,sve se svodi na nesavestost vozaca.... pre nego sam i sam poceo da jašem dvotockasa mislio sam da su motociklisti naj nesavesniji u saobracaju a to sam zakljucio gledajuci kako se vozikaju na R1 u sorcu i japankama,tockare i izigravaju majmune! Sada vidim da smo kao nacija nesavesni do kraja! Svi su kao nesto nervozni i ludi tako da motoristima jedino ostaje da vezbaju brzo kocenje i da nastave da psuju ispod kacige jer to je sve sto mozemo da radimo.Meni licno su 1000 puta izletali sa krsinama i to provalim da me je video jer obavezno ablendujem kada snimim situaciju u daljini. Sanjam o danu kada ce se postovati prvenstvo prolaza,saobracajni znaci,semafor itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj prelaz sto je u krivini i izdignut?? (ne znam koliko ih ima u kisacu) saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Septembar 11, 2009 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan meni nije jasno kako neko uopste sme da stane na prugu dok ne pogleda levo-desno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Septembar 14, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije bio pijan ili uadjen necim, verovatno je gluv, pa na njegovu zalost nije na vreme reagovao. A mozda zivi pored pruge pa je oguglao na sirene od voza pa je jednostavno nije registrovao da je upozorenje njemu upuceno. Ko ce ga znati.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...