Charuga 769 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim sta je offovanje...Durmitoru se moze prici sa vise strana...putopis je divan a sto ne ukazati ljudima kako izgleda prici tom raju i sa drugih strana????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 10, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim sta je offovanje...Durmitoru se moze prici sa vise strana...putopis je divan a sto ne ukazati ljudima kako izgleda prici tom raju i sa drugih strana????? Sto se mene tice,meni ne smeta,..sta vise korisno je videti "prilaze" i iz drugih pravaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo , zaista ... Malo me cini tuznim , plan mi je bio ove godine preko Durmitora , ali bar mogu da uzivam u tvojim slikama , plus prosao si na 10-tak kilometara od Velimlja , rodnog kraja mog oca , zaista neznam dali da budem tuzan ili veseo .... Hvala ti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 11, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan prosao si na 10-tak kilometara od Velimlja , rodnog kraja mog oca Da,secam se odvajanja za Velimlje jer mi je to bio neki reper,tu sam napravio i pauzu...mislim da ima i slika odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy, Kaca odlicna vam je ova tura! Durmitor jexx keve! Hvala sto ste sa nama podelili gomilu fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy prelep putopis i odlicna preporuka za voznju. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...