KTM+A 547 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan tebi je sad stadijum na samom kraju to jest mora da se radi jer sledeci stadijum je da nema nikakav znak a kad das kontakt samo ce se smanjiti struja ili cak ni to nece desiti. sto se tice instrumenta nije samo nabazdaren , otvori ga pozadi i videces na stampanoj ploci jedan malecki poteciometar sa kojim ga mozes stelovati , ali uzmi jos jedan i stavi pored tebe i malu bat od 1.5V pa polako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da, alnaser treba odraditi jer idem na neku vikend turu a ne mislim nositi čekić sa sobom, pa kuckati po njemu svaki čas ili još gore moliti nekoga da me pogura jer nemam snage gurati 180kg... Što se instrumenta tiće, kaže da dok je bio kod njega radio sa greškom od 1.5V ali da sada brlja jer mu je potrošena baterija. U njega ide ona erlava od 9V jer da su ove manje imam punjač sa NiMh pa kada je kupim, daću mu da našteluje potenciometar! Znao sam da je to igračka ali kada ti zatreba jednom u tri god, dobar je i takav ali ako je ispravan, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što se instrumenta tiće, kaže da dok je bio kod njega radio sa greškom od 1.5V ali da sada brlja jer mu je potrošena baterija. U njega ide ona erlava od 9V jer da su ove manje imam punjač sa NiMh pa kada je kupim, daću mu da našteluje potenciometar! Znao sam da je to igračka ali kada ti zatreba jednom u tri god, dobar je i takav ali ako je ispravan, naravno! preporuka: nikad nemoj davati instrument na zajam pogotovu "profesionalcima". uzgred, gde si u zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Naselje Save Kovacevic...ul. Prvomajska, blizu Navipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a pa fino. mogo bi da mi dobaciš tu igračku. ja sam "kod premijera" u komšiluku . u Pregevici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...