egoarmy 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju pomenuti cruiser 2001 god presao 21000 km u odlicnom stanju nove gume,uradjen servis ulje, svecica,od opreme ima kozne bisage i xenon svetlo koje ce biti ugradjeno sutra ili u utorak. Motor je registrovan do aprila i vodi se na mog prijatela i komsiju od koga sam ga i kupio i slatko se navozao za mesec dana sam ubio 4000km a razlog prodaje je jedino prelazak na enduro i naravno jaci motor pa ako ima ko i zainteresovan i za zamenu tu sam. tel za info 069 741 979 Arandjelovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ima li koga da interesuje moj moped ocu kupim enduraaaaa :'( nemoze oblak da ceka puno moram da se resim mog motora da bih uzeo njegov Cagiva Canyon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...