nikolanixy 174 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan a koliko to može da razvije ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj a koliko to može da razvije ??? VISE NEGO STO JE POTREBNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan znači može preko 150 km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj znači može preko 150 km/h ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj znači može preko 150 km/h Moze i preko ,al ako hoces da ga cepas preko 160 onda kupi trkalicu. Ove nedelje popust na Suzanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma ja imam trkalicu al patim za kruzerima pa se raspitujem dali ja sa tim mogu obići kamion sa prikolicom bez problema ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan so tim mores i preskociti kamion i prikolicu V-machine je to bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ma ja imam trkalicu al patim za kruzerima pa se raspitujem dali ja sa tim mogu obići kamion sa prikolicom bez problema ??? ??? dodji pa probaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj vx ima obrtni moment ko avion... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj znači može preko 150 km/h :D Izvini što sam se nasmejao ali nisam mogao da izdržim, koliko ovo piči pitaj dalmatinčevu gospoju koja je vrištala sa zadnjega sica dok je on zavrtao gas jer nije dozvolio da ga moja afrika prestigne... :D ako me sećanje služi beše to preko sto šezdeset ma da ona misli da smo jurili i dvesto ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan extra popust pozvite 064-61-80-859 novi sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...